Дългото чакане след трансфер-тема 93

• 49 901
  • 748
  •   1
Отговори
# 120

Да се отчета и аз, днес 9 ден след ЕТ, след като вчера пикливия беше отрицателен, днес чхг е 43. Док каза, че чакаме сряда и пускаме пак, и се молим да е станало *4, направо ми се плаче …
За мен Чхг за 9 ден е ок. За уринарния е рано да отчете. Моето чхг на 8ми ден беше 33 и всичко беше наред. Желая успех Heart

Последна редакция: сб, 31 юли 2021, 15:10 от kristalina^^

# 121
Днес 10-ти ден от трансфер на 3-дневен,уринарният тест е напълно отрицателен.Не знам дали да се надявам изобщо.Теста ми е за 2.08.От клиниката ми казаха,че до 5ти ден са оцелели два и са замразени.Това е последният опит финансиран от здравната застраховка,та взе да ме хваща страх,че няма да се получи.А за самофинансиране,поне в следващата една година ,не мога и да си помисля

# 122
Kristalina даваш ми много надежда 🤗🤗, но ми се вижда нисичко, аз съм ден 9, но ембриончето ни е едно на 4 дни, а и не беше с много добро качество. Толкова много се моля това да е нашето бебе, но някак след толкова провали не смея да си позволя да се надявам… ще видим в сряда.

Stella направи кръвния, моя пиклив беше категорично отрицателен вчера бях се отчаяла признавам, но днес ето имам някаква мъничка надежда. Разбира се страх ме е да не отлагам неизбежното…

# 123
Жоржиии, палците не са пускани! 😊

# 124
Успех на всички! Съвсем скоро и аз ще бъда от чакащите. Момичета, и на вас ли ви изписват Progestan инжекции след трансфер (зет)? След свеж не съм имала, но сега ще имам и не знам от къде са ги купя.

# 125
  • до най-прекрасния мъж
Жоржи, стискам палци, дано това е твоето бебче. Не мисли какъв е ембриона, малките са големи бойци. Писано ли му е, ще се развие.

# 126
Успех на всички! Съвсем скоро и аз ще бъда от чакащите. Момичета, и на вас ли ви изписват Progestan инжекции след трансфер (зет)? След свеж не съм имала, но сега ще имам и не знам от къде са ги купя.
Не съм била с ЗЕТ но бях на инжекции още преди да забременея и след това продължих до към 14 седмица.
Чувала съм, че доста момичета си ги купуват от Турция.

# 127
Здравейте, момичета и моя ред дойде да се запиша в темата🍀
След 3 години най-накрая пристъпихме към инвитро, минах пункция, извадиха ми 17я от които 15 бяха хубави, успяха да се оплодят и да станат ембриончета и до замразяване стигнаха 13 от тях. Нямах свеж трансфер заради висок прогестерон, после пък лигавицата не беше добре и най-накрая на 28 този месец направихме трансфер на 3дневни 2 снежинки ❄ Все още нямам никакви симптоми само ми се вие малко свят от време на време, но май се дължи на някое от лекарствата?! Извинявам се за дългия пост. Успех на всички и дано видим скоро две чертички 🥰

# 128
Здравейте отново момичета,Жоржи стискам ти палци,резултатът ти е категорично положителен сега остава и да се удвои за 48ч. и да ти пожелаем успешна бременност всички.
Аз току що си прибрах 2та ранни бластоциста,ембриоложката ме уверяваше,
 че са добри с минимални фрагментации и без др. забележки,дано се окажат бойци.От 5те ми ембриончета само тези 2те са стигнали до бластоцист днес,2 ще чакаме до утре с надежда да ги замразим макар и на 6ти ден,а 1 уви не се развива.Много се бях изнервила,никой не ми е звънял от четвъртък насам и едва на магарето разбрах какво се случва.Толкова се радвам за тези,които ми върнаха и се моля др.2 да се преборят също.Сега започва "Дългото чакане",тестът ми е едва за 11,но няма начин да устискам до тогава,още в неделя ще пусна кръвния тест.Още повече,че този опит наистина съм с тежката артилерия,освен обичайните утрогестан,естрофем,дуфастон и аспирин, имам и Фракси, и хидрокортизон,дано пък това се окаже разковничето за успеха,макар да нямам никакви данни за тромбофилия и бременността с дъщеря ми не съм взимала абсолютно нищо.
Стискам палци на всички в процедура и на всички очакващи резултат.Успех момичета,нека вълшебството се случи на всяка от нас!

# 129
По повод финансирането от общината.В нашата дават 2000лв. И до миналата година,преди нашия случай не финансираха с донорски материал.След като разгледаха нашия случай,-вече финансират.Което е похвално.
Жоржи благодаря ❤ Честито и от все сърце ти пожелавам пухкав финал и всичко да е наред.
Момичета в нашата клиника искат тест на 16 ден.Аз не знам как ще издържа до тогава.

# 130
Stz на мен в старата ми клиника искаха тест на 20ден след трансфер. В новата док каза, около 10 ден, като видя че се пада в неделя ми каза на 11 ден, но пусто нетърпение отидох на 9 и сега седя и треперя дали не избързах.
Това, което сте постигнали в общината е за поздравление, сега благодарение на вас ще има и други двойки, които да се възползват, браво!
Ти за кога имаш тест?

Последна редакция: нд, 01 авг 2021, 15:04 от Жоржи

# 131
Бях на абсолютно същата терапия след трансфера,да не кажа от пункцията
Сега съм в 11 Г.с стискам палци да се получат нещата
Здравейте отново момичета,Жоржи стискам ти палци,резултатът ти е категорично положителен сега остава и да се удвои за 48ч. и да ти пожелаем успешна бременност всички.
Аз току що си прибрах 2та ранни бластоциста,ембриоложката ме уверяваше,
 че са добри с минимални фрагментации и без др. забележки,дано се окажат бойци.От 5те ми ембриончета само тези 2те са стигнали до бластоцист днес,2 ще чакаме до утре с надежда да ги замразим макар и на 6ти ден,а 1 уви не се развива.Много се бях изнервила,никой не ми е звънял от четвъртък насам и едва на магарето разбрах какво се случва.Толкова се радвам за тези,които ми върнаха и се моля др.2 да се преборят също.Сега започва "Дългото чакане",тестът ми е едва за 11,но няма начин да устискам до тогава,още в неделя ще пусна кръвния тест.Още повече,че този опит наистина съм с тежката артилерия,освен обичайните утрогестан,естрофем,дуфастон и аспирин, имам и Фракси, и хидрокортизон,дано пък това се окаже разковничето за успеха,макар да нямам никакви данни за тромбофилия и бременността с дъщеря ми не съм взимала абсолютно нищо.
Стискам палци на всички в процедура и на всички очакващи резултат.Успех момичета,нека вълшебството се случи на всяка от нас!

# 132
Карамелче, благодаря ти, моя док иска да види дали се вдига *4 на 4-ти ден, предполагам за да не се бода често.
Аз съм на същата терапия, но с клексан и някакъв друг кортикостероид и до докарахме до тук… боди смело и чакаме да кажеш в неделя какво се случва 🤞🤞🤞🤗🤗🤗

# 133
Жоржи, днес направих пиклив и аз и е повече от отрицателен на 11ти ден на ЗЕТ на 5 дневен бластоцист перфектен уж. Направо изпаднах в някаква депресия. В първия момент не реагирах, защото усещах, че нещата не са станали, но сега се обвинявам. Знам, че дори, че не беше с първа урина, няма как да очаквам магия и да не покаже поне бледа черта на тези дни. Ще изчакам още 2 дни и ще пусна кръвния, тъй като съм на път и няма как по-рано. Ще продължавам да се бода до тогава и така. Ти какъв пиклив тест си прави? Слагаш ли вагинално някакви песари и може ли и те да оказват влияние... Confused

# 134
Ася93, слагам вагинално утрогестан 3*2, но и  в другите ми хапчета няма нищо, което да повлияе. Аз правих шуърчек, беше грандиозно отрицателен, гледах, въртях, с фенерче му светих и нищо, чаках го 30мин барем нещо се появи и пак нищо. Честно да си кажа очаквах чхг чиста нула, но много ми се искаше поне да има нещо, за да се види, че поне имплантация е имало и бам-бях в шок.  Така че нищо, че преди не съм го вярвала, но толкова рано само кръвен явно показва какво се случва. Въпреки че тук повечето момичета казват, че им е показало на тях, ето при мен нищо не излезе.

Последна редакция: нд, 01 авг 2021, 14:58 от Жоржи

Общи условия

Активация на акаунт