Акушер-гинеколози Варна -11 тема

• 75 043
  • 759
  •   1
Отговори
# 630
Някой знае ли как се записват прегледи при доктор Станислав Славчев?

# 631
Привет , момичета ,
вече съжалявам , че се записах да се следя при нея - д-р Желязкова , като чета мненията тук , а и може би сме се засичали в кабинета й . Чакането е ужасно и супер неуважително към пациентите , жени с бебчета в корема ... Не разбирам защо се заплаща всичко допълнително след като си по ЗК .На мен в началото ми каза , че едното краче не е добре , но посетих друг специалист по ФМ и ми каза , че няма нищо такова... и , че тя шашка много излишно родителите. От всичко изписано и прочетено за нея може би е добра при бременност , която не е проблемна.Все пак късмет и здраве на всички мами и бебчета !

Желязкова каза на бременна близка в 32 седмица, че плодът е с несъразмерно дълги крайници и също препоръчваше по-често прегледи при нея (близката ми си беше правила двете предишни фетални морфологии при нея). Разбира се, че тя потърси други мнение, отиде при Балев, който ѝ каза, че всичко е наред. Излишно е да казвам, че бебето е живо и здраво и изобщо не са му дълги крайниците.
Отделно тя не искаше да се прави БХС след първата фетална, защото си беше направила разширен НПТ, но въпреки това ѝ взеха кръв и допълнителни пари, естествено. Тя много я харесваше преди това, но след тези две случки коренно промени мнението си за нея.
[/quote]

# 632
Отпиши се, мисля тук една дама разказа, че го е направила.

# 633
  • Варна
И аз мисля, че няма проблем да се отпишете. Става в направление от личния лекар доколкото знам, я тя е длъжна да ви даде документацията до момента.

# 634
Привет , момичета ,
вече съжалявам , че се записах да се следя при нея - д-р Желязкова , като чета мненията тук , а и може би сме се засичали в кабинета й . Чакането е ужасно и супер неуважително към пациентите , жени с бебчета в корема ... Не разбирам защо се заплаща всичко допълнително след като си по ЗК .На мен в началото ми каза , че едното краче не е добре , но посетих друг специалист по ФМ и ми каза , че няма нищо такова... и , че тя шашка много излишно родителите. От всичко изписано и прочетено за нея може би е добра при бременност , която не е проблемна.Все пак късмет и здраве на всички мами и бебчета !

Желязкова каза на бременна близка в 32 седмица, че плодът е с несъразмерно дълги крайници и също препоръчваше по-често прегледи при нея (близката ми си беше правила двете предишни фетални морфологии при нея). Разбира се, че тя потърси други мнение, отиде при Балев, който ѝ каза, че всичко е наред. Излишно е да казвам, че бебето е живо и здраво и изобщо не са му дълги крайниците.
Отделно тя не искаше да се прави БХС след първата фетална, защото си беше направила разширен НПТ, но въпреки това ѝ взеха кръв и допълнителни пари, естествено. Тя много я харесваше преди това, но след тези две случки коренно промени мнението си за нея.
[/quote]

Можете да я смените във всеки един момент. Трябва ви ново направление от личния лекар за женска консултация.

# 635
Аз все чета, че шашкала пациентките. Мен обаче ме беше успокоила относно поставена диагноза. Но преди и след нея доктори ми обясняват как не са наред нещата всъщност (вижда се на ехограф дори от мен). Очаквам следващ преглед и да видя дали ще си промени все пак мнението… но заради нея си бях отдъхнала, че проблем всъщност няма и си живеех с мисълта, че ще имам здраво бебе, а сега отново нещата са на дъното.

# 636
Потвърждавам за Желязкова... прекалено мн пациенти и малко време. С идеята да вмъква и спешни случаи съвсем не стават нещата.
Ето аз например имах час за 6.03 за фетална, но трябваше да го отменя, защото детето е с варицела. Казаха ми, че записват чак за след Великден. Еми мерси .... то има определени дни. Като я попитах за цените ми каза, че ще ги вдига от другия месец и не искала да коментира сега.

За Мурад мога да кажа много хубави неща - мила, усмихната, с нея лекувах уреаплазма, като успяхме от 1 път (чела съм във форума, че при много не става от един курс). Прати ме на хематолог (имах съмнения за тромбофилия и се потвърдиха) с направление, което друго АГ ми отказа. Посещавала съм я и в Клиника нова и в Медикъл плюс. Нищо не ме е усъмнявало в хигиената до сега.

# 637
Аз точно за 6.03 се вредих, обадих се на 28.02.Приема спешни, да, аз исках да се запиша при друга лекарка, но и тя ми постави същата диагноза, която чух в началото на февруари, и която Желязкова отхвърли. Та сега ме приема пак, защото другата седмица съм на прегледи в София и ми е последния влак за успокоение за нормална бременност…

# 638
Потвърждавам за Желязкова... прекалено мн пациенти и малко време. С идеята да вмъква и спешни случаи съвсем не стават нещата.
Ето аз например имах час за 6.03 за фетална, но трябваше да го отменя, защото детето е с варицела. Казаха ми, че записват чак за след Великден. Еми мерси .... то има определени дни. Като я попитах за цените ми каза, че ще ги вдига от другия месец и не искала да коментира сега.

За Мурад мога да кажа много хубави неща - мила, усмихната, с нея лекувах уреаплазма, като успяхме от 1 път (чела съм във форума, че при много не става от един курс). Прати ме на хематолог (имах съмнения за тромбофилия и се потвърдиха) с направление, което друго АГ ми отказа. Посещавала съм я и в Клиника нова и в Медикъл плюс. Нищо не ме е усъмнявало в хигиената до сега.

Дано не спамя много с този въпрос, но дали може координати на хематолога, ако сте доволна, необходимо е и аз да се изследвам в тази насока, а досега само такъв лекар не съм посещавала Rolling Eyes

# 639
  • ВАРНА
loretka_81, отговарям за хематолога. Аз ходя от две години при д-р Миглена Стайкова в МЦ Св. Анна - на ъгъла на Ген. Колев.
Доволна съм от отношението, изписва адекватно лечение и се отнася много добре с пациентите си.
Има я в супердок, от там си записвам час.

# 640
Здравейте дами може ли да ми дадете мнение за д-р Нина Хаясетдинова акушер-генеколог . До колкото разбрах изражда в АГ Варна, скоро ми предстои раждане , не съм от Варна, по препоръка на следящия ми лекар ЖК била добър специалист, но не намирам никаква информация. Ще бъда благодарна за мнения ☺
По- добре търсете друг.

# 641
loretka_81, отговарям за хематолога. Аз ходя от две години при д-р Миглена Стайкова в МЦ Св. Анна - на ъгъла на Ген. Колев.
Доволна съм от отношението, изписва адекватно лечение и се отнася много добре с пациентите си.
Има я в супердок, от там си записвам час.

И аз при нея ходих, дори веднъж ме взе и без час. Малко страничен въпрос - къде в града изследвате антиХа?

# 642

И аз при нея ходих, дори веднъж ме взе и без час. Малко страничен въпрос - къде в града изследвате антиХа?

Аз в Лина

# 643
  • Varna
Въпросът ми не е много за тук, но предвид че доста жени от Варна посещават д-р Стоилов в Добрич, реших да пиша...
Та днес по обяд получих известие от Супердок, че часът ми за фетална морфология за след 2 седмици е отменен, като причина не е посочена. Любопитно ми е има ли и други дами с отменени часове? Или аз съм теглила късата клечка случайно... Много неприятно и стресиращо преживяване, предвид че прегледа е чувствителен откъм време и старателно съм си го запазила преди повече от месец.

# 644
Изобщо не съжалявай, абсолютно нищо не губиш.

Общи условия

Активация на акаунт