Акушер-гинеколози Варна -11 тема

• 74 628
  • 759
  •   1
Отговори
# 750
Чебурашка, доволна ли си от феталната? Обстоен ли е?

# 751
  • 🌊
Реално ми е първо бебе и нямам много за сравнение, но останах доволна.  Прегледът беше подробен, не е говорил като екскурзовод за всяко нещо, но когато имах въпроси ми отговоряше. Имам доста снимки на бебето, подробни детайли в документацията.
Сега ще трябва да мисля третата къде ще е.

# 752
Благодаря, на мен ми предстои първата фетална и се чудя къде да отида.

# 753
  • Варна
Относно това дали Д-р Горчевска си разбирала от специалността....
Аз лично оценки още повече категорични на лекари по този въпрос не давам..
ВСИЧКО е относително........
В конкретната ситуация това беше най-добрия избор.... .
Личната лекарка взе че ми даде направление без на мен и през ум да ми е минавало да го искам...
Трябваше да намеря къде да го използвам...
Бях в голяма чуденка при кой лекар по здравна каса в майчин дом да отида и се допитах до вас...
Въпреки, че се появи и един не чак толкова добър коментар тук за Горчевска била объркала някава диагноза измежду всички положителни, избрах нея..
Не съжалявам...
Съвършенството е само в теорията, разбира се че може и да има по знаещи и опитни...
За 50 годишният си живот не съм срещала лекар за който има само положителни отзиви....

Последна редакция: пт, 12 сеп 2025, 07:52 от Вътрешен КОМПАС

# 754
Здравейте, аз също съм в чудене на кой АГ да се доверя. Родих преди година и половина и искам да се прегледам, но определено не желая при следящия ме. Имам поликистоза от тийн, бях с проблемна бременност заради плацентата (така и не ми беше казано каква е причината), сега усещам диастаза и определено искам да си пусна изследвания и цитонамазка, че бях с дефицити.
Колебая се между др. Горчевска и др. Кирилова. Коя смятате за подходяща? Приемам и предложения за други специалисти.

# 755
Здравейте, аз също съм в чудене на кой АГ да се доверя. Родих преди година и половина и искам да се прегледам, но определено не желая при следящия ме. Имам поликистоза от тийн, бях с проблемна бременност заради плацентата (така и не ми беше казано каква е причината), сега усещам диастаза и определено искам да си пусна изследвания и цитонамазка, че бях с дефицити.
Колебая се между др. Горчевска и др. Кирилова. Коя смятате за подходяща? Приемам и предложения за други специалисти.
Коя ви беше следящата?

# 756
Здравейте, дали д-р Атанас Александров се занимава и с онкопрофилактика - изменения по шийката, колпоскопия биопсия и т.н.?
Бих искала  да го посетя за друг проблем, който си е по неговата "част", но ми се иска да си направя и този преглед, тъй като и шийката е проблемна.. Чудя се дали ще има достатъчно време, дали е добър И в тази област? Никога не съм го посещавала и не съм от Варна, та докато съм тук, се чудя дали ще мога да съчетая нещата..
Ако някой се следи за подобни проблеми при него, моля, нека сподели впечатления.🤗
Иначе съм отворена за всякакви препоръки.

Благодаря!

# 757
Онкогинеколог във Варна е доктор Филев.

# 758
  • Дубай
Онкогинеколог във Варна е доктор Филев.
Както и Корновски, но той е частен

# 759
И др Илиян Иванов (страхотен е)

Общи условия

Активация на акаунт