Акушер-гинеколози Варна -11 тема

• 75 112
  • 759
  •   1
Отговори
# 600
Аз съм била нейна пациентка 5 години и е била доста адекватна, назначавала ми е изследвания, терапии и каквото е било нужно, даже една идея повече от нужното. И да, всеки път съм чакала мноооого. Бях спокойна, че като дойде моментът да забременея, си имам читаво АГ, което да ме проследи. Да, обаче като забременях още от първите прегледи имаше неща, които изобщо не ми харесаха, въпроси, по които бяхме на различно мнение и това ме накара да потърся друг лекар. Към момента се следя на друго място, но това не променя мнението ми, че д-р Желязкова е добър специалист, има хубава техника и умее да борави с нея, даже съм си запазила час за фетална морфология при нея, да видим.

# 601
  • София
Очарована съм от Д-р Ваня Кирилова. Толкова мила, спокойна, обяснява, и е страхотен диагностик. Поправи сериозните пропуски на свой колега, уж с голямо име в града. И въпреки това дума не обели с/у колегата си.

# 602
Какво ви е мнението за др Табакова? Може ли да и се има доверие при рискови бременности? С два мисед аборта съм и при настъпила бременност искам да има АГ на което да се доверя до колкото мога след толкова прегледи и разочарования от уж добри АГ.

# 603
Sa936 като влизах лятото за абразио само нейното име чувах. Не знам дали е за добро, но доста нейни пациентки имаше на етажа ми.
Чела съм само хубави  неща за нея, но ако не пробваш няма как да разбереш.

40 минути до 1 час преглед с ехограф? Това не е нормално, внимавайте.

Защо да не е нормално? Всички казват, че всеки нейн преглед е като ФМ, а тя си трае точно толкова.

# 604
Преди години при мен причина за спонтанен аборт се оказа инфекция от уреа и микоплазма, констатирана с PCR тест по мое настояване платено на произволен принцип от доста показатели за полови болести.     Тогава  д-р Савулева успя да я излекува с правилно преписан антибиотик за двамата. Други лекари преди нея не успяха да унищожат гадинките. А някои твърдяха, че и с тях може.

# 605
Доколкото разбрах, д-р Табакова вече не е в АГ и не изражда. Аз бях при нея с нормална първа бременност, но вследствие на системно неглижиране от неина страна на ехографа и липсата на изследвания, последните месеци бях с високо рискова бременност, като дори не се знаеше дали ще се роди здраво бебче, приемана съм за задържане, бях на много медикаменти и пак се наложи да родя много по-рано, като се оказа, че даже и термина ми не е преценила правилно. Секциото също беше проблемно. Резултата е бебе в неонатология за 2 седмици и майка с дефицити и към настоящия момент. Не я препоръчвам за следене, нито за израждане.
Какво ви е мнението за др Табакова? Може ли да и се има доверие при рискови бременности? С два мисед аборта съм и при настъпила бременност искам да има АГ на което да се доверя до колкото мога след толкова прегледи и разочарования от уж добри АГ.

# 606

Бях при нея тази и предната седмица. Внимателна е. Но според мен доста започва да се претоварва графика и ( на Македония бях на преглед. Иначе декември 2023 ходих, пак, но в АГ) и затова може и да прави по-бързи прегледи. При мен лично нямаше нещо специфично, за да дам мнение дали е ОК с рискови бременности. Попринцип за себе си, и в резултата на първата ми бременост съм решила - един доктор по ЗК и един на частно, за да съм спокойна Hands V

# 607
Аз звънях в АГ онзи дени ми казаха, че др Табакова вече не работи там. Предполагам си работи само в нейния кабинет.

# 608
Ipene, това е ужасно, дано детенце е здраво и ти да се възстановиш напълно! Бях се насочила към Табакова за в бъдеще, но май и тя отпадна

# 609
Очарована съм от Д-р Ваня Кирилова. Толкова мила, спокойна, обяснява, и е страхотен диагностик. Поправи сериозните пропуски на свой колега, уж с голямо име в града. И въпреки това дума не обели с/у колегата си.

Д-р Кирилова все още ли работи през събота във Варна? (В супер док пише, че в момента няма свободни часове)
Ходила съм преди 5 години няколко пъти и останах много доволна. Беше първата, която ми разпозна кистите като ендометриозни.

# 610
  • Варна
Ехеее, не знаех че тази докторка е пак във Варна.
Преди много много години съм ходила при нея в МЦ младост, много я харесвах. Беше ми излекувала гъбички  и други проблеми.
После изведнъж изчезна и разбрах, че е отишла в Плевен.
Радвам се да разбера, че пак преглежда тук и бих я посетила.

# 611
  • София
Не знаех, че д-р Кирилова е била във Варна преди време, а после се е преместила. Сега преглежда през уикендите в МЦ "Хигия". Чудесен професионалист и човек, по моите критерии, де, че и това е строго индивидуално.

# 612
  • Вестерос
Пусни си изследвания за тромбофилия.

По ЗК имаме право на 3 безплатни видеозона, а ако си на 35+ години има още един, т.е. 4. Също са безплатни два пъти изследвания ПКК, урина, мисля имаше и микробиология безплатна.

# 613
Имам направени каквито изследвания си помислите, че някои и по няколко пъти. 
В ранни седмици ми казах, че не е това причината, а и бях на клексан. Т.е се отхвърля да е това. Уж сме намерили причините, но при бремвнност ми трябва някой който не ме неглижира и следи всичко - развитието на бебето, кръвоток, плацента и тн.
Пусни си изследвания за тромбофилия.

# 614
  • Вестерос
Не знам кой да препоръчам, тъй като имам едно детенце и не съм ги обикаляла АГ-тата, но моята Симеонова гледаше заради тромбофилията ми точно кръвопотока, на всеки две седмици бях на преглед. Факт за Табакова има само положителни мнения навсякъде, аз имам обаче близка с отрицателно и затова като щях да раждам тя отпадна и се насочих към Мирчева.

Общи условия

Активация на акаунт