Акушер-гинеколози Варна -11 тема

• 79 267
  • 788
  •   1
Отговори
# 225
За АГ не мога да дам съвет, защото аз самата съм в чуденка, но с 2 ръце мога да ви препоръчам ендокринолог - д-р Сарджева. Обръща внимание на всеки пациент, не претупва и обяснява всичко каквото я попитам. Факт, часовете се бавят, последният път чаках над час, но смятам, че е страхотен лекар. Приема и по каса, кабинета й е до Окръжна болница.

Благодаря, и други ми я препоръчаха. В супердок има час чак за края на юни, а ми се иска да си уредя до края на май. Ще звъня на регистратурата да понахалствам Mask
Който може - да дава съвети за АГ, не може в цяла Варна да няма добри.

# 226
Момичета,

Препоръчайте добър гинеколог запознат с тромбофилия във Варна. Била съм при д-р Русев в София, който ме диагностира с тромбофилия.

Леко повишена НК активност (10.1). Наличие на положителни ембриотоксини. Хомозигот по мутантен алел на ACE.  Хетерозигот по мутантен алел на PAI.
(повишен риск от тромбообразуване).
За вливане на 5 гр Имуноглобулин 2-4 дена преди овулация или ЕТ и 5 мл Интралипид 20% 2-4 дена след положителен тест за бременност. Аспирин протект х1тбл през ден преди и по време на бременност за няколко седмици. След положителен тест да се включи Фраксипарин (или Клексан) 0.4 на ден при динамично следене на антикоагулантната терапия (всяка 3-та седмица: брой тромбоцити, д-димер и АРТТ). Ако д-димер се повишава, да се включи NatAspin-H. Ако се налага прогестерон, да не превишава 200 мг на ден.Ако се получи зацапване или прокървяване, да се спре аспирина и да се използва течен вит К1.

Бих искала второ мнение, т.к. д-р Русев дава една и съща диагноза за всичките си пациентки. Д-р К. Алексанров е категорично против назначеното лечение. Дори не погледна резултатите, т.к. били едни и същи при всички пациентли на Русев. Интересуват ме риска при бременност и страничните ефекти на препоръчаните вливания.

Благодаря!

# 227
  • Вестерос
Аз бих ти препоръчала заради мисседа да си пуснеш за тромбофилия изследване

# 228
Здравейте! Може ли да ми препоръчате добър АГ? За мен няма значение дали е мъж или жена, само държа да не се чака по 2 месеца за преглед. Понеже от няколко години в годината по няколко пъти се лекувам от гъбички и разбираемо няма как да чакам толкова време за да ме прегледат. Ходила съм във Варна при няколко гинеколози, но след време ги сменях, защото се чувствах като опитно зайче. Пила съм и съм си слагала почти всички глобули и лекарства и даже ме питаха кое не съм си слагала скоро като пак се появят гъбичките. Миналата година родих и тъкмо се зарадвах, че от както бях бременна не съм имала такива проблеми, но от 2 дни пак се почнаха сърбежите... Sad За това сега се чудя при кой лекар да отида. Ако някоя от вас е успяла да се излекува от тези гадини, моля да ми сподели при кой лекар да отида, че е някакъв ужас.
П.С. Изчетох всички коментари в темата и сякаш за др. Ангелина Симеонова има доста добри отзиви. За сега съм се ориентирала към нея, но бих приела и други препоръки Simple Smile

# 229
  • Вестерос
Аз мисля, че д-р Савулева би ти помогнала. Но е само на частно.

# 230
Христина Христова в Санита.

# 231
Здравейте , предстои ми да се запиша женска консултация,но съм много объркана точно при кой.Може ли да ме насочите при някой ,при който не се налага допълнително доплащане и да дава болнични.Посещавам на частно в инвитро клиника в Сф .Благодаря ви

# 232
Мнение за д-р Бочева от Сити клиник

# 233
Мнение за д-р Бочева от Сити клиник

Зависи за какво ти трябва, аз съм ходила при нея и е много внимателна и предразполагаща. Не обяснява много задълбочено, но си разбира от работата и е много приветлива и харизматична личност.

# 234
Аз да попитам кой доктор бихте препоръчали за махане на полип на шийката на матката? Тъй като родих секцио не можа да го махнат по време на естественото раждане и след 6тия месец трябвало да го махна,че вече станал доста голям. Някоя от вас имала ли е и при кой лекар сте го махнали?

# 235
  • Варна
д-р Славчев в Окръжна болница. Аз имах през бременността, падна още в 7 месец, но няколко години по-късно пак се появи, та се наложи махане.

# 236
Само да не е Сребра Игнатова - има частен кабинет и работи в Онкология Аспарухово.
Моят полип бе вътре в матката, извика ме в Аспарухово, въобще не бе го изчистила, само взела проба, да отчете клинична пътека. Доволна съм от Трендафилова, тогава работеше в Спешното, и го изчисти както трябва 3 месеца след това.
На шийката се махат по-лесно.

# 237
  • Варна
О, да, д-р Трендафилова също. По мое време работеше също в гинекологията в Окръжна, много симпатична ми се стори. Може би и сега работи там, не знам. За малко да ми го махне тя, понеже уговорката ми в четвъртък пропадаше поради липса на анестезиолози, а в петък д-р Славчев има консултации и не е в отделението. Вече си тръгвах, когато се появиха двама и ме върнаха, та в крайна сметка си останах при Славчев.

# 238
Тя тогава работеше в Спешното АГ -  Окръжна като дежурен лекар. Сега мисля, че се е издигнала. Четох за кабинет в Терапията, и в центъра на д-р Уаилид /май, не съм сигурна/. Предложи ми да избера хистероскопия/ тя в екип с др.лекари, но трябваше да чакам няк.дни, а кървях много, или абразио спешно - което избрах/. Свърши си добре работата.
От Славчев имам мн.добри впечатления също, но е много зает.  Била съм на прегледи при него.

# 239
Др Илиан иванов в Медикал плюс , има в супер док часове!!!
Препоръчвам многократно пред проф Явор Корновски.
Втория ми съкрати живота с няколко години.

Общи условия

Активация на акаунт