Акушер-гинеколози Варна -11 тема

• 75 013
  • 759
  •   2
Отговори
# 645
Въпросът ми не е много за тук, но предвид че доста жени от Варна посещават д-р Стоилов в Добрич, реших да пиша...
Та днес по обяд получих известие от Супердок, че часът ми за фетална морфология за след 2 седмици е отменен, като причина не е посочена. Любопитно ми е има ли и други дами с отменени часове? Или аз съм теглила късата клечка случайно... Много неприятно и стресиращо преживяване, предвид че прегледа е чувствителен откъм време и старателно съм си го запазила преди повече от месец.
Защо не посетите сина му? Той е в Клиника Нова, Станислав се казва. И той. Е добър и доста обяснява, аз на феталните ходих при него все и един път при баща му.

# 646
Въпросът ми не е много за тук, но предвид че доста жени от Варна посещават д-р Стоилов в Добрич, реших да пиша...
Та днес по обяд получих известие от Супердок, че часът ми за фетална морфология за след 2 седмици е отменен, като причина не е посочена. Любопитно ми е има ли и други дами с отменени часове? Или аз съм теглила късата клечка случайно... Много неприятно и стресиращо преживяване, предвид че прегледа е чувствителен откъм време и старателно съм си го запазила преди повече от месец.

Аз съм много доволна от доктора.
Също така бях получила известие и веднага му се обадих.
Оказа се, че ИТ което му правил графика, объркал датите (предстоеше му визита в друга държава и определени дни нямаше да работи).

Веднага ми оправи часа и каза, че си е както съм го записала.

# 647
loretka_81, отговарям за хематолога. Аз ходя от две години при д-р Миглена Стайкова в МЦ Св. Анна - на ъгъла на Ген. Колев.
Доволна съм от отношението, изписва адекватно лечение и се отнася много добре с пациентите си.
Има я в супердок, от там си записвам час.

И аз при нея ходих, дори веднъж ме взе и без час. Малко страничен въпрос - къде в града изследвате антиХа?

Ситилаб излиза на същия ден

# 648
  • Varna

Аз съм много доволна от доктора.
Също така бях получила известие и веднага му се обадих.
Оказа се, че ИТ което му правил графика, объркал датите (предстоеше му визита в друга държава и определени дни нямаше да работи).

Веднага ми оправи часа и каза, че си е както съм го записала.

Обадих му се, споделям и тук, в случай че на някого е от полза: Д-р Стоилов ще отсъства дълго по здравословни причини, затова отменя часовете си. Беше много любезен, извини се многократно и каза, че на този етап не може да каже кога ще се върне на работа.

# 649
Здравейте , в 18 г.с  т е 5ти месец ми отказва болничен , акушер генеложката, която ме следи . Как мога да се справя с този проблем ? Много ми е натоварено работното място шофирам над 2000 км на месец . Моля за мнение , да я сменям  ли ? Благодаря Ви .

# 650
  • Варна
Аз бих я сменила или бих си вземала от частно ЛКК.
Проверете в клиниката на Петинка Цветкова. Ще ви дадат без проблем.

# 651
Благодаря Ви много.

Аз бих я сменила или бих си вземала от частно ЛКК.
Проверете в клиниката на Петинка Цветкова. Ще ви дадат без проблем.

# 652
Очарована съм от Д-р Ваня Кирилова. Толкова мила, спокойна, обяснява, и е страхотен диагностик. Поправи сериозните пропуски на свой колега, уж с голямо име в града. И въпреки това дума не обели с/у колегата си.

Д-р Кирилова все още ли работи през събота във Варна? (В супер док пише, че в момента няма свободни часове)
Ходила съм преди 5 години няколко пъти и останах много доволна. Беше първата, която ми разпозна кистите като ендометриозни.
Да, в МЦ Хигия. Топ професионалист .Аз съм  много  доволна.

# 653
Някой знае ли Ваня Кирилова къде преглежда в Плевен и как можа да си запиша час там?Благодаря!

# 654
  • Варна
Д-р Ваня Кирилова работи в болница "Г. Странски" в Плевен. Нямам представа как се записват часове там, но тук през Supedoc открих, че преглежда и в MЦ "Хигия" на ул. Генерал Колев. Преди преглеждаше в друг медицински център в централната част на града, но този център беше със затихващи функции и го закриха, по спомен веднъж месечно в събота (но не съм сигурна). Явно пак продължава по същия начин в друг център.  Към момента има един свободен час за 26 април. Може да проверите.

# 655
По ЗК ли е?

# 656
  • Варна
Едва ли е по ЗК. Аз бих се обадила и бих питала в МЦ "Хигия".

# 657
Споделям горното мнение и двете са доста добри. При Христова съм ходила малко по-често. Веднъж ходих с проблем и направи директна микроскопия на секрета, но въпреки че видя какво има, пусна изследвания в лаборатория за всеки случай.
Не съм забелязала да не е мила. Дори е доста отзивчива.
А имате ли представа дали назначават правени глобули по рецепта, че ми писна от антибиотици. Ако знаете и друг лекар, който лекува по този начин ще съм ви благодарна да споделите!

# 658
Не, не зная. Дори за първи път чувам за такива глобули.

# 659
Здравейте! Моля за препоръки за АГ, който да води ЖК и да изражда (естествено).
Ще се радвам да ме ориентирате. Някои от фаворитите ми не израждат и съм в чуденка ...

Последна редакция: чт, 27 мар 2025, 21:15 от Еми :)

Общи условия

Активация на акаунт