Дългото чакане след трансфер-тема 93

• 49 910
  • 748
  •   1
Отговори
# 150
Момичета имам питане, от няколко дни ми излизат синки навсякъде по краката, а вчера и на ръката ми излезна след като кучето си подпря лапата на мен. Не съм се удряла, буквално от докосване излизат, на някой да се е случвало, дали може да е от НМХ (с клексан съм)?
Да,Жоржи спокойно.От Клексана е.Кога ще повториш кръвния,как ти минава времето?Аз имам чувството,че е спряло.На моменти съм оптимист,после ме връхлита тъмен облак и се отчайвам,че отново нищо няма да стане.Търпението не е от силните ми качества Joy

# 151
Карамелче, благодаря ти, че се бях притеснила, на всичкото и отгоре АнтиХа ми е към горната граница и ангиоложката, каза да съгласувам с док за намаляване на дозата на 0,3 Simple Smile
Утре сутрин трябва да го повторя, обаче се лашкам от пълно отчаяние, че даже не ща да го повтарям, защото не намирам смисъл  до 100 % сигурност в положителен резултат и се размечтавам за разни бебешки моменти с каката Rolling Eyes и на мен търпението не ми е мега силна страна, но истината не е далече Yellow Heart

# 152
Жоржи това щях да ти пиша и аз.Явно ти идва висока дозата,за да правиш синини от нищо.Наистина говори с твоя лекар да намалите дозата.Аз съм на 0.3 и нямам проблем.Сигурно знаеш,че дозата се изчислява спрямо килограмите,но понякога дори и да е точно изчислена ти идва в повече.
За теста те разбирам напълно и мен ме е страх от момента на истината,но няма начин,каквото е писано да преживеем ще го преживеем.Желая ти трицифрен  резултат утре и ти стискам палци!

# 153
Карамелче, благодаря, не знаех за дозата, как се изчислява, за първи път слагам инжекции. Ще пиша на Док утре направо с резултата, за да каже. А как се изчислява, аз съм 60кг.?

# 154
Здравейте, аз ви следя от няколко дни. По -скоро от 27.07.2021г. от както направих трансфер.
Жоржи, сигурна съм, че си бременна имам такова усещане. Мисля, че всичко ще ти е наред. Наспи си се тази вечер и утре иди смело в лабораторията, защото сега е началото. Очакват те още 9 месеца в които, тази малка душичка ще живее с твоите емоции и страхове. Така, че дай и първи урок по смелост, доверие и спокойствие.  Много ми хареса как заяви, че ти е омръзнало да не си бременна. От тогава , казах на мъжа ми, че съм бременна и ми е хубаво. Позволявам си да му се качвам на главата и не искам това да свършва. Стискам палци и съм сигурна, че всичко ще е наред при теб. Чакам утре да ни се похвалиш със страхотна новина.

# 155
Inu6, то не останало и при теб до теста 🤞🤞🤞
Благодаря ти за хубавите думи, но каквото такова, давам му на моето чхг 43 смелост и утре ще има “ И победителят е….” 🤞🤞🤞

Аз сега се напрехнах с тоя клексан, дали няма да дам фира да утре 🤣🤣, а най-ми е притеснено, че утре сутрин тръгвам на път. Имам събитие извън София и се прибирам чак в неделя…

# 156
  • до най-прекрасния мъж
Не се притеснявай, аз също имам синки от нищото. На Клексан 0.4 съм. Особено много си личи по меките части на краката и ръцете, където кожата е по-тънка и нежна.
Късмет утре, стискам ти палци да се е повишило достатъчно ЧХГ и ти да излезеш победител Simple Smile

# 157
Жоржи, просто си избързала с теста. Сега ЧХГ ще ти е скочил много, сигурна съм.
Аз още се чудя кога да пусна моя. Докторката ми каза на 10-12 ден вече ще ти отчете. А те се падат в събота и неделя. В нашия град ги пращат до София и най - рано ще  видя резултата в понеделник а толкова ми харесва да съм бременна 😀 може би ще изчакам до понеделник. Стискам ти палци, но наистина вярвам, че си бременна. Интуицията ми не ме лъже

# 158
И аз се чудя на кой ден да направя кръвния тест на тридневни ембриончета?!?🧐

# 159
Карамелче, благодаря, не знаех за дозата, как се изчислява, за първи път слагам инжекции. Ще пиша на Док утре направо с резултата, за да каже. А как се изчислява, аз съм 60кг.?
Профилактичната доза  е от 0,5 до 1 mg/ kg телесно тегло.Но все пак  дозата е по преценка на лекаря ти,понякога дозата се коригира в хода на терапията.

# 160
Момичета и аз съм на клексан 0.4(беше ми изписан фракси 0.4,но няма никаде) и имам синини навсякъде-ръце ,крака-все едно някой ме е бил 😁Одтелно като го слагам в корема , понякога ми стават страшни синини.Аз утре ще ходя до Клиниката за болничен.Тъй като е в друг град,направо ще ги питам да си пусна тест-13 ти ден на 3-дневни ми е.Но те искат на 16ден попринцип.Ако не се съгласят ще отида просто в някоя лаборатория и ще пусна.Издържах толкова време,но вече не мога.От днес ме боли корема като Пмс и не знам какво да мисля.Болят ме и гърдите ще се побъркам вече.Жоржи успех утре.🍀Вярвам ,че всичко ще е наред.И на всички момичета със скорошен тест пожелавам успех 🍀

# 161
Stz според мен можеш смело да си пуснеш кръвен, 13-ти ден +. 3 дни са си бебоци на ден 16, чхг ще покаже, виж пиклив може да те подведе.
Аз да ви кажа ходих да се заредя с клексан, защото ми свърши, а трябва да имам, че ще съм на майната си, и си взех още един пиклив пак е отрицателен (мам*а му) обаче  искам да видя с очите си утре 🤔

# 162
Stz2, аз имах такива болки до преди два дни и всичко утихна. Вече нямам нищо нито болка, нито напрежение в гърдите. Само съм си по-емоционална и с нулево търпение. От давам всичко обаче на лекарствата. Мисля, че е рано за симптоми на бременност 🙂пожелавам ти успех и мисля, че ще ти покаже резултат 🙂стискам палци

# 163
Благодаря момичета.утре ще се отчета.Преди малко обаче имах кафяво зацапване по хартията примеено с утрогестана-3 часа след като го поставих.До днес не съм имала никакво зацапване.Сега съм още по притеснена ,не мога да заспя Anguished.Чела съм зле продължили неща с токава зацапване на толкова късен ден.  И е прекалено късно да е имплантанциолно зацапване.ConfusedОф не знам,утре ще се разбере.Толкова се надявам този път да е нашия Heart

# 164
Без да Ви наливам масло в огъня и акъл в главите Wink ще Ви кажа ,че на мен ми даде резултат 59, на ден 6 след трансфер на 3 петдневни. На ден 7 беше 122, на ден 11беше 2667. И са 2 броя герои Wink А уринарния тест имаше втора чертичка на ден 5 от трансфера. Успех желая на всички ! Пускам прашец....многоооо....Wink

Общи условия

Активация на акаунт