Акушер-гинеколози Варна -11 тема

• 75 935
  • 761
  •   1
Отговори
# 480
  • Вестерос
Както писах на предната страница, аз съм с тромбофилия и се следях при Симеонова. Приятелка също с тромбофилия има две деца вече, следеше се пак при нея.

# 481
  • Varna
Както писах на предната страница, аз съм с тромбофилия и се следях при Симеонова. Приятелка също с тромбофилия има две деца вече, следеше се пак при нея.

Симеонова в момента не записва за ЖК. Или поне на мен така ми каза миналата седмица.

# 482
  • Варна
Кой гледа във Варна на 3д/4д различен от Давидков, Балев и в Майчин дом?

# 483
Боян Георгиев в аг, колко ще му вярвате сама ще решите. Аз съм с добри впечатления

# 484
Кой гледа във Варна на 3д/4д различен от Давидков, Балев и в Майчин дом?
Д-р Цонев в клиника Темелков. Аз ходех при него на ФМ.

# 485
  • Варна
Боян Георгиев в аг, колко ще му вярвате сама ще решите. Аз съм с добри впечатления
Аз също фетална правих при него и съм доволна.
Също гледат и в МЦАР Варна

# 486
Д-р А.Алрлссндров и д-р К.Александров . Всички прегледи ги правих при тях . Изключително доволна съм.

# 487
Здравейте! Какво Ви е мнението за следене на бременност при д-р Елена Димитрова в Майчин дом и д-р Станислав Славчев в Окръжна болница? Ще съм благодарна и ако скоро раждали естествено и ЦС да изкажат мнение за условията и всичко останало, направило им впечатление в Майчин дом и Окръжна болница.

# 488
При Славчев трудно може да се набута човек, ако успеете само хубаво за него съм чувала.

# 489
  • Вестерос
А аз не.

# 490
Можете ли да ми препоръчате лекар, който е запознат с действието на спирала Мирена?  Да знае за нейните странични ефекти.

# 491
Здравейте търся гениколог в Варна ,който да е добър,отзивчив,и да си разбира от работата искам да отида на преглед в 6ти месец съм и си следя бременноста с чужбина,но сега се прибрах за малко,и искам да отида дс ме погледне някой добър специалист, понеже откриха че бебето ми вместо две артерии има една и искам да ме види някой който разбира понеже се притеснявам,там доктора който ме гледа каьа,че всичко е наред ,но всепак искам второ мнение .Благодаря предварително видях хубави отзиви за Мария Ангелова,която работи в Медикал плюс,но не знам тя дали се занимава и с това то май се води ехофрафия гледа се на специален апарат мисля ,но пак не съм сигурна

# 492
  • Варна
Аз Ви препоръчвам д-р Кателия Александров. Обадете се в МЦАР Варна, обяснете какви са ви притесненията и че имате желание да ви прегледа. Той е там всеки ден след 12ч.

# 493
На мен ми звучи като за Фетална ехокардиография, която в града прави само д-р Емил Христов и преглежда в медицински център За Детето. (по моя информация)

# 494
  • Вестерос
Препоръчвам ви гореспоменатия д-р Христов, детски кардиолог, който прави прегледи и на бременни.

Общи условия

Активация на акаунт