Дългото чакане след трансфер-тема 93

• 50 007
  • 748
  •   1
Отговори
# 360
  • до най-прекрасния мъж
В Асеновград има още една църква, в която можете да се помолите за детенце пред иконата на Св. Богородица. Това е т.нар. Рибна църква, има много изписано за нея в нета.

# 361
И аз съм при Чапанова с първи трансфер. Чакам сега 24.08, за да разбера и резултата. Blush
Heart Ирен, благодаря! Heart
Славова, моя трансфер, втори под ред е при д-р Лилия Димитрова във "Вита".
Уникален човек и специалист! Heart
Ти при кого си?
Аз съм била при Димитрова но само като генеколог сега за първи път правя трансфер в Надежда при др, Чапанова, много отговорен и добър човек.

# 362
Ахх, че ме хвана яд. Ходих на Преподобна Стойна, но не съм знаела, че трябва да се люлееш Confused
В Асеновград също ходих скоро на Златната ябълка, но май бяхме неподготвени и като отидохме и видяхме, че имаше двойка, която носеше ябълки, и тотално сдухах. Даже им четоха, но аз нали съм патка и си излязох гузна, че нищо не нося.. Frowning1
Абсолютно никакво значение няма какво носиш, освен това, което ти е в сърцето и в душата. Ако имаш вяра, материалните неща не са важни. Господ не те гледа в ръцете.
Молитва е хубаво да се прочете. Всяко застъпничество горе е добре дошло.
Даже аз като имам възможност ни пиша имената за споменаване на Света Литургия. Тогава силата на молитвата е най-голяма.
Дано Богородица помогне на всички желаещи да се сдобият с дете!

Последна редакция: ср, 18 авг 2021, 16:06 от Opossum

# 363
В неделя се прибирахме от София и клиниката, съвсем спонтанно решихме да се отбием до църквата в Асеновград. Още повече ,че тогава беше празник на Богородица. Нищо не  се бях подготвила, просто решихме да запалим свещ и да се помолим. Преди нас имаше двойка със записан час, попа им прочете молитвата а ние дискретно ги изчакахме.
Помолихме се, запалихме по свещ и си взех една ябълка.
Преди години ходихме специално за молитва, носех ябълки, вино, хляб и бебешка дрешка.
Поръчахме молитви,носех коланче но уви...

Така, че момичета, вярата е много важно нещо.
И да е по темата,ако всичко е наред утре ще ми е трансфера.

# 364
Здравейте момичета, днес ми се обадиха от болницата и ми казаха, че в петък по обяд ще ми бъде трансфера, като ме попитаха дали двата или само единия от ембрионите желая да ми бъде трансфериран. Можете ли да ми обясните като цяло как стоят нещата с трансфер на един и на два ембриона смисъл дали има опасност за износване или зачеване и т.н. Ние с ММ като цяло сме за трансфер на двата понеже не искаме да губим единия, а й тайничко се надяваме на близначета. Благодаря предварително

# 365
Ако няма противопоказания да износите близнаци, не виждам причина да не ги върнете. Шансът да се захване поне единият е по-голям. Ако имате близнаци в рода, е малко опасно, защото е възможно ако се захванат и двата, единият да се раздели и да станат 3 бебета Simple Smile но това е в кръга на вероятностите. Ние също искахме близнаци, върнаха ми два ембриона и двата се захванаха. За съжаление на втория преглед чухме сърчицето само на единия, другият беше спрял развитие. Пожелавам щастлив финал!

Здравейте момичета, днес ми се обадиха от болницата и ми казаха, че в петък по обяд ще ми бъде трансфера, като ме попитаха дали двата или само единия от ембрионите желая да ми бъде трансфериран. Можете ли да ми обясните като цяло как стоят нещата с трансфер на един и на два ембриона смисъл дали има опасност за износване или зачеване и т.н. Ние с ММ като цяло сме за трансфер на двата понеже не искаме да губим единия, а й тайничко се надяваме на близначета. Благодаря предварително

# 366
И ние с ММ имахме дилема едно или две да върнем. Аз много държах на две, ММ събираше очите 😂😅. Исках да се подсигурим и увеличим шанса да се хване поне едно. Все пак стана на моето и върнахме 2 ембриончета. И двете се захванаха. На първия преглед като казаха че са две и аз събрах очите, но да си призная не можех да повярвам, че успяхме от първия път и малко като в небрано лозе. На втория преглед едното с супер пулс, другото 4 пъти по слабо. На 15.08 вече в 9 седмица пак бяхме на преглед и се оказа, че едното е спряло развитие, а другото даже си мърдаше вътре. Като цяло съм на принципа: Каквото е писано, ще стане. И въпреки всичко и сега ме е страх да се радвам, за да не се обърка нещо.

# 367
И ние с ММ имахме дилема едно или две да върнем. Аз много държах на две, ММ събираше очите 😂😅. Исках да се подсигурим и увеличим шанса да се хване поне едно. Все пак стана на моето и върнахме 2 ембриончета. И двете се захванаха. На първия преглед като казаха че са две и аз събрах очите, но да си призная не можех да повярвам, че успяхме от първия път и малко като в небрано лозе. На втория преглед едното с супер пулс, другото 4 пъти по слабо. На 15.08 вече в 9 седмица пак бяхме на преглед и се оказа, че едното е спряло развитие, а другото даже си мърдаше вътре. Като цяло съм на принципа: Каквото е писано, ще стане. И въпреки всичко и сега ме е страх да се радвам, за да не се обърка нещо.

Каде са правени трансферите

# 368
Селена, Пловдив при д-р Даниел Ставрев

Каде са правени трансферите

# 369
  • София/Севлиево
Аз имам 7 трансфера-3 пъти по 2 и другите по 1.От първия забременях с 1,но около 8 г.с. сърчицето спря.От втория стана точно това-единият се раздели и станаха 3, аз категорично отказах индукция и до 10 г.с. нито едно не успях да запазя.Последният ми двоен трансфер бе напълно неуспешен.После почнаха единичните-първи неуспешен, втори-биохимична,трети неуспешен и 4-ти-Росенчо Simple Smile Така ще се казва бебето.Много исках близнаци,но предвид неуспешната ми многоплодна бременност и факторът възраст(на 38 съм), а също и леката тромбофилия доктор Станулов(първите ми 5 трансфера бяха при доктор Владимиров) отказа да ми връща по 2.Та сега една снежинка ме чака след някоя и друга година.Дали ще стане бебе е Божа работа,но ще и дам шанс.

# 370
Прекрасници, влизам за бърз въпрос.
Сама съм тази вечер и нещо ме обзема паника, ако напишкам един тест утре, сутрин ТАЙНО(7-ми ден на 5 дневни снежинки) има ли вероятност да отчете?
Благодаря предварително!

# 371
# 372
Савова, сигура?! Ох, изпитвам панически ужас от поредно разочарование. Или пък да изчакам до неделя сутрин, демек 10-ти ден?
Ооооооо, побърквам сееее!

link=topic=1354926.msg43329979#msg43329979 date=1629313368]
Има.
[/quote]

# 373
Има шанс да покаже, но също така ако ти е калпав теста и може да не покаже, а да има бременост.
На мен ми показа на 5 ден от трансфера на две 3 дневни.

# 374
Вземете си clear blue, мисля, че те са най-точни

Общи условия

Активация на акаунт