Акушер-гинеколози Варна -11 тема

• 79 124
  • 788
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, бихте ли ми препоръчали доктор за следене на овулация. И за пускане на ротинни Микробиология и Цитонамазка.Без значение мъж или жена.
Благодаря Simple Smile

# 121
Здравейте, бихте ли ми препоръчали доктор за следене на овулация. И за пускане на ротинни Микробиология и Цитонамазка.Без значение мъж или жена.
Благодаря Simple Smile
https://superdoc.bg/lekar/d-r-angelina-simeonova

Едно уточнение:
Който и лекар да изберете настоявайте да ви следи овулацията с вагинален ехограф и да започне още между 2-3 ден от МЦ и да е всеки път на един и същ ехограф в МЦ.....

# 122
Здравейте, момичета. Имате ли някаква информация за доктор Табакова дали практикува някъде в момента? В МЦ Петинка Цветкова за втори път ми отменят часа, но бяха много лаконични с причината.

# 123
Здравейте, момичета. Имате ли някаква информация за доктор Табакова дали практикува някъде в момента? В МЦ Петинка Цветкова за втори път ми отменят часа, но бяха много лаконични с причината.
Мисля, че е в болничен, но не съм сигурна.

# 124

# 125
Привет на всички. Някоя от вас има ли актуален  номер на др Каля Коева ДКЦ5 ,ще съм много благодарна ако ми го даде .На последната консултация забравих да и го поискам и в интернет не открих нищо...

# 126
  • Вестерос

А дали ще работи в АГ 🤔🤔

# 127
Привет=)Може ли мнение за добър акушер- гинеколог в АГ Варна, който да ми следи бременноста и да е по ЗК.
Благодаря

# 128
  • Вестерос
Предишни години съм чела негативни мнения на няколко потребителки за Д-Р Ангелина Симеонова. Аз не ги споделям. В момента се следя при нея в клиника Нова. Тъй като съм рискова бременност и с тромбофилия, ме вика на всеки две седмици на преглед. Платих си и пакет към клиниката за допълнителни прегледи, дадоха ми касов бон. Прегледите ми са минимум 15 минути. Пуска ми всякакви изследвания по касата, включително ме накара да си изследвам витамин Д и б12, както и редовно да следя коаголационен статус. Четейки форума и групи, установих, че масово моите изследвания не са препоръчвани на много бременни. На някои даже не са им правили цитонамазка, нито секрет са вземали... Праща ме на две фетални, на бхс два пъти даже заради годините, т.е. насочва към такива изследвания. Прати ме на ендокринолог, даде ми направления за офталмолог и хематолог. Внимателна е с мен. Аз съм доволна от нея. Затова си я препоръчвам. Отидох при нея от препоръка на приятелка, чиято бременност следи преди две години.

Имам аз въпрос, има ли доволни последно време от д-р Наталия Мирчева? Насочила съм се към нея за раждане.

# 129
Предишни години съм чела негативни мнения на няколко потребителки за Д-Р Ангелина Симеонова. Аз не ги споделям. В момента се следя при нея в клиника Нова. Тъй като съм рискова бременност и с тромбофилия, ме вика на всеки две седмици на преглед. Платих си и пакет към клиниката за допълнителни прегледи, дадоха ми касов бон. Прегледите ми са минимум 15 минути. Пуска ми всякакви изследвания по касата, включително ме накара да си изследвам витамин Д и б12, както и редовно да следя коаголационен статус. Четейки форума и групи, установих, че масово моите изследвания не са препоръчвани на много бременни. На някои даже не са им правили цитонамазка, нито секрет са вземали... Праща ме на две фетални, на бхс два пъти даже заради годините, т.е. насочва към такива изследвания. Прати ме на ендокринолог, даде ми направления за офталмолог и хематолог. Внимателна е с мен. Аз съм доволна от нея. Затова си я препоръчвам. Отидох при нея от препоръка на приятелка, чиято бременност следи преди две години.

Имам аз въпрос, има ли доволни последно време от д-р Наталия Мирчева? Насочила съм се към нея за раждане.

Здравейте! Колко струва пакета? Ф.морфологии влизат ли в цената или там сам си избираш лекар и плащаш отделно?Благодаря

# 130
Привет=)Може ли мнение за добър акушер- гинеколог в АГ Варна, който да ми следи бременноста и да е по ЗК.
Благодаря
Аз не съм се следила при нея ,но раждах при Евгения Георгиева. Много съм доволна. Няколко пъти се виждахме преди и след раждането.

# 131
  • Вестерос
Пакетите са различни и са ехографи и тонове към клиника Нова.
За фетална ходех при Балев, там си плащаш.
Иначе Симеонова гледа подробно доплер и всичко всеки път.

Последна редакция: пн, 17 окт 2022, 17:22 от Tiffany А

# 132
Съгласна съм с вас за д-р Симеонова Simple Smile
С близнаци съм,следях се на две места.
Пускаше ми и ме насочваше какви изследвания да си пусна, които не са по здравна каса. Аз се следях в нейният кабинет до Мак Драйфа ( там ми е удобно).

# 133
Д-р Симеонова преглежда ли по ЗК в клиника Нова?

# 134
Д-р Симеонова преглежда ли по ЗК в клиника Нова?
В кабинета си на Владислав да, в клиниката мисля, че да

Общи условия

Активация на акаунт