Паническо разстройство - 50

• 43 697
  • 756
  •   1
Отговори
# 240
Вчера и днес сутринта получих бодежи в сърдечната област и сякаш в гърба. Изкарах си акъла, че ми има нещо на сърцето. Смуках валидол и нещата се оправиха, но съм под напрежение.

# 241
Ох и аз откакто психи ми върна пак ксанакса, втори ден рязко смъквам кръвното със сутришното хапче, и хич май не ми влияе добре… и се започва едно филмиране. А за капак съм и с мигрена днес, та съвсем добре. Егати и гадният ден!

# 242
Roxxy аз като сменях от ксетанор на есобел, лекарят ми каза 48часа разлика трябва да има от едното до другото хапче. Иначе става няква реакция.  🙄 Та спрях едното и след два дни почнах другото.

# 243
Roxxy аз като сменях от ксетанор на есобел, лекарят ми каза 48часа разлика трябва да има от едното до другото хапче. Иначе става няква реакция.  🙄 Та спрях едното и след два дни почнах другото.
Ами днес сутринта пих половина есобел и утре почвам ксетанор. Ще видим...

# 244
Вчера и днес сутринта получих бодежи в сърдечната област и сякаш в гърба. Изкарах си акъла, че ми има нещо на сърцето. Смуках валидол и нещата се оправиха, но съм под напрежение.
То така лесно ако се умираше... Много ритане има преди това. Не подценявайте сърцето, това е може би най здравия орган в цялото тяло.

# 245
Хора възможно ли е от депресия или ПА да ми се схваща тялото. Че взех да мисля за други болести.
Не, множествена склероза е. Може и инсулт с множествена склероза заедно.
Хахаха, Георги! Добре, че ни отрезвяваш с някой словесен шамар!

Ма наистина много я мисля тая МС. Как да я различа?

# 246
Хора възможно ли е от депресия или ПА да ми се схваща тялото. Че взех да мисля за други болести.
Не, множествена склероза е. Може и инсулт с множествена склероза заедно.
Хахаха, Георги! Добре, че ни отрезвяваш с някой словесен шамар!

Ма наистина много я мисля тая МС. Как да я различа?
Не можеш. Само невролог с ЯМР резултат.

# 247
  • Цюрих
Някой пил ли е Ансиодеп или Триптозин?Мнения за това как са повлияли?Има ли добър ефект?

# 248
Голям страх да не се затриете значи, малко по-философски гледайте на нещата, че то нищо не се знае в тоя живот, може и автобус да ви блъсне докато пресичате на връщане от поредното изследване за тежко заболяване, което сте си измислили.

# 249
Доста не на място изказване. Често този страх е в следствие на химия и е неконтролируем. И често пъти нереален, да, но това дори го прави още по-страшен.

# 250
Доста не на място изказване. Често този страх е в следствие на химия и е неконтролируем. И често пъти нереален, да, но това дори го прави още по-страшен.
Глупости. Пустия Ви животец много ценен, а всъщност нищо ви няма. Само утежнения за роднините е това състояние. Аз никога нямах страх от умиране, но съм го виждал у други. Голяма работа, живота продължава. А и не се мре така лесно!!!

# 251
Глупости. Пустия Ви животец много ценен, а всъщност нищо ви няма. Само утежнения за роднините е това състояние. Аз никога нямах страх от умиране, но съм го виждал у други. Голяма работа, живота продължава. А и не се мре така лесно!!!

Ти не може да си сигурен  на кой какво му е и какво е преживял... Не може да съдим хората по коментарите

# 252
Георги, това което казваш с утежнението за роднините е много неприятно. Не, че не е така вероятно, но все пак не е нужно да ни се натяква. Ние така или иначе си го знаем. Аз поне де, изпитвам вина пред тях, заради състоянието си, въпреки, че никой от тях не ме обвинява. То ние достатъчно си се самобичуваме така или иначе.

# 253
Изписаха ми Прегабалин за успокоение на лоши мисли. Какво ще кажете за него ?

# 254
Не вярвам някой да иска да има страхове, да му е зле, да се чувства виновен и т. н. Да, на моите близки им писна, не са изпитвали тези състояния. Борба е и то не лека. Радвам се за тези, които са успели. И аз не искам да се тъпча с химия, но явно не успявам сама да се справя. А и в момента ми се налага да живея в обстановката довела до това ми състояние. Така, че всеки си знае. Просто търся подкрепа и разбиране. Трудно ги намирам.

Общи условия

Активация на акаунт