Дългото чакане след трансфер-тема 93

• 49 832
  • 748
  •   2
Отговори
# 645
Знам, че не е гаранция,  че няма да ми дойде.  И аз имам още 7 дни до датата на цилъла. Но се успокойх поне малко, след като почти ми спря зацапването,което беше от тъмно розово сега в светло кафяво. И аз се надявам да е хубава вест,  но утре всичко ще си покаже.  Все пак Бог си знае от работата и ние сме безсилни пред Него. 💜🙏

Нова дано да е това,  само дано да не бъде начало на цикъл...  По - късно ще кажа и резултата какъв е..  

П. С Момичета,  към 19:00 часа се чух с докторката и каза, че е невъзможно да ми дойде  щом салагам 2 пъти на ден Пролутекс, Циклогест и Дуфастон.  Каза, че може би се дължи на имплантация,  но резултата, чак утре ще излезне.  А аз в момента съм с голями НАДЕЖДИ 🙏, кървенето почти спря което мина в кафяво. От вълнение не знам как ще заспя..  Утре ще ви уведомя . 🍀

Стискаме палци за високо ЧХГ. Кървенето в ранна бременност е често срещано, дано е нещо друго, безобидно.
Успех!

Момичета моя опит май приключи.  Започнах да кървя, за сега не е силно. Цял ден ме преболява корема, но не съм забелязала, че имам кръв,  9 ден след ЗЕТ СЪМ.  Днес пуснах ЧХГ но още не е готов,  не знам какво да правя...

От сърце ти желая да не е цикъл! 🍀🍀🍀

П.С Но въпреки всичките лекарства, които пих и слагах и двата пъти ми дойде преди датата на теста (което беше датата на цикъла), така че това твърдение, че няма как да дойде с хапчетата, поне при мен не беше вярно!😿

# 646
Dalinda953 , щом е преминало в кафяво и имаш още 7 дни до датата, което е много време, най-вероятно е имплантация. При някои жени се случва малко по-късно. Пожелавам ти високо ЧХГ.

# 647
Здравейте момичета искам и аз да попитам нешто при кръвен тест с доста висок резултат и тест от другия вид има ли вазможност да не съм бременна знам че въпроса ми е малко странен но ми е за първи път и ми е притеснено?

# 648
Здравейте момичета искам и аз да попитам нешто при кръвен тест с доста висок резултат и тест от другия вид има ли вазможност да не съм бременна знам че въпроса ми е малко странен но ми е за първи път и ми е притеснено?
Кръвният тест е най-точният показател какъв е резултата.

# 649
Доброооо утроооо Момичетаааа.  Минавам тихичко да се похваля.
 Многоо съм щастлива,  след 4г борба,  за първи път виждам положителен тест...  ЧХГ НА 9 ДЕН 114,14 💜💜💜💜💜💜🍀🍀🍀🍀🍀🍀

Последна редакция: пт, 03 сеп 2021, 06:31 от Dalinda953

# 650
Честито, повтори го след 48часа да видиш удвоява ли се. Успех!
Доброооо утроооо Момичетаааа.  Много многоооо съм щастлива,  след 4г борба,  за първи път виждам положителен тест...  ЧХГ НА 9 ДЕН 114,14 💜💜💜💜💜💜🍀🍀🍀🍀🍀🍀

# 651
Честито Далинда и до финал Grinning Прекрасен резултат Flowers Four Leaf Clover
Мариана, няма как при положителен кръвен да не си бременна Joy Колко ти е резултата?

# 652
Благодаря ви момичета. 💜💜  Пожелавам на всички успех и да не се предавате!  Бог е Велик, мечтите се Сбъдват!🙏💜
Само,че сега ще ми трябва ПРОЛУТЕКС, случайно на някоя от вас да и е останал?

# 653
Не знам в коя клиника си, но в Надежда продават. Иначе вариант да си поръчаш от гръцката аптека Промахон,около 90лв е кутия 7бр, но искат рецепта.
Благодаря ви момичета. 💜💜  Пожелавам на всички успех и да не се предавате!  Бог е Велик, мечтите се Сбъдват!🙏💜
Само,че сега ще ми трябва ПРОЛУТЕКС, случайно на някоя от вас да и е останал?

# 654
Далинда честито и до пухкав финал! Пожелавам ти да имаш една лека и спокойна бременност!

# 655
  • София
Здравейте, момичета:)

Dalinda953, честито и от мен:)

След дълга борба на операции, стимулации, пункции за замразяване на яйцеклетки, пункции и оплождане на свежи яйцеклетки, неоплождане, неделене, снимки на тръби, изследвания за тромбофилии, биопсии и каквото още се сетите, най-после стигнахме и ние до ЗЕТ на 07.09:) Стискайте палци, моля ви! Аз стискам за всички вас, които в момента чакате положителния резултат и казвам на другите да не губят надежда:)

Та, сега аз се вклчва с идеята да разведря темата от следенето на нивата на ЧХГ и вглеждането за спимптоми, което само прави (вероятно, предстои ми да разбера) чакането страшно изнервящо.
Споделете ми какво правихте друго, освен от чисто медицинска гледна точка.
Напр., миналия месец трябваше да съм на трансфер, но го отложиха, заради високо TSH. Тогава и трите жени, които чакахме, се оказа, че предния ден сме мили прозорци:)
Какво направихте вие, в чисто битов план? Аз се опитвам да се успокоя, че и в тази насока съм направила всичко, което зависи от мен.
Какво правихте и след трансфера? Вкъщи ли си стояхте? Отидохте ли за няколко дни на почивка, за да смените обстановката? Пътувахте ли изобщо (говоря за кратки разстояния, не за преход из Рила).
Знам, че някои жени се връщат на работа, други лежат по цял ден... Общо взето, май няма голямо значение.

Стискам палци, борбени момичета! Накрая и ние ще бъдем щастливи майки:)

# 656
Abigail, успех този път. Лично аз след първия трансфер си лежах повече. Не беше успешен. След втория не ми се лежеше много, по-скоро си намирах лека работа - да подредя някой шкаф, да заредя миялната Simple Smile Лично аз и след двата трансфера си бях вкъщи, не съм работила. При втория (засега успешен) трансфер нямах абсолютно никакви симптоми освен силни менструални болки. Моят съвет е да лежиш, ако ти се лежи или да се движиш, ако имаш желание. Тялото ти само ще ти покаже от какво имаш нужда.

# 657
Здравейте, момичета:)

Dalinda953, честито и от мен:)

След дълга борба на операции, стимулации, пункции за замразяване на яйцеклетки, пункции и оплождане на свежи яйцеклетки, неоплождане, неделене, снимки на тръби, изследвания за тромбофилии, биопсии и каквото още се сетите, най-после стигнахме и ние до ЗЕТ на 07.09:) Стискайте палци, моля ви! Аз стискам за всички вас, които в момента чакате положителния резултат и казвам на другите да не губят надежда:)

Та, сега аз се вклчва с идеята да разведря темата от следенето на нивата на ЧХГ и вглеждането за спимптоми, което само прави (вероятно, предстои ми да разбера) чакането страшно изнервящо.
Споделете ми какво правихте друго, освен от чисто медицинска гледна точка.
Напр., миналия месец трябваше да съм на трансфер, но го отложиха, заради високо TSH. Тогава и трите жени, които чакахме, се оказа, че предния ден сме мили прозорци:)
Какво направихте вие, в чисто битов план? Аз се опитвам да се успокоя, че и в тази насока съм направила всичко, което зависи от мен.
Какво правихте и след трансфера? Вкъщи ли си стояхте? Отидохте ли за няколко дни на почивка, за да смените обстановката? Пътувахте ли изобщо (говоря за кратки разстояния, не за преход из Рила).
Знам, че някои жени се връщат на работа, други лежат по цял ден... Общо взето, май няма голямо значение.

Стискам палци, борбени момичета! Накрая и ние ще бъдем щастливи майки:)
Здравей, Ами нека се включа в темичката какво правим след ЗЕТ. Аз като цяло сега работя от вкъщи. Моята шефка е наясно със ситуацията от самото начало. След като се прибрахме след трансфера я попитах за хоум офис и добре, че в нейно лице имам разбиране, иначе не ми се ходеше в офиса с тези инжекции и въобще там обстановката не го позволява просто. Така че, съм се отдала доколкото може на работа, гледам сериали и се опитвам поне да не мисля за това. Да съм си спокойна, вчера например от нищото дойде едно бебе котенце на два месеца и така се сви в краката ми. Не иска да си ходи, и си го приютихме. Днес сме на ветеринар, въобще ей такива неща се опитвам да си отвличам вниманието, вкъщи ни предстои лек ремонт, там също се разсейвам, въпреки че нищо не мога да правя 😁 Но поне давам акъл 😃 Много книги чета, сега на Агаси автобиография- интересна е препоръчвам. И така, днес ми е ден 6, никакви симптоми. Това леко ме притеснява. Но какво е речено, това ще стане. Така че, горе главите 💖💗

# 658
  • София
Аз съм в хоум офис от ноември миналата година. До работата ходя по изключение. Имам няколко проекта за този месец и знам, че седна ли пред компютъра няма да скучая:)
Питах се, дали е добра идея да отидем за няколко дни на почивка някъде, докъдето се стига по магистрала или път без много дупки.
Какво мислите?

# 659
Не се притеснявайте на пътувате. Аз в деня след трансфера (успешен за сега) пътувах от София до Варна с кола 450 км като докторката каза, че никакъв проблем не е това. А после следващите дни чистих, подреждах, пазарувах и като цяло не съм се залежавала. Симптомите ми бяха само менструални болки и то само в някои дни.

Общи условия

Активация на акаунт