Акушер-гинеколози Варна -11 тема

• 79 269
  • 788
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте, препоръчайте ми АГ за следене на бременност, който и да изражда, благодаря. Simple Smile

# 271
Здравейте, препоръчайте ми АГ за следене на бременност, който и да изражда, благодаря. Simple Smile
И аз със същото питане. Ако имате мнение и за отделенията и персонала в АГотделенията в МД, АГ или Окръжна, ще съм благодарна.

# 272
И аз със същото питане. Ако имате мнение и за отделенията и персонала в АГотделенията в МД, АГ или Окръжна, ще съм благодарна.

Раждала съм 3 пъти в Окръжна, секцио, без избор на екип. Мога само хубави неща да кажа за екипа в родилно отделение. Всички лекари са добри, отнасят се добре с пациентите. Няма разлика в отношението дали са с избор на екип или без избор на екип. От неантологията също съм доволна. Давали са ми информация за децата, обяснявали са ми като питам, винаги са били отзивчиви. Препоръчвам родилното на всичките си познати.

# 273
  • Вестерос
Аз писах май назад. Преди 7 м и малко в АГ. Доволна съм от вниманието, отношението на педиатри и акушерки /бяха все млади/. Понякога сами обясняваха нещо, понякога ти трябва да ги питаш кое, как, ако ти е първо дете. Условията са ок. Бях на 6-тия етаж.

# 274
Аз писах май назад. Преди 7 м и малко в АГ. Доволна съм от вниманието, отношението на педиатри и акушерки /бяха все млади/. Понякога сами обясняваха нещо, понякога ти трябва да ги питаш кое, как, ако ти е първо дете. Условията са ок. Бях на 6-тия етаж.

При кой лекар ?

# 275
Здравейте, искам да ви попитам за координати за Кателия Александров. Преди години преглеждаше в АГ на 5 етаж мисля, но нямам вече координати негови. Има ли някой, който е бил скоро при него. Става въпрос за хормонални проблеми и евентуална лапароскопия за миома. Зная че повечето го свързват с репродуктивна медицина, но съм чувала че за лапароскопия е един от най-добрите във Варна. Ще съм благодарна за мнения и координати, ако имате.

# 276
Още си е в АГ, за етажа не мога да кажа точно, синът му също е там и също толкова добър лекар

# 277
Здравейте, искам да ви попитам за координати за Кателия Александров. Преди години преглеждаше в АГ на 5 етаж мисля, но нямам вече координати негови. Има ли някой, който е бил скоро при него. Става въпрос за хормонални проблеми и евентуална лапароскопия за миома. Зная че повечето го свързват с репродуктивна медицина, но съм чувала че за лапароскопия е един от най-добрите във Варна. Ще съм благодарна за мнения и координати, ако имате.

Доктор К.Александров все още работи в АГ на 7 етаж, отивате и чакате за преглед при него или при друг лекар, може и без да се обаждате.

# 278
Доктор Добрин Николов кога преглежда в АГ на кой етаж и каква е цената на прегледа?

# 279
  • Вестерос

При кой лекар ?
Д-р Мирчева

# 280
Благодаря ви за отговорите за д-р Александров. Ще го посетя скоро Simple Smile

# 281
Безплатни профилактични прегледи на щитовидна жлеза и маточна шийка във Варна:

https://www.moreto.net/novini.php?n=480879&fbclid=IwAR2I-Sh_qPTt … EkhxtGjjjVE10_7bo

# 282
  • Вестерос
Обновена в 15:36 часа: От АМЦСМП "Проф. д-р Димитър Стаматов - Варна" ЕООД съобщиха за Moreto.net, че след публикуването на материала са получили много обаждания и всички свободни места по програмата са заети.

# 283
Винаги така става с подобни безплатни инициативи, малко жени успяват да се възползват,а като добавим, че ги правят лекари, които преглеждат 1 път седмично за 2 часа…. Хем да получат парите, хем да не се преработят.

# 284
Мнение за д-р Николета Табакова за следене на бременност и водене на раждане?

Общи условия

Активация на акаунт