Дългото чакане след трансфер-тема 93

• 49 881
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте, на мен ми казаха да не бързам с теста, а да изчакам да минат 2 седмици, защото в деня на трансфера, непосредствено след трансфера, а после и след 3 дни трябваше да слагам инжекция овитрел, която всъщност е ЧХГ и подпомагала самата имплантация. И няколко дни след прилагането на медикамента чхг ще е високо и може тестът да е положителен заради инжекцията.
Аз така и не правих от домашните тестове, а изчаках кръвния, въпреки че беше много трудно. За съжаление резултатът не беше положителен. ЧХГ спадаше😔
[quote author=Slunceto89 link=topic=1354926.msg43376392#msg43376392 date=1630088587]
Здравейте на всички бъдещи и настоящи мами.Днес ми е 7 - ми ден от трансфера на два тридневни ембриона.Моля за съвет, кога според вас е най -подходящо да направя първия уринен тест, смисъл кога евентуално би излязъл някакъв реален резултат.Адски много се тревожа от отрицателен резултат и дори да знам,че кръвния е най-достоверен,все пак разочарованието ще бъде налице, макар и не окончателно.Благодаря.
[/quote]

# 571
Момичета ,след трансфер оставате ли да нощувате на хотел в града ,където е клиниката ,или се прибирате ? А някоя от вас шофирала ли е след трансфер ?

# 572
  • до най-прекрасния мъж
А някоя от вас шофирала ли е след трансфер ?
Аз шофирах веднага след трансфера, но живея на 10 км от болницата. Нямах проблеми, прибрах се спокойно.

# 573
Аз шофирах 2 часа веднага след трансфера . Само глътнах 2 но-шпа на тръгване . Имах + тест.

Момичета ,след трансфер оставате ли да нощувате на хотел в града ,където е клиниката ,или се прибирате ? А някоя от вас шофирала ли е след трансфер ?

# 574
Аз приключих с този опит Sob
На 8 ми ден чхг-то беше 14,на 10ти 7..ше звъня в понеделник на Чапанова да правим Зет още този месец Sad

# 575
Да, аз шофирах от клиниката до нашия град над 100км, като "за по-напряко" минах и през друг град на шопинг. После и чантите с покупки си пренесох, които не бяха никак леки.

# 576
Момичета на мен ми казаха да правя 2 биопсии на матката и незнам какво ще стане след това.
Имах неуспешно инвитро на спонтанен цикъл а ЧХГ на 12 ден ми беше 0,31

# 577
Момичета днес ми е 5 ден след ЗЕТ,  но още на 2рия ден след трансфера всяка сутрин имам разстройство и бълбукане в червата. Това нормално ли е и да не би да е от Циклогеста,  защото го слагам в Дупето..? Нямам никакви симптоми,  нито гърдите да са ми напрегнаги, а точно обратното.. Само нощно изпотяване имам,  но го отдаван на лекарствата. Знам, че все още е рано,  но вие най - много ще ме разберете от страха..

Последна редакция: сб, 28 авг 2021, 10:25 от Dalinda953

# 578
Здравейте мили момичета, пожелавам на всяка да се похвали с тлъсто ЧХГ!🍀
От известно време ви чета, а днес вече се записвам и аз при вас.
На 26.08 мина моя трансфер на 1 бластоцистче СЕТ и се моля този път да се захване и това да е нашето бебче.
Аз имах дискомфорт и то доста голям, понеже почти всеки ден бях в очакване на трансфер и поставях в дупето циклогеста. Радвам се че вече му смених мястото 😂.

# 579
Момичета, минавам на отчет след 3ти ЧХГ тест.
12ти ден 31.4
14ти ден 52.19
16ти ден 119.50
Явно ще се борим, макар и с ниските стойности, които ме притесниха първоначално. На 7ми съм на първи преглед, стискайте палци да се види сакче и всичко да е наред.

Далинда, доктора ли ти каза да слагаш Циклогеста в дупето? Аз съм вече почти 20 дни на него и го слагам вагинално и не съм имала проблеми...Пробвай да го слагаш и ти вагинално, но е твърде вероятно да е от него...

# 580
Честито!  Винаги има надежда. Аз вярвам, че всичко ще бъде наред!  🙏💜
Да докторката ми каза, защото аз постоянно си навъждам все някаква вагинална бактерия. И го слагам в дупето а вагинално слагам Лактобацили.  Помня, че и ти беше при Чапанова.  Имаше ли някакви симптоми след трансфер?

12ти ден 31.4
14ти ден 52.19
16ти ден 119.50
Явно ще се борим, макар и с ниските стойности, които ме притесниха първоначално. На 7ми съм на първи преглед, стискайте палци да се види сакче и всичко да е наред.

Далинда, доктора ли ти каза да слагаш Циклогеста в дупето? Аз съм вече почти 20 дни на него и го слагам вагинално и не съм имала проблеми...Пробвай да го слагаш и ти вагинално, но е твърде вероятно да е от него...

# 581
Да, при Чапанова съм. Амии симптоми има, но май си е индивидуално...при мен се върна опъването долу в яйчниците, което имах преди пункцията. На 5 ден не можах да спя че имах някво изтръпване на краката и нещо като ПМС. После за няколко дни сякаш се успокоиха нещата, но ми се увеличи апетита, схващаше ми се кръста при по-дълго седене, и после в деня на теста 12ти, пак се появиха ПМС симптоми и до момента, само че вече не са постоянни, ами на моменти усещам леки пробождания.т.е контракции, но пия но шпа и не е някакво фатално.
Честито!  Винаги има надежда. Аз вярвам, че всичко ще бъде наред!  🙏💜
Да докторката ми каза, защото аз постоянно си навъждам все някаква вагинална бактерия. И го слагам в дупето а вагинално слагам Лактобацили.  Помня, че и ти беше при Чапанова.  Имаше ли някакви симптоми след трансфер?

12ти ден 31.4
14ти ден 52.19
16ти ден 119.50

# 582
  • София
Здравейте момичета🌈
Пиша за първи път и днес е 9-ти ден след трансфер на едничко 3-дневно, надявам се скоро човече🍀, като си направих първия кръвен заедно с прогестерон и резултатите са следните:
ЧХГ - 0.14 mlU/ ml
Прогестерон - 22.39 ng/ml
Според вас имало ли е имплантация? Понеделник или вторник трябва повторя кръвния? Също така резултата на прогестерона не е ли прекалено нисък, предвид че, ми е назначен Циклогест 2х1 и ако да, трябва ли незабавно да се свържа с доктора за да го уведомя за ниския прогестерон?
Честно да ви кажа нямам почти никакви неразположения, освен че ме наболява десен яйчник по-скоро както преди овулация и, че направо съм откачила от дългото чакане😀

Благодарна съм, че тук мога да споделям с вас и стискам палци за всяка една от нас съвсем скоро да споделя сладките вълнения от бременността🍀

# 583
Здравейте момичета🌈
Пиша за първи път и днес е 9-ти ден след трансфер на едничко 3-дневно, надявам се скоро човече🍀, като си направих първия кръвен заедно с прогестерон и резултатите са следните:
ЧХГ - 0.14 mlU/ ml
Според вас имало ли е имплантация?
Според този резултат няма имплантация, а прогестеронът не е нисък. Вагиналният прием не се отразява особено на кръвните изследвания.

# 584
  • София
Здравейте момичета🌈
ЧХГ - 0.14 mlU/ ml
Според вас имало ли е имплантация?
Според този резултат няма имплантация, а прогестеронът не е нисък. Вагиналният прием не се отразява особено на кръвните изследвания.

Благодаря за отговора! Ще продължа да следвам инструкциите на доктора с приема на Циклогеста до теста на 04.09 и продължаваме🙏

Общи условия

Активация на акаунт