Дългото чакане след трансфер-тема 93

• 49 868
  • 748
  •   1
Отговори
# 585
Момичета, минавам да се отчета.
Днес ми е 9 ден от трансфера на 2 петдневни .
Първи кръвен тест.
Чхг - 21.60mlU/mL
Прогестерон  - 57.40nmol/L
Не съм наясно със стойностите на нашата лаборатория, не са същите като в Надежда.
Имам малка надежда, дано в понеделник да се е удвоило. Хубавото е, че кървенето почти спря, има съвсем малко на салфетката. Явно е било имплантационно зацапване но от Фраксипарина  премина в кървене, добре поне, че го спрях.

# 586
Здравейте момичета, прочетох, че повечето от вас след трансфер имат усещане като ПМС, и при мен също се появи такова, кървене или зацапване нямах никакво, но около 10 ден след трансфера започна едно обилно и често течение. Тогава си мислех, че просто изтича утрогестана, но като се замисля това беше съвсем различно, беше като вода. Случвало ли се е на някоя от вас? Аз си мисля, че с моите резултати от ЧХГ някъде около 10 ден сигурно са спрели при мен нещата и опита не завърши успешно. Да не би това течение да е свързано с неуспешната имплантация

# 587
Andji,
И аз започнах с ниско ЧХГ, стискам палци да се удвои поне резултата.А прогестерона ти се равнява на 16.55ng/ml според мерните единици в Надежда. Хубаво е да го следиш и след няколко дни да го пуснеш пак, защото моя беше 13 и падна на 10 и ми добавиха както дуфастон, така и инжекции Пролутекс.
Момичета, минавам да се отчета.
Днес ми е 9 ден от трансфера на 2 петдневни .
Първи кръвен тест.
Чхг - 21.60mlU/mL
Прогестерон  - 57.40nmol/L
Не съм наясно със стойностите на нашата лаборатория, не са същите като в Надежда.
Имам малка надежда, дано в понеделник да се е удвоило. Хубавото е, че кървенето почти спря, има съвсем малко на салфетката. Явно е било имплантационно зацапване но от Фраксипарина  премина в кървене, добре поне, че го спрях.

# 588
Не съм точно по темата, но мисля че тук ще ми дадете най-точен отговор... Има ли някой правил пункция и замразен трансфер на един цикъл? Имам замразени 2 бластоцисти от предходен Ц, а заповедта от фонда (за ЕЦ е) покрива само ЗЕТ...
Успех и търпение на всички!

# 589
Jinchen, знам, че има успешни бременности с ниско Чхг и завършили успешно. Много мои приятелки бяха така, още помня една от тях как ми звънна с голям рев, че теста й на 11 ден на 2 петдневни беше 17. Изпрати ми резултата си на Месинджър а аз се чудех как да я успокоя и й казах, че е биохимична. Повтори теста 33 беше на13 ден, Цветков й каза никакво спиране на лекарствата . Е сега момченцето й е на 4 годинки, да й е жив и здрав
Аз не знам  и до колко мога да вярвам на тази лаборатория Лина, пролетта като си правех контролните изследвания ми бяха дали фалшиви резултати. Изгубих сума ти месеци, пътувания и пари докато стигна до др Хедер и разберем, че са сбъркани.
Аз съм на максимална доза прогестерон, Циклогест 2×1, Дуфастон 3×1,Пролутекс по 1 инжекция на ден. И през ден от малките инжекции Прегнил. Не знам с какво повече да го вдигна...в деня на трансфер беше 26, значи е паднал.  Ти как го обърна в другите единици, имаше някаква формула но не се сещам как да я открия.

Desire,аз съм правила пункция и зет в един цикъл . Имах останало едно  замразено ембрионче което не беше много ок. Направихме пункция и трансфер на едно замразено и едно свежо бластоцитче.
Но не бях по фонд.

# 590
Andji, да вече и аз съм на макс с прогестерона, приемам го във всичките му форми... Ето тук го конвертирах https://unitslab.com/node/128    При мен прогестерона в деня на трансфера беше над 60ng/ml и доки каза че е нормално при свеж такъв, но ето че взе да пада...Дано и при нас има положителен резултат ниското ЧХГ. BlushА нали знаеш че Прегнил може да влияе на кръвния тест, щом казваш и че го слагаш през ден...?

# 591
Andji, да вече и аз съм на макс с прогестерона, приемам го във всичките му форми... Ето тук го конвертирах https://unitslab.com/node/128    При мен прогестерона в деня на трансфера беше над 60ng/ml и доки каза че е нормално при свеж такъв, но ето че взе да пада...Дано и при нас има положителен резултат ниското ЧХГ. BlushА нали знаеш че Прегнил може да влияе на кръвния тест, щом казваш и че го слагаш през ден...?

Благодаря за формулата 🥰
Да, знам за Прегнила, но аз слагам едни малки инжекции/дози , дадени ми от клиниката. Казаха ми, че не влияело на резултатите ,не знам до колко е вярно.

# 592
Хоп! Кацам и аз при вас! Днес направихме трансфер на един чудесен бластоцист - момченце според Стаменов 😆 Понеже имам и аз чхг през ден изрично питах дали влияе. Обясниха ми, че най-много да повиши с 5 единици, което при + тест не е от значение. Я кажете, че не помня, на фраксипарина трябваше ли да се изкарва въздуха?

# 593
На листовката пише да не вади, за да не изгуби количество, но аз си ги "обезвъздушавам" гд

# 594
  • до най-прекрасния мъж
Не съм чела листовката, но балончето го избутваме да отиде накрая, откъм буталото. Така въздухът помага да се изтласка цялото лекарство. ММ понякога вади балончето, но това няма отношение нито към болка, нито към синини.

# 595
jinchen направо ме зарадва ❤❤❤ всичко ще е наред ❤

Аз на клексана му изкарвам въздуха, така ми е казвала мед. сестрата 😕

# 596
На мен са ми казвали, че не се маха. Аз също съм на прегнил от 100IU и на мен ми казаха, че не влияе на теста, защото дозата е ниска, не е като при овитрела.
Аз получих алергия към фракси и ми го смениха с клексан. Днес ме заболя при вкарване на лекарството, предишният ден не.
jinchen много стиснати палчета всичко да бъде наред!

# 597
Не съм точно по темата, но мисля че тук ще ми дадете най-точен отговор... Има ли някой правил пункция и замразен трансфер на един цикъл? Имам замразени 2 бластоцисти от предходен Ц, а заповедта от фонда (за ЕЦ е) покрива само ЗЕТ...
Успех и търпение на всички!
Desire, последния ми опит,
и успешен, беше с пункция и ЗЕТ после в 1 цикъл. Бях по Фонда и аз, но имах право на безплатен трансфер само, пункцията си я заплатих. Докторът искаше смесен трансфер, но нямах късмет с яйцеклетка на пункцията. Всъщност имах късмет със замразеното ми ембрионче Simple Smile Успех, мила!

# 598
Въздуха на Клексана не се маха.

# 599
Жоржи,Believe благодаря за палчетата. Докато сте на темата за въздуха на пролутекса дали се изкарва и боли ли ви около мястото на поставяне? Аз днес го почнах и не очаквах да е така, па какво остава ако ще се слага и 3 месеца...

Общи условия

Активация на акаунт