Паническо разстройство - 50

• 43 753
  • 756
  •   1
Отговори
# 285
Loveme аз бих пробвала 1/4, за две седмици, после през ден ако всичко е наред.
Да, това е правилното спиране.

# 286
Да се отчета изпих си черния въглен, днес го издрисках, дано нещо се е усвоило. Изпих и атаракс а, реших че един пропуск е добре но повече не. Все още дрискам но не повръщам и не ми се гади. Днес поне ставам, вчера не съм яла нищо- спах целия ден и даже мозък нямах. Някой ме пита нещо не знам какво ме пита, такъв летен вирус не бях карала честно. Мъжът ми беше и той един ден изцяло на легло а той ги кара по-леко, не мръдна и спа целия ден.
За фобия от повръщане и аз си мисля че имам но в такива ситуации повръщането си е облекчение честно.

# 287
Да се отчета изпих си черния въглен, днес го издрисках, дано нещо се е усвоило. Изпих и атаракс а, реших че един пропуск е добре но повече не. Все още дрискам но не повръщам и не ми се гади. Днес поне ставам, вчера не съм яла нищо- спах целия ден и даже мозък нямах. Някой ме пита нещо не знам какво ме пита, такъв летен вирус не бях карала честно. Мъжът ми беше и той един ден изцяло на легло а той ги кара по-леко, не мръдна и спа целия ден.
За фобия от повръщане и аз си мисля че имам но в такива ситуации повръщането си е облекчение честно.

Предстои ми започване на хапове, и ме е страх и аз да не повръщам, заради този процес, не мога да живея нормално, постоянно съм във стрес напрежение и страх, до такава степен съм че многократно съм мислил за сомоубийство, но няма да има смисъл, живота е един....

# 288
Скрит текст:
В над 80% от потребителите на АД и флуанксол в рамките на 42 дни се наблюдава покачване на теглото с над паунда - 4.5 кг, средно 4.8 кг. В период от 84 дни при 72% се наблюдава покачване на тегло над 20 паунда - над 9 кг. При хора, приемащи флуанксол над 24 месеца (при 68%) се наблюдава средно покачване на теглото над 31 кг. Това е сухата статистика. Медицински погледнато АД с флуанксол предизвиква ИР и диабет в много случай при употреба над 12 месеца.
Точни това се случи при мен. За над 24м прием- > ИР и много кг+.
За да не се докарам до диабет, трябваше да спра лекарствата от този тип, по лекарско предписание, разбира се.
Здравейте и аз съм с Инсулинова Резистентност заради качените килограми. Дори преддиабетно състояние с кръвна захар 7.3. Спрях всички въглехидрати и сега след 7 седмици вече съм 11 км по лека. Кръвната захар вече е 5.2. Трябва да спра Ремиртата, към края съм вече, на половинки съм. Ако Георги знае как е схемата за спиране би ли ми я споделил. Понякога, когато забравя да пия се чувствам по добре на другия ден, отколкото като я пия. Или да изчакам още един месец и да отида на лекар пак. Какво бихте ме посъветвали?!
Аз не мърдам с кг, макар и да съм ограничила въглехидратите. Предстои да се видят и хормоните. Изобщо едно пооправиш за сметка на друго.

# 289
Здравейте, днес ми е 4ти ден с ксетанор, започнаха страничните. Пия 3 по 1 /4 клонарекс. Как да ги потуша? 😔

# 290
Здравейте, днес ми е 4ти ден с ксетанор, започнаха страничните. Пия 3 по 1 /4 клонарекс. Как да ги потуша? 😔
Не можеш. Стискай зъби докато отминат.

# 291
Здравейте в последно време се чувствам много сънлива ,нямам енергия ,боли ме глава не знам какво става.Пия Есобел 10мг от 4 седмици някъде и се чувствам ок ,няма го страха ,няма ги кошмарите пу пу ,но тези неща ме притесняват ..това е ,че е през ден или през няколко дни..мислех ,че е от хапчето ,но някак странно един 2 дни да съм ок после отпусната

Последна редакция: чт, 12 авг 2021, 15:38 от Happy mom😊

# 292
Здравейте в последно време се чувствам много сънлива ,нямам енергия ,боли ме глава не знам какво става.Пия Есобел 10мг от 4 седмици някъде и се чувствам ок ,няма го страха ,няма ги кошмарите пу пу ,но тези неща ме притесняват ..това е ,че е през ден или през няколко дни..мислех ,че е от хапчето ,но някак странно един 2 дни да съм ок после отпусната
Нормално е. Дори скоро може да спреш да усещаш и емоции. Това е положителния ефект на Есобел. Изчакай още 15 дена да се разгърне още по добре.

# 293
Нормално е. Дори скоро може да спреш да усещаш и емоции. Това е положителния ефект на Есобел. Изчакай още 15 дена да се разгърне още по добре.

От начало си мислех ,че е от Есобел, но се надявах да спре тази умора... Явно още време трябва.А това с емоциите малко кофти ... как така ,в смисъл тъга,радост такива неща

Последна редакция: чт, 12 авг 2021, 17:57 от Happy mom😊

# 294
Мен ми е много тъжно тази вечер. Тъкмо се  бях по стабилизирала, ядях нормално и тоя вирус и пак отначало. Писна ми честно. Ужасно лято.
По повод отношенията с домашните - честно да си призная това си е тормоз и за децата и за мъжа ми. Изпадам в депресии, рева - не знаят защо. Гадно е. Аз лично се мразя, тия психолози като кажат обичай се. Кое да си обичам - това, че съм плужек, лежа и спя с дни или рева. За едните превръзки и хляб моля някой да купи. Това ли да си обичам? На 40 съм, не на 4 год. Мразя се и то много. И не виждам кое ще си заобичам. Някога. Не мисля че някой ме обича такава, то аз не се понасям.
Но когато ми е най-трудно се моля - първо се моля за сили обаче като не стане се моля да си вземе Господ да олекне на всички.
А фейсбук аз някак не съм готова чак такива лични неща да пиша, то всички мои познати си ме знаят, ама и в група да вляза не смея. Браво на тия които са се престрашили.
Пък и ако взема да се кандидатирам за Министър ще кажат тая в каква група беше, сега - не могат. Хаха!
Уф, дано утре съм по-тавряс така викаше баба ми.

# 295
Аз продължавам да съм с тежест в гърдите и съм в паника, но по-скоро е сякаш невралгична болка. Ако е нещо на сърцето, не би ли трябвало да се разбера досега?

Не ти ли изписаха нещо от сорта на флуаксол или бензо?

# 296
Аз също съм сънлива на 10мг есобел. До скоро бях на 5мг,не беше  така. Но наложи се да го вдигна за малко... Сега по всяко време мога да заспя.
Флуанксол не приемам, вие ме наплашихте с тия кг и ИР  😒

# 297
Аз също съм сънлива на 10мг есобел. До скоро бях на 5мг,не беше  така. Но наложи се да го вдигна за малко... Сега по всяко време мога да заспя.
Флуанксол не приемам, вие ме наплашихте с тия кг и ИР  😒
Ако ти е предписан от лекар, го пий, за да тушира негативните ефекти. ИР и кг ще ги мислиш после, ако се стигне дотам изобщо.

# 298
Аз продължавам да съм с тежест в гърдите и съм в паника, но по-скоро е сякаш невралгична болка. Ако е нещо на сърцето, не би ли трябвало да се разбера досега?
Ако е сърце, досега да беше умрял/а. То не е така малко да му има нещо. Или има, или няма. Средно положение няма при сърцето.

# 299
opelcorsa, недей така... Разбира се, че има, хора, които да те обичат такава, каквато си.... Сега, дали половинките ни ни обичат, не смея да твърдя🤣, но децата ти, родителите ти(ако са живи) - за тях винаги ще бъдем едно от най-важните и свидни неща...
Нещата ще се оправят, няма винаги да е така... Що не пишеш в темата на Людмил Стефанов-поне може да помогне човека къде е корена на тая история....?

Общи условия

Активация на акаунт