Акушер-гинеколози Варна -11 тема

• 75 490
  • 759
  •   2
Отговори
# 540
Лежи на стари лаври, според мен. Нито е с най-добрата техника, нито е най-кадърен да я използва и разчита. Хората, обаче се заблуждават... За съжаление си има последици за някои...
Добрич идват тук на лекари, Варна в Добрич на фетална, не го разбирам, но всеки си решава.

# 541
  • Варна
Daysy, може ли инфо за втората фетална, понеже ми предстои. При втората пускат ли се пак кръвни изследвания и прави ли се БХС или е само ехограф на бебето?

# 542
  • Варна
Daysy, може ли инфо за втората фетална, понеже ми предстои. При втората пускат ли се пак кръвни изследвания и прави ли се БХС или е само ехограф на бебето?
Не се прави, само ехограф на бебето.

# 543
  • Варна
Ох, втората е толкова хубава... 🥰
Малко лирическо отклонение беше това 🤭
Аз не помня дали не съм казвала и в предните страници вече - д-р Кателия Александров е страхотен специалист и разполага с много добра техника. При един от последните прегледи успях да видя и зачатъците на зъбите в костта на дъщеря ми.
Малко му е пиперлив езика, но се свиква.

# 544
  • Варна
Искричка, аз също съм пациентка на д-р Александров, но понеже с тази бременност исках да направя БХС се наложи да ходя на друго място, защото знаеш....той не се занимава с такива неща. Та затова посетих Желязкова заради ФМ, иначе при него си ходя  всеки месец по веднъж или два пъти.
Техниката му е най - добрата в града, а той е много добър специалист. И двата пъти ми разкри пола на децата още преди да съм пуснала пренаталния тест, т. е в 8-9 седмица още.
Много хора с критични диагнози относно плода, той им е вдъхвал кураж. Мисля че вижда много добре плода.
Живот и здраве ще раждам пак при него, разбрах че макар и в новия център има сключен договор с АГ и прави операции.

# 545
Не знам колко са добри в Плевен, може би в началото, когато са открити клиниките, всичко е било на ниво. Наскоро четох ужасяващи неща за Горчев и неговите лечения...

Ужас. Едно време лекува мои близки и са доволни. Но преди повече от 10г е това. Но има и други няколко клиники в града, въпреки че не е много голям град има доста такива.
Както и да е.
За това Александров баща ли е? Той къде преглежда? От сина нв съм доволна :/

# 546
  • Варна
Да, за баща. Ами те инвитро клиниката, която беше на 7ми етаж в АГ я преместиха в една сграда до комина. Сградата е на промишлена енергетика, срещу Алати малко се пада, на 3 етаж. Там преглежда всеки ден и си води клиниката.

# 547
  • Варна
И аз към младши съм със смесени чувства. Стимулацията ми мина идеално при него, но с трансферите.... 6 ембриона заминаха на кино, а за моите надежди - да не говорим. Той не промени нищо в стимулацията за трансферите, което доведе и до 3 неуспеха.
При старши от първия трансфер забременях.
Иначе моята официална втора фетална я прави д-р Боян Георгиев. Първа не съм правила, тъй като правих пренатест

# 548
Доктор Александров старши е човекът, на когато ще съм благодарна цял живот. Благодарение на него забременях след инвитро от първия път. Следи бременността ми, заедно с доктор Липчев извърши и секциото. Каквото и да кажа за него, ще е малко.
Моя близка беше с два неуспешни трансфера при сина му, не знам, дали беше въпрос И на късмет, но първият трансфер, извършен от Александров старши, беше успешен и живот и здраве очакваме скоро и детенцето да се появи.

# 549
  • Варна
Паганне, ако е удобно да попитам кога ти е правено секциото.
Защото моето беше 2018 и тогава ми го прави със сина си. Аз също имам забележки към него, но според мен тогава се учеше, не знам до момента може да е задобрял в доста отношения, но нямам наблюдения. За д-р Липчев чувам много добри неща и че последно време Александров старши дава препоръка за него относно секцио.
Та....надявам се сега ако мога да ги избера тях двамата като екип, защото така или иначе мисля че младши работи повече в Плевен и едва ли ще ходи за секцио в АГ.

# 550
Секциото беше септември 2023, препоръча ми доктор Липчев и изненадващо за мен се появи и самият той в залата. Двамата оперираха и се възстанових сравнително бързо.
За доктор Липчев само хубави неща мога да кажа, обърна ми внимание, идваше всеки ден да ме види, махна ми конците след около 10 дни след операцията и ме изпрати с пожелание да се видим отново по същия повод, много мил и човечен лекар, Александров с право го препоръчва.
Александров младши преглежда петък и събота до обяд, не мисля, че ще оперира на този етап в АГ.

# 551
Родих секцио при доктор Липчев август месец. Възстанових се невероятно бързо. Всички покрай мен бяха очудени как може да се чувствам толкова добре само няколко дни по - късно. Силно препоръпвам.

# 552
  • Вестерос
Паганне, ако е удобно да попитам кога ти е правено секциото.
Защото моето беше 2018 и тогава ми го прави със сина си. Аз също имам забележки към него, но според мен тогава се учеше, не знам до момента може да е задобрял в доста отношения, но нямам наблюдения. За д-р Липчев чувам много добри неща и че последно време Александров старши дава препоръка за него относно секцио.
Та....надявам се сега ако мога да ги избера тях двамата като екип, защото така или иначе мисля че младши работи повече в Плевен и едва ли ще ходи за секцио в АГ.
Да, Александров старши, мисля дори и младши Липчев препоръчват. 2022 имах разговор със старши чрез познат да ме насочи към доктор и Липчев ми препоръча.

# 553
  • Варна
Аз да предупредя всички, които искат да си направят фетална ехокардиография при доц. Шивачев, да не си записват час в клиника Нова.
Днес имах записан час и срещнах доктора пред клиниката и се оказа, че там нямали техника да правят този преглед. Каза ми, че се извършва в майчин дом или клиника нова радост. Реално когато си записваш час, никой не те пита за какво си, а според мен трябва да го имат предвид.
Та така.....малко сконфузно се получи, и на доктора му стана неловко. Даде ми телефона си и ми каза ако няма часове в другите две клиники да се чуем, за да дойде преди всичко часове и да направи прегледа. За щастие имаше един свободен час в майчин дом за следващата седмица и го запазих.

# 554
  • Варна
Аз да предупредя всички, които искат да си направят фетална ехокардиография при доц. Шивачев, да не си записват час в клиника Нова.
Днес имах записан час и срещнах доктора пред клиниката и се оказа, че там нямали техника да правят този преглед. Каза ми, че се извършва в майчин дом или клиника нова радост. Реално когато си записваш час, никой не те пита за какво си, а според мен трябва да го имат предвид.
Та така.....малко сконфузно се получи, и на доктора му стана неловко. Даде ми телефона си и ми каза ако няма часове в другите две клиники да се чуем, за да дойде преди всичко часове и да направи прегледа. За щастие имаше един свободен час в майчин дом за следващата седмица и го запазих.
Нова радост почнаха вече и техниката си под наем ли да дават 🤭🤭🤭

Общи условия

Активация на акаунт