Любители на кучета - 120

• 25 630
  • 751
  •   1
Отговори
# 690
Честито на всички бъдещи мами в групата! Желая ви лека бременност и още по-леко раждане. Много ама много се радвам когато видя такава добра новина и за нагласите ви спрямо бебе-куче. Зареждате ме супер много, за което и много ви благодаря! ❤Hug

# 691
Колко е хубаво, че ще има много бебоци човешки в темата!  Леко бременеене и здрави и пухкави бебчета на финала ! :*

# 692
  • Бургас
Аз искам да запитам защо мъчите горкия Швепс? Що не къпете вас си, а?

Хубаво е да има бебета всякакви! Да сте здрави всички, и човеци, и кучета!

# 693
  • София
Тинтина, сетих се за една снимка. Майка къпе бебе, а котката я гледа потресена и си мисли: "А не можеше ли просто да го оближеш".🤣

# 694
  • Bарна, морето, сините вълни
Като казахте, че ерекция може да има поради други причини. Нашия все вади пишката като го черпим, толкова се радва милия. Grinning

# 695
  • тук-там
Ние още не сме виждали изваден пищов при Нъки. Ама не е гонил и разгонени девойки.
Радвам се, че темата ще се напълни и с човешки бебета!

# 696
  • Sofia
Тези дни си мисля - нали имахме тук едно момиче с бебе -куче, май овчарка, които бяха в Афганистан? Как ли са милите те?

# 697
  • София
Неее, май бяха в Пакистан те (имах колега от там, та уж запомних). Паметта не ми е сила, но съм на 80% сигурна Simple Smile 

# 698
Аз пък почти не помня ..
Май веднъж беше пуснала снимка , ама коя беше не помня ..
Тогава бях нова в темата ...
Може дори това да не е момичето , за което пишете ..

# 699
  • София
В Пакистан бяха те, сигурна съм, защото много се впечатлих. Дано са добре, че то не е далеч от Афганистан. Отдавна не е писала.

# 700
  • София
В Пакистан бяха.

# 701
  • Sofia
Може и да сте прави, но то и Пакистан не е далеч…

# 702
Последно май беше писала, че се връщат насам и се чудеха как да пътува кученцето Thinking

# 703
  • sofia
Вчера в Царево срещнахме басенджи. Никога не бях срещала на живо. Беше много красиво и дружелюбно. Играха с Леон. Стопаните бяха руснаци. Веднага разпитах на руско полски и разбрах, че е от Африка.

# 704

Много я скубе. Нищо не разбира милия и я скубе силно Sad карам му се ама не схваща

Общи условия

Активация на акаунт