Дългото чакане след трансфер-тема 93

• 49 857
  • 748
  •   1
Отговори
# 600
Аз вчера изрично питах сестрата в манипулационната за въздуха на Пролутекс-а.  Каза, че се обезвъздушава, когато се постави втората игла. Мен също ме боли и почти всеки път уцелвам капиляр, целият ми корем е в синини, но се свиква. Това беше и причината да я питам, мислех, че нещо не правя както трябва.

# 601
И аз уж я обезвъздуших точно както казваш при тънката игла, но явно просто са си болезнени самите инжекции, докато при стимулацията нямах проблеми и болезнени препарати.
Аз вчера изрично питах сестрата в манипулационната за въздуха на Пролутекс-а.  Каза, че се обезвъздушава, когато се постави втората игла. Мен също ме боли и почти всеки път уцелвам капиляр, целият ми корем е в синини, но се свиква. Това беше и причината да я питам, мислех, че нещо не правя както трябва.

# 602
  • София/Севлиево
И преди съм го писала-Пролутекс е може би най-болезнената инжекция.Но и с това се свиква.Успех и търпение Hug

# 603
При Пролутекс първо се издърпва лекарството с дебелата игла и няма нужда да се обездушава, но когато се смени иглата с другата задължително се обездушава.

# 604
Аз при стимулацията имах болезнени - Менопур. Беше доста гаден. А от Пролутекс-а започна да ме боли малко по-малко, когато започнах да го вкарвам много бавно, точно като прогестерон депо. И установих, ще на около 4 пръста от пъпа боли много по-малко.

# 605
И аз съм на пролутекс, сутрин и вечер по една инжекция… самото поставяне не ме боли.. но после ми стават синини и ме боли мястото и циклогест 2 по 1 глобули също слагам . Прогестерона в понеделник ми беше 8,7 ng/ml което е изключително ниско и имах постоянни предменструални болки.. след като започнах инжекциите не ме боли  вече изобщо … според вас от ниския прогестерон ли са били болките. Чхг то ми е положително.

# 606
Според мен контракциите нямат конкретна връзка с прогестерона. По мои преживявания прогестерона ми е бил над 100 при бременност, мисля 120 при ЧХГ 1750 и си имах яко болки  и контракции, както в началото, така и в напреднала бременност. От нарастването на матката е и опъването на връзките. Това сега да не те наведе на мисълта, че като нямаш болки нещата нещо са се объркали. Напротив, всичи тези усещания са периодични, не постоянни и непременни.

# 607
Момичета 6 ден след ЗЕТ съм,  но нямам никакви симптоми,  нито гърдите да са напрегнати или пък да имам болки..  Имам чувството, че и този път не се е получило..  Все пак някоя от вас , да е била без никакви симптоми и да има положителен резултат...

# 608
Няма как да имаш симптоми без да има установена бременост! Симптомите се появяват около 7 седмица.

# 609
  • до най-прекрасния мъж
Няма как да имаш симптоми без да има установена бременост! Симптомите се появяват около 7 седмица.
Това трябва да го заковем с големи букви на първа страница. Само миналата седмица съм писала поне 2-3 пъти по този въпрос. Всеки се притеснява, ясно е, но е добре и да се чете и да се уважава труда на някой, който е обяснил и отговорил.

# 610
Да, наистина, доста пъти се писа, че има жени, които не усещат НИКАКВИ симптоми и това е НОРМАЛНО. Отделно, ако се появят такива, те са 1:1 с тези на пмс, така че докато не се направи теста, няма как да се знае.

От друга страна, разбирам че всеки се притеснява и търси отговори, нормално е, но може би наистина трябва да се сложи на 1-ва страница, че липсата на симптоми след трансфер, не е непременно нещо лошо и не значи, че резултата ще е негативен.

# 611
Няма да има ефект, момичета. Като ни тресат хормони и сме емоционални... Все ще се притесняваме и ще питаме. Просто разумът се губи. Разбирам какво искате да кажете, но знам и за себе си, че съм питала неща, които са ми пределно ясни и все пак не съм могла да се сдържа. Утеха си е някой да ти отговори конкретно на теб, успокоява мъничко.

# 612
Е кой ти отваря първа страница? Хората два поста назад не четат, камо ли първа. Чете се назад само, ако се е разиграла някоя рязправия

# 613
Момичета знам че въпроса ми не е много за тука или е за тука и аз незнам. Предстои ми 3 опит ЗЕТ обаче лекаря ми иска да ми прави първо биопсия на матката и да мина имунолог. Много ще съм ви благодарна тези от вас, които са правили какво представлява и боли ли много! Благодаря ви предварително.  И успех на всички пожелавам ви всяка една от нас да гушка своята мечта Heart

# 614
Здравейте отново, не знам дали е подходящ въпроса за тази тема, но реших, че може някой да ми помогне с повече инфо. Тъй като след следващия ми цикъл ще ходя за подготовка за втори ЗЕТ, реших да потърся начин, по който да подобря състоянието и  дебелината на лигавицата, та въпросът ми е.. някоя от вас приемала ли е Аргинин и знае ли, дали наистина помага?

Общи условия

Активация на акаунт