Акушер-гинеколози Варна -11 тема

• 76 324
  • 770
  •   1
Отговори
# 390
Със сигурност не и Симона Анжел!

# 391
Със сигурност не и Симона Анжел!
Много я хвалят, но мен ме претупа. Иначе е миличка, но това не стига.

# 392
Абсолютно! Претупани прегледи, това че е усмихната на пръв поглед не е достатъчно, лицемерно отношение без правилна експертиза под и над път!

# 393
Същото и при доктор Мая Горчевска. С нищо не ми помогна, искаше да ми пуска основни изследвания, нито направление ми пусна, нито нищо. Добре, че личната ми е добра и ми пусна. Д-р Горчевска искаше да изследвам и хормони, от които повечето се покриваха от здравна каса, отново без никакво направление. Попитах, а отговорът ѝ беше, че нямали възможност да пуснат, а сестрата я попита дали да пуснат. Накрая с нищо не ми помогна. Иначе е изключително внимателна в прегледите, но ми направи лошо впечатление за направленията, въпреки, че ми се полагат.

# 394
Здравейте! Планувам да ходя на преглед при Н. Табакова, но не разбрах точно къде преглежда-в АГ или ДКЦ-то към него? Ако е от значение, ще записвам часа през супер док🙃

# 395
Здравейте! Планувам да ходя на преглед при Н. Табакова, но не разбрах точно къде преглежда-в АГ или ДКЦ-то към него? Ако е от значение, ще записвам часа през супер док🙃
Здравейте, преглежда долу в медицинският център който е до бариерата.

# 396

Моля, споделете дали сте доволна след прегледа.

# 397
Здравейте, д-р Мая Герчевска занимава ли се с рискови бременности, пациенти с тромбофилия. Виждам, че има добри мнения за нея и съм се ориентирала към нея,но ме интересува и дали следи кръвоток и т.н.

Както и искам да попитам за друг добър аг, който да работи и през уикенда?

# 398
Аз съм с тромбофилия и мислех да съм при нея. Ходих при нея до 12 г с. Беше много внимателна, каза, че ще се виждаме по-често, за да можем да следим, дали всичко е наред. Но аз в крайна сметка исках да раждам в МД и се спрях на д-р Анна Атанасова Simple Smile

# 399
Здравейте, за следене на бременност (ако може и при същия лекар/ка да родя, ще е супер), може ли да препоръчате лекар/ка , от АГ болница? За МД не искам. Имам тромбофолия и Хашимото.

# 400
  • Варна
Здравейте, за следене на бременност (ако може и при същия лекар/ка да родя, ще е супер), може ли да препоръчате лекар/ка , от АГ болница? За МД не искам. Имам тромбофолия и Хашимото.
Д-р Боян Георгиев, д-р Евгения Георгиева, д-р Симона Анжел. От всички съм доволна.

# 401
Здравейте прекрасни дами!
С мъжът ми правим опити за бебе вече година и решихме вече да се консултираме със специалист. От известно време чета мнения и отзиви и съм се спряла на двама специалисти и не мога да избера все още кой от тях да посетя, а именно д-р Кателия Александров и д-р Атанас Александров от МЦАР "Варна". Вече не искам да губя повече време и бих желала за мненията ви.
Благодаря предварително на всички.

# 402
Здравейте прекрасни дами!
С мъжът ми правим опити за бебе вече година и решихме вече да се консултираме със специалист. От известно време чета мнения и отзиви и съм се спряла на двама специалисти и не мога да избера все още кой от тях да посетя, а именно д-р Кателия Александров и д-р Атанас Александров от МЦАР "Варна". Вече не искам да губя повече време и бих желала за мненията ви.
Благодаря предварително на всички.

И двамата са изключително добри .
К.Александров ( старши ) е в клиниката от понеделник до петък .
А . Александров е петък и събота .
Работят екип .
Аз съм от доволните им пациенти .

# 403
Дами, знаете ли къде преглежда сега д-р Кателия Александров?

# 404
МЦАР Варна

Общи условия

Активация на акаунт