Дългото чакане след трансфер-тема 93

• 49 839
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте момичета🌷
Аз също се включвам в дългото чакане. На 27.08 ми беше ЗЕТ на бластоцит. Все още нямам никакви симптоми, знам че е доста рано. Чета че и доста от момичетата също нямат, разбира се при всеки е различно. Надявам се ембриончето да е още там и скоро да ме зарадва с добри новини. Стискам палци на всички, дано скоро се успокоите и имате най- хубавата новина. 🌷❤️

# 631
Lorena, спомням си, че беше писала, че си в Щерев, но май си тръгна от там, а сега в коя клиника си?
Шести трансфер, но кой Ин Витро опит? Браво за търпението ти до сега, и дано тези два ембриона да се захванат и да избухнеш с две бебета ! Simple Smile

# 632
  • София
Lorena, спомням си, че беше писала, че си в Щерев, но май си тръгна от там, а сега в коя клиника си?
Шести трансфер, но кой Ин Витро опит? Браво за търпението ти до сега, и дано тези два ембриона да се захванат и да избухнеш с две бебета ! Simple Smile
В Щерев са ми всичките опити, този също. Това ми е трето инвитро (от първото имам свеж трансфер и дете, нищо не остана за замразяване), от второто направихме 4 ЗЕТ, сега от третата процедура имам свеж трансфер и няколко замразени ембриончета. Близнаци исках при предишните си бременности/опити - сега едно ембрионче да успее да се захване и да го износя (предвид че и тромбофилия ми откриха наскоро), ще ми е достатъчно (имам 2 деца вече, боря се за трето, не че ще върна и четвъртото, ако реши да се появи с третото, разбира се Heart).

# 633
Смела мама Heart
Дай боже каквото ви е на сърце да се сбъдне Blush
В Щерев са ми всичките опити, този също. Това ми е трето инвитро (от първото имам свеж трансфер и дете, нищо не остана за замразяване), от второто направихме 4 ЗЕТ, сега от третата процедура имам свеж трансфер и няколко замразени ембриончета. Близнаци исках при предишните си бременности/опити - сега едно ембрионче да успее да се захване и да го износя (предвид че и тромбофилия ми откриха наскоро), ще ми е достатъчно (имам 2 деца вече, боря се за трето, не че ще върна и четвъртото, ако реши да се появи с третото, разбира се Heart).

# 634
Здравейте,  преди една седмица изследвах прогестерона след трансфер беше 8 ng/ml ,  изключително ниско, започнах да си слагам инжекции пролутекс изписани от лекар само че не съм разбрала правилно и слагах по 2 , а трябвало по една . Днес една седмица след  това прогестерона ми е 56 ng/ml . Тоест много завишен. Чхг то ми е положително. По критериите на лабораторията тази стойност отговаря на 2 триместър, а аз съм в 6 седмица по изчисления. Как да постъпя да спра[/img] према и да го възобновя по 1 инжекция или просто да го намаля. И има ли риск след като така рязко се е повишил прогестерона.

# 635
Az,  най-добре се консултирай с лекаря ти. Ако не приемаш прогестерон под друга форма ми се струва малко рисково да го спреш напълно, иначе може рязко да падне и да прокървиш..

# 636
  • до най-прекрасния мъж
И аз съм на това мнение. Прогестерон никога не се спира рязко. Най-добре консултация със следящото АГ. Те знаят как да постъпят, може временно да ти даде друг прогестеронов препарат, с който да поддържаш и да свалите дозата постепенно.

# 637
Моя прогестерон на 13 ден след трансфера беше 117 и слагах по 2 инжекции прогестерон на ден.
Обади се на лекаря ти да прецени какво да правиш.

# 638
Е, това не е висок прогестерон 50-60. Нормален си е

# 639
Благодаря за мнението на всички. Казаха да намаля на по една инжекция пролутекс.. в тези мерни единици е висок доста.. но аз съм си виновна след като не съм разбрала правилно Simple Smile

# 640
Момичета някоя от вас да има случайно Пролутон депо,който да ми продаде?Трябват ми 2 инжекции.

# 641
Момичета моя опит май приключи.  Започнах да кървя, за сега не е силно. Цял ден ме преболява корема, но не съм забелязала, че имам кръв,  9 ден след ЗЕТ СЪМ.  Днес пуснах ЧХГ но още не е готов,  не знам какво да правя...

# 642
Стискаме палци за високо ЧХГ. Кървенето в ранна бременност е често срещано, дано е нещо друго, безобидно.
Успех!

Момичета моя опит май приключи.  Започнах да кървя, за сега не е силно. Цял ден ме преболява корема, но не съм забелязала, че имам кръв,  9 ден след ЗЕТ СЪМ.  Днес пуснах ЧХГ но още не е готов,  не знам какво да правя...

# 643
Нова дано да е това,  само дано да не бъде начало на цикъл...  По - късно ще кажа и резултата какъв е..  

П. С Момичета,  към 19:00 часа се чух с докторката и каза, че е невъзможно да ми дойде  щом салагам 2 пъти на ден Пролутекс, Циклогест и Дуфастон.  Каза, че може би се дължи на имплантация,  но резултата, чак утре ще излезне.  А аз в момента съм с голями НАДЕЖДИ 🙏, кървенето почти спря което мина в кафяво. От вълнение не знам как ще заспя..  Утре ще ви уведомя . 🍀

Стискаме палци за високо ЧХГ. Кървенето в ранна бременност е често срещано, дано е нещо друго, безобидно.
Успех!

Последна редакция: ср, 01 сеп 2021, 20:57 от Dalinda953

# 644
Нова дано да е това,  само дано да не бъде начало на цикъл...  По - късно ще кажа и резултата какъв е..  

П. С Момичета,  към 19:00 часа се чух с докторката и каза, че е невъзможно да ми дойде  щом салагам 2 пъти на ден Пролутекс, Циклогест и Дуфастон.  Каза, че може би се дължи на имплантация,  но резултата, чак утре ще излезне.  А аз в момента съм с голями НАДЕЖДИ 🙏, кървенето почти спря което мина в кафяво. От вълнение не знам как ще заспя..  Утре ще ви уведомя . 🍀

Успех!

От сърце ти желая да не е цикъл! 🍀🍀🍀

П.С Но въпреки всичките лекарства, които пих и слагах и двата пъти ми дойде преди датата на теста (което беше датата на цикъла), така че това твърдение, че няма как да дойде с хапчетата, поне при мен не беше вярно!😿

Общи условия

Активация на акаунт