Дългото чакане след трансфер-тема 93

• 49 969
  • 748
  •   1
Отговори
# 165
Free така ме надъха 🤗

Аз официално обявявам шуърчек за фалшив, чхг 459, прогестерона ми е доста нисък според мен, но док каза, че ОК. Даже и Клексана намали на 0,3. И в понеделник ако всичко е наред ме вика на преглед.

# 166
  • до най-прекрасния мъж
Жоржи, тихичко честито и до успешен пухкав и ревлив финал. То не се е учетворило, ами направо е излетяло с бясна скорост нагоре. В  понеделник вече ще има и сакче.
Неслучайно за пикливите тестове казват, че положителен грешен няма, но отрицателни колкото щеш.
Много, много се радвам за теб.
Днес чакахме и още хубави ЧХГ, дано да има още похвалили се.

# 167
Ето за това обичам тази тема. Чакаш добри новини, отваряш и хоп още някой се е похвалил Simple Smile
Честито на всички с положителни тестове, аз днес бях на преглед и видяхме две сакчета. Поръсвам всички, които очакват своя преглед и всички, които все още не са видяли двете чертички.
Аз да споделя, взех си един шуърчек само за да ги видя пустите черти. При 5-цифрено ЧХГ е положителен... Smile

# 168
  • София/Севлиево
Жоржи така ме зарадва.Колко е прогестерона и в кои единици?
И аз ви ръсвам обилно със синичко Blue Heart Blue Heart Blue Heart

# 169
  • Пловдив
Браво, момичета! Честито! Heart

# 170
Ох, мила Жоржи. Цял ден и аз чаках да пишеш. Hands Pray
Много се радвам! Днес и аз ще ходя да пусна кръв следобяда. Знам, че на пълно чудо трябва да се надявам, но като те чета и вътрешно се моля и при мен да има изненада! Hands Pray

# 171
Всички сте толкова мили, знам как чакаме резултати и как се радваме една за друга 🤗🤗🤗

Ася, явно чудеса се случват, моля се за теб 🤞🤞🤞
Елислава 16.1 ng/ml на мен ми се вижда мега ниско, но док каза, че вагиналния утригестан не се отчита в кръвта и за това било ок.
Англегче, аз сега се притесних защо е *10 🤣🤣🤣

# 172
  • до най-прекрасния мъж
Близнаци? Едно ембрионче ли беше или две?

# 173
Жоржи, имаше ли някакво усещане, промени в тялото преди да пуснеш теста.

# 174
Ангелче, едничко ни е само ембриончето… последното, с не добро качество …

Ася, никакви. Имам усещане, че ще ми дойде, боли си ме кръста и това е.

# 175
Free така ме надъха 🤗

Аз официално обявявам шуърчек за фалшив, чхг 459, прогестерона ми е доста нисък според мен, но док каза, че ОК. Даже и Клексана намали на 0,3. И в понеделник ако всичко е наред ме вика на преглед.

Йей, много се радвам за теб.
Тихичко честито и успех до финала!

# 176
Минавам под прашеца,че много ми трябва.Пуснах днес тест и чакам резултати следобед.Жоржи честито 😘На всички като мен ,чакащи резултати-успех 🍀🍀🍀

# 177
Free така ме надъха 🤗

Жоржиииии,толкова се радвам за теб и твоя борец.Ти си поредната,която доказва,че надежда има дори когато всичко изглежда загубено.Желая ти лека и безпроблемна бременност и пухкав,и ревлив финал на края.Ето,че си на път да сбъднеш тези бебешки моменти,за които си мечтала с каката.Представям си какво изпитваш след толкова дълга борба,наслади се на момента момиче,заслужи си го на 1000%,защото  НЕ СЕ ОТКАЗА!

# 178
Жоржи, честито и до термин! Шуърът не е фалшив , а само - нискочувствителен. И друг път съм писала, при мен на 4-цифрено чхг ми даде бледа черта, колкото да си изкарам ангелите, докато видя поредния резултат от кръвен. А само изках да го направя за спомен на ММ.

# 179
Мили, момичета, аз приключих с моя пореден опит. Ще ви следя и ще се включа при следващ опит. Надявам се да е по-скорошен.. Успех на всички! Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт