Дългото чакане след трансфер-тема 93

• 49 812
  • 748
  •   1
Отговори
# 675
Здрвейте момичета, не знам дали съм в точната тема, но съм много притеснена а ви чета толкова много и много се притеснявам.. На 20.08 трансфер на един 5 дневен бластоцист с перфектно качество, на 31 кръвен тест със стойности на чхг 47.03,днес втори кръвен тест със стойности 69.36 и сега не знам дали да се радвам или да рева, четох че трябва да се удвоява на 48 часа а при мен е пораснало чхг но не се е удвоило, какво мислите вие, има ли някоя успяла с подобни резултати.. Много ви благодаря предварително, а ви благодаря и че ви има за да има с кого да си сподели човек и да му олекне.. На всички чакащи желая успех и пухкав финал.. Flowers Four Leaf Clover

Пуснахте ли и днес? Хубаво е да се проследи, за да знаете как се удвоява. Успех!!!
Да стойността 69.36 е от днес и заради това се притеснявам че не е удвоено

Извинявай, не съм видяла правилно.
Аз бих пуснала още един кръвен!
Стискам палци да ни се похвалиш!

# 676
Момичета, днес ми е датата за теста (12-ти ден след ЕТ), но току що като ходих до тоалетната видях бледорозово зацапване. Ще се побъркам до утре. Сутринта ще звънна на доктора. Иначе правих кръвен тест на 8-ми ден, който е положителен ( ЧХГ 62.12). Много ме е страх. Правила съм и пиклив тест преди два дни, също беше положителен, но сега сериозно се притесних. Дано всичко е наред. От вчера имам болки в кръста и придърпвания, но не е силно. Пия но шпа. Направо не знам как ще заспя тази нощ. Имали ли сте такова зацапване на датата на теста?

# 677
Аз имах зацапвания на  два пъти, както и болки подобни на ПМС. Въпреки това всичко си е наред, в 12 г.с. съм. Стискам палци да са излишни притесненията Simple Smile

# 678
Аз имах зацапвания на  два пъти, както и болки подобни на ПМС. Въпреки това всичко си е наред, в 12 г.с. съм. Стискам палци да са излишни притесненията Simple Smile

Благодаря, утре рано рано ще пусна кръвен.

# 679
Не се притеснявай.  И аз имах зацапване,  само, че 9 ден след трансфер. Което беше от тъмно розово и премина в светло кафяво,  за 1 ден.  Док ми каза, че било нормално и също така може пак да получа зацапване към 8,9 г.седмица. Аз от вълнение не съм спала цяла нов, в 3 ч направих пиклив за да видя 2те черкички и да ппвярвам,че е Истина 😄 и сега отивам да повторя теста!  🍀
Салсера Успех и пухкав финал 🙏💜🍀

Момичета, днес ми е датата за теста (12-ти ден след ЕТ), но току що като ходих до тоалетната видях бледорозово зацапване. Ще се побъркам до утре. Сутринта ще звънна на доктора. Иначе правих кръвен тест на 8-ми ден, който е положителен ( ЧХГ 62.12). Много ме е страх. Правила съм и пиклив тест преди два дни, също беше положителен, но сега сериозно се притесних. Дано всичко е наред. От вчера имам болки в кръста и придърпвания, но не е силно. Пия но шпа. Направо не знам как ще заспя тази нощ. Имали ли сте такова зацапване на датата на теста?

# 680
Кървенето може да се дължи и на нисък прогестерон. Не е лошо да го изследвате заедно с ЧХГ-то. Моят беше нисък след теста и коригирахме терапията. Успех Hands Pray

Не се притеснявай.  И аз имах зацапване,  само, че 9 ден след трансфер. Което беше от тъмно розово и премина в светло кафяво,  за 1 ден.  Док ми каза, че било нормално и също така може пак да получа зацапване към 8,9 г.седмица. Аз от вълнение не съм спала цяла нов, в 3 ч направих пиклив за да видя 2те черкички и да ппвярвам,че е Истина 😄 и сега отивам да повторя теста!  🍀
Салсера Успех и пухкав финал 🙏💜🍀

# 681
Salsera,стискаме палци да се похвалиш с добър резултат. И да, хубаво е да видиш прогестерона, както каза Nova,че аз моя си го самоназначих понеже ми беше и интересно колко е стигнал след като при свеж трансфер беше над 60ng/ml и се радвам че не сбърках, понеже беше доста паднал и първо ми добавиха хапчета, а после и инжекции. УСПЕХ!

# 682
Здравейте, момичета и благодаря за подкрепата. Gift HeartТечението мина, днес пуснах кръвен и към вечерта чакам резултат и ще звънна на док да го питам какво правим. Малко се успокоих. Това ми е пикливия тест от днес.

# 683
Стискам палци за високо трицифрено чхг!
Аз от вчера започнах да усещам нещо като предменструални болки от време на време, но съм наясно, че нищо не означават. Стискам зъби още 2-3 дни и ще пусна кръвен на девети ден.

# 684
Момичета, повторих резултата след 48ч и това ми е резултата 11 ден след ЗЕТ. На 9 ден,  беше 114,14. Добре се удвоява нали?  🥰 Прогестерона не ми ли е нисък,  писах на Док и чакам да ми отговори.  В деня на ЕТ беше 14нг/мл
П.С сега видях на калкулатора, че се удвоява на 33 часа,  не е ли много бързо или тук в математика?

Последна редакция: пт, 03 сеп 2021, 18:28 от Dalinda953

# 685
Честито, Далинда! Идеално си се удвоява и прогестеронът ти е добре.

# 686
Супер си е за 11 ден,даже се утроява Далиндичка, ти да не чакаш близнаци мила Hug

# 687
Не знам 2 Бластоциста върнахме,  може и двечките да са се хванали.  🥰 На 14 септември съм на преглед и ще разберем живот и здраве. Дай Боже и двечките да са 💜🙏

Супер си е за 11 ден,даже се утроява Далиндичка, ти да не чакаш близнаци мила Hug

# 688
  • София/Севлиево
Далинда,честито!Много се радвам и ти желая лека бременност!

# 689
Момичета, излязоха резултатите и съм мнооооого щастлива. ЧХГ е 265.33    mIU/ml . Чухме се с док и каза да си запиша час за след десет дни. Каза, че резултатът е много добър за 12-ти ден. Пожелавам да се напълни форумът с положителни тестове.  People Baby

Общи условия

Активация на акаунт