Акушер-гинеколози Варна -11 тема

• 75 002
  • 759
  •   1
Отговори
# 660
Въпросът ми не е много за тук, но предвид че доста жени от Варна посещават д-р Стоилов в Добрич, реших да пиша...
Та днес по обяд получих известие от Супердок, че часът ми за фетална морфология за след 2 седмици е отменен, като причина не е посочена. Любопитно ми е има ли и други дами с отменени часове? Или аз съм теглила късата клечка случайно... Много неприятно и стресиращо преживяване, предвид че прегледа е чувствителен откъм време и старателно съм си го запазила преди повече от месец.

За Добрич препоръчвам доктор Милев, но той не прави и биохимичен скрининг

# 661
Здравейте!
Какво ви е мнението за доктор Мария Ангелова?
Не  става въпрос за проследяване на бременност.
Благодаря!

# 662
Ами аз раждах при нея секцио, но все пак ще кажа.
Много е загрижена за пациентите си, мила е и взима адекватни решения. Обяснява на разбираем език.

# 663
д-р Kрасимир Стоилов -Добрич, д-р Атанас Александров -Варна , д-р Симона Анжел - Варна Simple Smile

# 664
Здравейте, радвам се,че тук преобладават мнения за гинеколози, които са добри в женските болести, а не просто проследяване на бременности. Въпреки това не попадам на конкретни мнения за такива специалисти точно. Вие само като сте бременни ли ходите на гинеколог?
Относно мнения , които чета за хистероскопията. Лично от др Красимира Желязкова знам,че във Варна не правят никъде хистероскопия, а е чист кюретаж. Единствено в Плевен и София правели хистерото....

Та простете за повтарящ се въпрос. Ако може да препоръчате добър гинеколог , който е добър и наясно със съвременните лечения на женски хормонални гинекологични проблеми. Благодаря!

# 665
Здравейте, радвам се,че тук преобладават мнения за гинеколози, които са добри в женските болести, а не просто проследяване на бременности. Въпреки това не попадам на конкретни мнения за такива специалисти точно. Вие само като сте бременни ли ходите на гинеколог?
Относно мнения , които чета за хистероскопията. Лично от др Красимира Желязкова знам,че във Варна не правят никъде хистероскопия, а е чист кюретаж. Единствено в Плевен и София правели хистерото....

Та простете за повтарящ се въпрос. Ако може да препоръчате добър гинеколог , който е добър и наясно със съвременните лечения на женски хормонални гинекологични проблеми. Благодаря!

Д-р Атанас Александров

# 666

И каква случайност, че на докторката един близък ги прави тези процедури в Плевен... Моля Ви, голям град като Варна, университет има, а нямало специалисти... Пълни глупости! Още един глас за доктор Атанас Александров, страхотен специалист и ЧОВЕК.

# 667
На мен хистероскопия ми е правил доц. Кисьов в МЦАР Варна, когато центъра беше още в сградата на АГ Варна. Така, че това което Ви е казала д-р Желязкова, за мен са пълни глупости.

# 668

И каква случайност, че на докторката един близък ги прави тези процедури в Плевен... Моля Ви, голям град като Варна, университет има, а нямало специалисти... Пълни глупости! Още един глас за доктор Атанас Александров, страхотен специалист и ЧОВЕК.

И на мен не ми се вярва, но като голям специалист в областта, въпреки че при моя случай не ми помогна, счетох че може и да е вярно, то в България всичко се очаква. Например ако помните преди 10 години как масово гинеколози изкарваха раково болни сумати жени ,оперираха от ей така ,без никакво друго лечение. Та за това търся повече мнения за други гинеколози,  които са доказали,че лекуват без операции и не са просто акушери

# 669
На мен хистероскопия ми е правил доц. Кисьов в МЦАР Варна, когато центъра беше още в сградата на АГ Варна. Така, че това което Ви е казала д-р Желязкова, за мен са пълни глупости.

Да Ви кажа да и аз съм я засичала да говори абсолютно неверни неща за колегите й в същата сфера . Не мога да си го обясня. Ние сме пациенти все пак и искаме мнение. Simple Smile

# 670
Освен това,  усилено препраща за изследвания в лаборатории на Лина.... Явно си има екип на действие както Томов и Бейлерян. За големи специалисти е излагащо.  Но все пак ако е права. Това изследване нали се прави под пълна упойка. Вие от къде сте сигурни, че не направен обикновен кюретаж?

Мнения за доцент.д-р Стоян Костов от окръжна,   професор Станислав Славчев от окръжна , др Ангелина Симеонова и др Даниела Станева от майчин дом ?

# 671
А Вие от къде ще сте сигурни, че в Плевен или София няма да е обикновен кюретаж?

# 672
Именно,че няма гаранция никъде, а след мнение на специалист вече съвсем нямам доверие.

# 673
Първо има два вида хистероскопия. Едната е оперативна, другата е офис хистероскопия, при която се има за цел да се огледа матката за евентуални проблеми. Имам и от двата вида. Имам и два кюретажа. Със сигурност мога да кажа, че дори след оперативната хистероскопия (коригираха ми формата на матката, процедурата продължи повече от час) се чувствах в пъти по - добре и не съм кървяла така както след кюретажите.
И да, от много голямо значение е кой прави процедурата, защото последиците могат да не са хубави. Едно е да правиш подобни интервенции ежедневно, друго е два пъти в годината.  Изказвам мнение на база моя опит и не агитирам за конкретен лекар,затова и не споменавам имена.

# 674
На мен са ми препоръчвали д-р Германов от АГ за хистероскопия.. Някой има ли мнение за този лекар, не съм го посещавала лично, но искам да си направя пълен преглед и изследвания.

Общи условия

Активация на акаунт