Дългото чакане след трансфер-тема 93

• 49 819
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Аз съм в хоум офис от ноември миналата година. До работата ходя по изключение. Имам няколко проекта за този месец и знам, че седна ли пред компютъра няма да скучая:)
Питах се, дали е добра идея да отидем за няколко дни на почивка някъде, докъдето се стига по магистрала или път без много дупки.
Какво мислите?
много добра идея е почивката.
важното е да не се натоварва човек физически и емоционално, всичко е разрешено.
и на почивка времето минава по-бързо и неусетно.
лежането в къщи и вглеждането в симптоми е най-натоварващо.

# 661
Благодаря на всички ви!  Дай боже всеки да види положителен резултат!
🙏Стискам палци на всички! 💜
 jinchenВ надежда съм и аз и също при Чапанова . Помня,  че и ти беше при нея.  Знам, че там има, в деня на трансфера си взех 105лв е кутита.
Ако не успея да си намеря от Турския,  ще ходя до София от там да си взема.  Благодаря ти,  все пак! 🍀

Не знам в коя клиника си, но в Надежда продават. Иначе вариант да си поръчаш от гръцката аптека Промахон,около 90лв е кутия 7бр, но искат рецепта.
Благодаря ви момичета. 💜💜  Пожелавам на всички успех и да не се предавате!  Бог е Велик, мечтите се Сбъдват!🙏💜
Само,че сега ще ми трябва ПРОЛУТЕКС, случайно на някоя от вас да и е останал?

Последна редакция: чт, 02 сеп 2021, 10:57 от Dalinda953

# 662
По принцип тренирам много, сега след трансфера съм вкъщи и лежа. В началото на другата седмица правя тест и тръгвам към морето каквото и да е положението. Надявам се да съм бременна. Иначе болничен ползвам от пункцията, общо три седмици. След + тест хич нямам намерение да се връщам на работа. Само ме дразнят, дори и в момента. Гледам сериали, книгите не ми вървят нещо, спя, хапвам обилно и доста сладкиши. Вчера шетах из къщи. Все си минава бавно времето. Иде ми да заспя за няколко дни...

# 663
Моят трансфер беше в Истанбул. Денят след него обикалях магазините почти цял ден. На следващия пътувах 600 км. , за да се прибера. След това тръгнах на работа (в офис съм), защото не ми се стоеше по цял ден в къщи. Симптомите - типичните предменструални, бях сигурна, че е неуспешен. На 8ми ден тестът беше положителен.
Успех ви желая.

# 664
За турския трябва май някой да ти го вземе лично, ако намериш някъде за поръчка кажи моля те, че иначе от гръцката не излиза особено по-евтино като платиш и доставката, само се надявам с увеличението на цените да не са скочили цените и на инжекциите, че тогаваа...
Благодаря на всички ви!  Дай боже всеки да види положителен резултат!
🙏💜
 jinchenВ надежда съм и аз и също при Чапанова . Помня,  че и ти беше при нея.  Знам, че там има, в деня на трансфера си взех 105лв е кутита.
Ако не успея да си намеря от Турския,  ще ходя до София от там да си взема.  Благодаря ти,  все пак! 🍀

Не знам в коя клиника си, но в Надежда продават. Иначе вариант да си поръчаш от гръцката аптека Промахон,около 90лв е кутия 7бр, но искат рецепта.
Благодаря ви момичета. 💜💜  Пожелавам на всички успех и да не се предавате!  Бог е Велик, мечтите се Сбъдват!🙏💜
Само,че сега ще ми трябва ПРОЛУТЕКС, случайно на някоя от вас да и е останал?

# 665
210лири е Пролутекса в Турция.Вижте по групите някоя двойка,ако пътува да ви вземе.То иначе ако дадете 105лв да го поръчвате от Гърция,хич няма да ви излезне сметката.

# 666
Така е,  вместо 1 кутия ние ще вземем 2, на тази цена.  За щастие за сега намерих от Турския.

210лири е Пролутекса в Турция.Вижте по групите някоя двойка,ако пътува да ви вземе.То иначе ако дадете 105лв да го поръчвате от Гърция,хич няма да ви излезне сметката.

# 667
Пишете в групите за пътуващи в Одрин и Истанбул,все някой ще се съгласи да ви вземе.
Така е,  вместо 1 кутия ние ще вземем 2, на тази цена.  За щастие за сега намерих от Турския.

# 668
Нищо специално не съм правила. В деня на трансфера отидох на работа,  но се прибрах тъй като бях настинала и за капак ме беше хванала и дископатията. След транафера живота си продължи както и преди това- работа, в къщи среща с приятелки и т.н. Не съм се залежавала до края на бремеността.

# 669
Здрвейте момичета, не знам дали съм в точната тема, но съм много притеснена а ви чета толкова много и много се притеснявам.. На 20.08 трансфер на един 5 дневен бластоцист с перфектно качество, на 31 кръвен тест със стойности на чхг 47.03,днес втори кръвен тест със стойности 69.36 и сега не знам дали да се радвам или да рева, четох че трябва да се удвоява на 48 часа а при мен е пораснало чхг но не се е удвоило, какво мислите вие, има ли някоя успяла с подобни резултати.. Много ви благодаря предварително, а ви благодаря и че ви има за да има с кого да си сподели човек и да му олекне.. На всички чакащи желая успех и пухкав финал.. Flowers Four Leaf Clover

# 670
Здрвейте момичета, не знам дали съм в точната тема, но съм много притеснена а ви чета толкова много и много се притеснявам.. На 20.08 трансфер на един 5 дневен бластоцист с перфектно качество, на 31 кръвен тест със стойности на чхг 47.03,днес втори кръвен тест със стойности 69.36 и сега не знам дали да се радвам или да рева, четох че трябва да се удвоява на 48 часа а при мен е пораснало чхг но не се е удвоило, какво мислите вие, има ли някоя успяла с подобни резултати.. Много ви благодаря предварително, а ви благодаря и че ви има за да има с кого да си сподели човек и да му олекне.. На всички чакащи желая успех и пухкав финал.. Flowers Four Leaf Clover

Пуснахте ли и днес? Хубаво е да се проследи, за да знаете как се удвоява. Успех!!!

# 671

Пуснахте ли и днес? Хубаво е да се проследи, за да знаете как се удвоява. Успех!!!
Да стойността 69.36 е от днес и заради това се притеснявам че не е удвоено

# 672
Не при всеки се удвоява на 48 часа. Всеки организъм е различен, а това не е математика. Хубаво е, че се покачва, но дали всичко е наред ще се види на ехограф, когато ЧХГ мине 1000 Simple Smile. Съветът ми е да пуснете след два дни отново ЧХГ, в същата лаборатория. Стискам палци да се е утроило Hug

# 673
Много благодаря за подкрепата от клиниката ме накараха да пусна отново в понеделник, и ще чакам, само се моля всичко да бъде наред и да имам успешен финал.. Желая го на всички ви мили момичета!
Не при всеки се удвоява на 48 часа. Всеки организъм е различен, а това не е математика. Хубаво е, че се покачва, но дали всичко е наред ще се види на ехограф, когато ЧХГ мине 1000 Simple Smile. Съветът ми е да пуснете след два дни отново ЧХГ, в същата лаборатория. Стискам палци да се е утроило Hug

# 674
  • София/Севлиево
Надявам се, всичко да е наред.И при мен нямаше удвояване на първите 48 часа.Тогава докторът ме накара да повторя след 72 и всичко си дойде на мястото.Успех!

Общи условия

Активация на акаунт