Дългото чакане след трансфер-тема 93

• 49 848
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
Важно е дали е трислойна, а не дебела!
А дали помага Аргинина, никой не може да ти каже.

# 616
Биопсията е все едно ти правят цитонамазка,става бързо и доколкото знам не е толкова страшно, вземи си някакво обезболяващо преди нея и ще си ок.
Момичета знам че въпроса ми не е много за тука или е за тука и аз незнам. Предстои ми 3 опит ЗЕТ обаче лекаря ми иска да ми прави първо биопсия на матката и да мина имунолог. Много ще съм ви благодарна тези от вас, които са правили какво представлява и боли ли много! Благодаря ви предварително.  И успех на всички пожелавам ви всяка една от нас да гушка своята мечта Heart

# 617
За биопсията не е необходимо обезболяващо. Усеща се едно щипване, много по-безболезнено е от цитонамазка. Мен ме болеше повече от спекулума, отколкото самата биопсия.

# 618
Kameliq,

Няма да те лъжа, биопсията на шийката на матката не е много приятно изживяване. Наподобява колпоскопия. Даже, най-вероятно, ще ти направят колпоскопия, за да изберат от кой участък на шийката да вземат малка проба за хистология. Вземи болкоуспокояващо преди това, може да се наложи и след. Аз имах доста силни контракции на матката след процедурата. Но не е нищо страшно, не се притеснявай! Дано при теб мине по-неусетно. Успех!

Момичета знам че въпроса ми не е много за тука или е за тука и аз незнам. Предстои ми 3 опит ЗЕТ обаче лекаря ми иска да ми прави първо биопсия на матката и да мина имунолог. Много ще съм ви благодарна тези от вас, които са правили какво представлява и боли ли много! Благодаря ви предварително.  И успех на всички пожелавам ви всяка една от нас да гушка своята мечта Heart

# 619
Здравейте, както са ви написали по нагоре все едно ви вземат цитомазка, аз не съм пила дори и обезболяващо. Доктора искаше само да съм с пълен мехур и на следващо посещение коментира резултата - нк клетките бяха леко завишени. При мен бяха предложили да сложим PBMC и след това контролна биопсия, но доктора реши да не го правим тъй като вече бяхме правили предишен ЗЕТ с това лепило.

# 620
Благодаря ви за отговорите момичета... просто съм много притеснителна и за това питам иначе си държа много на болка... аз съм и малко странна ... когато правих медикаментозния аборт се бях наплашила много от написаното като : ужасни болки наподобяващи на раждане, кръвоизливи, съсиреци колкото грейпфрут... а дефекти даже не разбрах кога падна а изпих 5 хапчета за да падне. Дано и с биопсията да не усетя нищо

# 621
Добро утро, дами,
Аз имам общо 4 неуспешни опита в 2 клиники. При мен ги правиха с упойка - биопсия и хистероскопия, и след това почти нищо не усещах. Обаче ми казаха, че на хистерото се вижда, че съм с Т образна матка. Ново 20... Disappointed
Гледах си вчера цветната снимка, защото се сетих, че преди години си правих и наистина прилича на Т образна, но не толкова изразено. Сега съм в голяма дилема... Anguished
Момичета, подлагали ли сте се на такава операция за коригиране на матката? Хубава седмица на всички!

# 622
Здравейте и на мен ми казаха да направя две биопсии на матката.
Знаете ли кога излизат, на каква цена са? Знам че се прави 5 дена след овулацията.
Благодаря!

# 623
Здравейте, аз правих Хистероскопия заради Т-образна матка през м. Юли. Ако имате въпроси, на разположение съм Simple Smile

Добро утро, дами,
Аз имам общо 4 неуспешни опита в 2 клиники. При мен ги правиха с упойка - биопсия и хистероскопия, и след това почти нищо не усещах. Обаче ми казаха, че на хистерото се вижда, че съм с Т образна матка. Ново 20... Disappointed
Гледах си вчера цветната снимка, защото се сетих, че преди години си правих и наистина прилича на Т образна, но не толкова изразено. Сега съм в голяма дилема... Anguished
Момичета, подлагали ли сте се на такава операция за коригиране на матката? Хубава седмица на всички!

# 624
Появи се откакто започнах пълния комплект от лекарства след трансфера. Заедно с ужасни гнойни и болезнени пъпки, мазна коса, отпадналост, виене на свят при изправяне и причерняване на моменти. Не съм сбъркала темата, просто не съм уточнила. Последните 2-3 със сигурност са от Достинекса, който пия още преди пункцията. Та, така ми минава бавното и мъчително чакане след трансфер. Четох назад, че и други жени са имали газове.

# 625
Добро утро, дами,
И аз имах такава матка, от цветна снимка се установи. Коригираха ми я с хистероскопия. Последният ми опит е успешен. Докторът ми каза, че преди операцията просто е нямало място за бебе в матката.

# 626
Добро утро, дами,
И аз имах такава матка, от цветна снимка се установи. Коригираха ми я с хистероскопия. Последният ми опит е успешен. Докторът ми каза, че преди операцията просто е нямало място за бебе в матката.

Мога ли да ви пиша на лично съобщение. Simple Smile

# 627
На 9 ден чхг 21.60
Днес 11 ден чхг 24.60
Нещата не са ок, звънях до клиниката да им кажа за резултата но никой не вдига. Днес не си взех обедната доза лекарства  и инжекции и ще ги спирам.

# 628
Добро утро, дами,

Мога ли да ви пиша на лично съобщение. Simple Smile
Да, няма проблем Simple Smile

# 629
  • София
Включвам се и аз в дългото чакане - вчера мина шестия ми трансфер, надявам се да е успешен и да ми е последен - върнахме две 5-дневни и почва обратното броене на дните до теста Simple Smile . Успех на всички чакащи и надяващи се!

Общи условия

Активация на акаунт