Акушер-гинеколози Варна -11 тема

• 75 216
  • 759
  •   1
Отговори
# 570
  • Вестерос
За тромбофилията са малко. Доста лекари все още я пренебрегват. 2022г. доктор от МД ми каза, че е божа работа, да не се тревожа толкова, че имам тромбофилия... Да си свиркам, не ми каза какво да пия въобще, а отидох с резултатите си по спешност там.  За съжаление не помня името му, но не беше от двамата извести.  Общо взето, при който си избереш, освен лечението е важно да се ходи на две седмици на преглед и да се пускат на две седмици поне изследвания за коагулация

Относно горното всеки има лоши отзиви от различни лекари.

# 571
За тромбофолията, най-добре ходи отделно на лекар, според мен. Аз за коагулация пускам 1 път в месеца, на 2 седмици не е нужно, ако не е посочено от лекар за съответното състояние.
За женска консултация, аз избрах след среща с няколко лекари, и така "усетих" своя.

# 572
И аз за Симеонова не мога да се изкажа ласкаво, но пък познавам много хора, които са доволни от нея. Нормално е да има всякави отзиви, но и на мен ми е направило впечатление, че ако не е в настроение, се държи малко грубо.

# 573
Аз препоръчвам доктор Табакова или Анна Атанасова. И двете са запознати с тромбофилията и дават насоки, но задължително и среща с хематолог Simple Smile

# 574
След 2 мисед аборта бих ви посъветвал, да ходите на консултации при различни специалисти. Искам да кажа за тромбофилията хематолог, за имунологията имунолог, а АГ е за проследяване на бременността и бебето.

# 575
Здравейте! Искам да споделя своя опит и разочарование от д-р Даниела Станева.
След лоша цитонамазка и биопсия ме препратиха при въпросната докторка. Беше ми направена конизация скалпелно, уж всичко беше наред, изрязано до здраво, докато не започнах да ходя през 3-6 месеца на прегледи при различни АГ и никой не реши да ми каже какво е сътворила Станева.  5 години по-късно когато решаваме със съпруга ми да правим опити за бебенце се оказва, че шийката ми е на "парченца" и меко казано ме е осъкатила.

# 576
Здравейте, имате ли скорошна информация дали др Красимира Желязкова следи бременност по каса?

# 577
Тя следи, но се плаща всеки път 50 лв за ехограф.

# 578
Ясно. Ако някой знае на женската консултация, като дава болничен за бременност след 12гс плащат ли се болничните?

# 579
  • Варна
Такъв болничен не се издава от самото АГ, а от ЛКК. Поне аз така знам.
Болничният от следящия те по ЗК АГ е 45 дневния, който започва 45 дни преди датата определена за термин.
Тя освен ако работи с някое ЛКК, но за това не мога да кажа, не съм запозната.

# 580
Така е, но всеки лекар работи с определена лкк. На някои места се плаща по 30,40,50,60,70 и тн лева всеки път, на други места не се плаща. Та питах ако някоя наското е взимала такива болнични, др Желязкова към платена лкк ли праща
Такъв болничен не се издава от самото АГ, а от ЛКК. Поне аз така знам.
Болничният от следящия те по ЗК АГ е 45 дневния, който започва 45 дни преди датата определена за термин.
Тя освен ако работи с някое ЛКК, но за това не мога да кажа, не съм запозната.

# 581
Ясно. Ако някой знае на женската консултация, като дава болничен за бременност след 12гс плащат ли се болничните?

При д-р Бочева в Сити клиник не съм плащала за болничен. Също така гледа всеки път на ехограф и също не се заплаща. Следила съм и трите си бременности при нея.

# 582
Следих се при доктор Желязкова. По стечение на обстоятелствата се наложи да изляза в болничен още след положителния тест. Та лкк при нея се заплаща. Мисля беше 40 лв. Поне преди 6 месеца. В момента не мога да кажа има ли промяна и точното колко се заплаща.

# 583
  • Варна
Ходила съм при д-р Желязкова извън бременността ми. Професори и доценти съм посещавала, не само във Варна, но такова чакане не съм чакала. Половин ден отиде. Няма да е зле да цени времето на пациентите си. В краен случай бих отишла отново при нея.

# 584
Аз съм доволна от нея. Преглежда по спешност затова има забавяне. Вчера друг лекар ме прати за аборт, а днес др Желязкова ми пусна пулс и показа ембриона. Прие ме от днес за днес, без час, бях за първи път при нея, чаках 3-4 часа, но си струваше.

Общи условия

Активация на акаунт