Акушер-гинеколози Варна -11 тема

• 79 265
  • 788
  •   1
Отговори
# 255
Някой посещавал ли е скоро д-р Савулева? Интересува ме каква е цената на прегледа.

# 256
Някой да е бил скоро при Христина Христова или Крумовски в Санита? Била съм и при двамата, но нямам скорошни впечатления. Доволни, недоволни, може и на лични. При доц.Славчев още ли се чака 1 мес?
Миналата година бях при Ангелина Симеонова в Нова. Мила, внимателна лекарка, но само цитонамазка ми пусна.
При пап 2с и възпалителни клетки - нищо друго, нито микробиология, нито ми преписа нещо. Казаха, че е добре и колпоскоп да се прави. Или друг лекар, по възможност по ЗК. Ще съм благодарна.

# 257
Някой да е бил скоро при Христина Христова или Крумовски в Санита? Била съм и при двамата, но нямам скорошни впечатления. Доволни, недоволни, може и на лични. При доц.Славчев още ли се чака 1 мес?
Миналата година бях при Ангелина Симеонова в Нова. Мила, внимателна лекарка, но само цитонамазка ми пусна.
При пап 2с и възпалителни клетки - нищо друго, нито микробиология, нито ми преписа нещо. Казаха, че е добре и колпоскоп да се прави. Или друг лекар, по възможност по ЗК. Ще съм благодарна.

При Христова бях декември миналата година. Положително съм настроена. Бях с течение и направи директна микроскопия и ми пусна и микробиология за всеки случай. Лечението беше адекватно според резултатите.

# 258
  • Вестерос
Пропуснете Крумовски

# 259
Препоръчвам  др Илиян Иванов, но не работи със здравна каса. В медикал плюс.

# 260
Пропуснете Крумовски
Аз съм била при него при него преди време, но сякаш апаратурата му е стара и малко несериозно отношение ми се стори.
А Христова е в болнични, питах.

# 261
При Христова бях декември миналата година. Положително съм настроена. Бях с течение и направи директна микроскопия и ми пусна и микробиология за всеки случай. Лечението беше адекватно според резултатите.
Ако може да попитам в коя лаботатория си правихте изследването? Понеже аз наскоро ходих при Крумовски и като цяло мисля, че не е лош лекар, но лабораторията в МЦ Санита е много зле. Два пъти пускахме микробиология с антибиограма, но и двата пъти не беше направена антибиограмата... :/

# 262
  • Вестерос
Не сякаш, а е много стара. Отношението и мен не ми хареса.

# 263
А при Огнян Младенов в Нова някой бил ли е за отзиви?

# 264
Здравейте обмислям поставянето на спирала и ми трябва АГ, с който до обсъдя подробно нещата. Също и да прави необходимите изследвания, че са ми предписвали противозачатъчни хапчета без изследвания. Някой ако има личен опит ще се радвам да сподели.

# 265
Дами, да ми препоръчате гинеколог, който работи в събота. Трябва да мина преглед точно на 15.07.

# 266
Ако може да попитам в коя лаботатория си правихте изследването? Понеже аз наскоро ходих при Крумовски и като цяло мисля, че не е лош лекар, но лабораторията в МЦ Санита е много зле. Два пъти пускахме микробиология с антибиограма, но и двата пъти не беше направена антибиограмата... :/

В Санитата. Не е имало проблем, но при мен не беше бактерия.

# 267
  • Вестерос
Дами, да ми препоръчате гинеколог, който работи в събота. Трябва да мина преглед точно на 15.07.
Влез в супердок и виж кои имат часове в събота.

# 268
Влез в супердок и виж кои имат часове в събота.

Благодаря от сърце!

# 269
Здравейте, от години имам проблем с лактобацилите - просто липсват Sad Опитвала съм с глобули, специализирани измиващи препарати, пробиотици... но до момента никой лекар не е успял да ми ги възстанови трайно (само моментен ефект веднага след лечението, след това пак изчезват).

Ако някоя от вас е имала подобен проблем и са и го решили успешно, ще се радвам на препоръка за гр. Варна.

Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт