Паническо разстройство - 50

• 43 759
  • 756
  •   1
Отговори
# 300
Аз продължавам да съм с тежест в гърдите и съм в паника, но по-скоро е сякаш невралгична болка. Ако е нещо на сърцето, не би ли трябвало да се разбера досега?

Здравейте, днес ми е 4ти ден с ксетанор, започнаха страничните. Пия 3 по 1 /4 клонарекс. Как да ги потуша? 😔
Не ти ли изписаха нещо от сорта на флуаксол или бензо?
С флуанксол бях много зле. Пия клонарекс.

# 301
The Demon благодаря наистина имам нужда от консултации, лошото е че тия дни само рева, а от опит знам, че малко трябва да се успокоя и тогава.
Той вирусът си беше едното, другото е баба, нали уж ми я оставиха да се грижа за нея. Обаче аз просто не мога дори да я виждам такава, нищо не помни, като малко дете е, баща ми вика ходи когато можеш тя има жена, но не е така а сега след 10-12 дни не мога и да отида. Иначе ходих всеки ден уф просто е трудно. Ще се справя някак. Аз тия дни не мога и за да не я заразя, но ето звъни ми жената не могат да нагласят криматика, прилошало й, та ще се стегна и ще отида с маска поне него да оправя

# 302
На никой не му е лесно със сигурност.. просто трябва да се стигнем колкото и банално да звучи 😣 Ето аз снощи сънувах някакъв кошмар ,а казах ,че не съм сънувала скоро и разбира се деня ми почна ужасно..Мъжа ми предложи да се разходим до един парк в Неделя и моя отговор беше "ако не умра " той полудя като го казах..как може така да говориш ,така не се говори и мен веднага ме хвана паника ,че ще го предизвикам и сега съм под стрес .. Някои случвало ли му се е ?

# 303
На никой не му е лесно със сигурност.. просто трябва да се стигнем колкото и банално да звучи 😣 Ето аз снощи сънувах някакъв кошмар ,а казах ,че не съм сънувала скоро и разбира се деня ми почна ужасно..Мъжа ми предложи да се разходим до един парк в Неделя и моя отговор беше "ако не умра " той полудя като го казах..как може така да говориш ,така не се говори и мен веднага ме хвана паника ,че ще го предизвикам и сега съм под стрес .. Някои случвало ли му се е ?
Винаги си го предизвиквам като предварително започвам да мисля. 😔

# 304

Тоест сега като съм го казала и го предизвиквам така ли да разбирам 😟 Ужас...

# 305
Happy MOm изобщо избягвай темата за смъртта, поне на мен ми е тежка, гледам да не го мисля и да не го говоря. Така стресираш близките си, а и най-вече себе си. Нищо не можеш да провокираш, повярвай ми - всичко е Божа работа, не се меси в тия неща, аз колко пъти съм "умирала" ама не се мре така лесно - виж Георги колко пъти го казва, по-скоро агонизираме и то за какво?
Аз лично предпочитам израза доста ми е зле, не мога и така. / когато наистина не мога да отида някъде или ми коства свръх усилие, другите пъти - се насилвам/.
Наистина има дни когато просто не мога, няма как да се лъжа. В други дни всичко си тече почти нормално или близко до нормалното.
Снощи моят мъж обяви евентуално море в началото на септември, макар че още от юни съм го запитала за да си организирам отпуската. Нищо не отговаряше, много бил зает и аз си взех началото и края на август. Казах му го и знаеше сега вика септември, щото той тогава можел. А мен няма как да ме пуснат отпуска края на август да се върна за 3 дни и после още 5 дни отпуска. Честно да си призная даже не ми се разправяше, казах не мога - първо не ми е добре за море, после - вече съм си уточнила отпуската. Каза запазил бил, отивал с децата / интересно как е запазил без да ни пита дори/. Викам добре. Даже ми даде съвет да се изкарам болна, само да уточня, че когато той работеше за шеф, отпуските ни бяха напълно съобразени с него, сега аз работя за шеф, ама - коя пък съм аз, да ги съобразим с мене и моя шеф. Пролетта като бях много зле мислех да напускам, а той вика абе жена не може те парите са добри, сега ми дава съвети, че то така ставало като се работело за шеф. То угодия няма, днес така, утре - иначе. Според това на къде духа вятъра.
Децата обаче за негова изненада казаха също не, той от юни е задуднал как няма да се ходи на море щото бил ангажиран много, сега му се ходело. Иначе у дома имаме лафа: жена все по твоята става. Направо на 100%. Да си призная снощи ми беше толкоз зле, че не ми и пукна, днес му се ядосах за малко и какво? Ами да си ходи на море, то пък толкоз да е тъп не е, просто - инатчийски номера. Но даже не съм се и ядосала, една година ми беше голяма драма- насилих се пропътувах до Гърция що км, и накрая не мръднах от къщичката, друга година ги оставих сами да ходят - пак не ми беше ок, щото много обичам море и той го знае, но мина и този вариант. Та, каквото и да избера честно ми е все тая, в смисъл в това ми състояние няма да ми е ок. Но някак по-добре да ми е зле вкъщи, отколкото на чуждо място.
Та, това се опитвам да Ви кажа как близките ни допълнително утежняват нещата - той добре знае след толкова години колко обичам морето, знае че ако вземе децата ще остана сама и от зор ще тръгна. А защо го прави - защото е от хората, които сами просто не могат да се забавляват. Ще си умре от скука. И го знае. Обаче тази година толкова неща ми се събраха че НЯМА да се получи идеята му, както блокирах родители ми и те са шокирани от поведението ми. Ами то всичко си има граници. Не че ми е леко да вземам такива решения, но мисля че са за добро. Трябва да се уча - и да живея сама, и да оставам сама.

# 306
Абе кво значи не мога, това са лигавщини! Що не можеш, саката ли си, кво ли? Хора в инвалидни колички катерят планини, параолимпийци без крака печелят медали по бягане, без ръце с протези хвърлят гюлле... Дори в нашия хотел сега на морето гледам едно дете в количка само се оправя и се слиза в басейна и се качва само. А болните от рак в терминална фаза на маратоните? На теб точно кво ти има?!?

Хепи Мам,
А ти от какво ще умреш, не си дефинирала. Внезапен сърдечен пристъп ли ще е, инсулт ли ще е, сърдечна тампонада ли, сърдечен арест ли? То трябва да се знае от какво така внезапно ще се мре! Иначе ще има с другите неща много време, и ще вземат даже да те спасят лекарите! То хубаво все страхове, ама поне ги насочете към конкретика!

# 307
Абе кво значи не мога, това са лигавщини! Що не можеш, саката ли си, кво ли? Хора в инвалидни колички катерят планини, параолимпийци без крака печелят медали по бягане, без ръце с протези хвърлят гюлле... Дори в нашия хотел сега на морето гледам едно дете в количка само се оправя и се слиза в басейна и се качва само. А болните от рак в терминална фаза на маратоните? На теб точно кво ти има?!?

Хепи Мам,
А ти от какво ще умреш, не си дефинирала. Внезапен сърдечен пристъп ли ще е, инсулт ли ще е, сърдечна тампонада ли, сърдечен арест ли? То трябва да се знае от какво така внезапно ще се мре! Иначе ще има с другите неща много време, и ще вземат даже да те спасят лекарите! То хубаво все страхове, ама поне ги насочете към конкретика!

От какво ... сън сънувах и ме беше страх да не се сбъдне ...от това 🤣 ,мен кошмарите ме мъчат ,но ги няма често сега

# 308
Аз продължавам да съм с тежест в гърдите и съм в паника, но по-скоро е сякаш невралгична болка. Ако е нещо на сърцето, не би ли трябвало да се разбера досега?

Здравейте, днес ми е 4ти ден с ксетанор, започнаха страничните. Пия 3 по 1 /4 клонарекс. Как да ги потуша? 😔
Не ти ли изписаха нещо от сорта на флуаксол или бензо?
не е от сърцето, и аз бях така, сякаш ме стягаше нещо. Ще отмине, спокойно.

# 309
Не знам как сте оцеляли досега, честно, вие умирате средно по 16 пъти на ден! 🤣 То бива страх, ама това вече отива на лигавщини, хора. Моля ви се, всеки човек има страхове, къде рационални, къде не, ама един сън да те вади от релси, та чак да се задълбава дали няма да умреш ако го коментираш, вече е крайно. Сега си представи, че ти си добре, а мъжът ти е в твоето състояние и постоянно ти говори за сънища, как ще умре и прочие, колко ще го изтърпиш? Аз си признавам, че не бих го изтърпяла дълго.

# 310

Тоест сега като съм го казала и го предизвиквам така ли да разбирам 😟 Ужас...
Не като си го казала, а ако го мислиш...

# 311
Не знам дали е правилно или не ,но ще кажа кошмара ми от снощи.Сънувах ,че съм умряла не мисля ,че които и да сънува подобно нещо ще му е ок на следващия ден.Понеже Георги ми каза да оточнявам ето ...🙄

# 312
Не знам дали е правилно или не ,но ще кажа кошмара ми от снощи.Сънувах ,че съм умряла не мисля ,че които и да сънува подобно нещо ще му е ок на следващия ден.Понеже Георги ми каза да оточнявам ето ...🙄
Доколкото знам като сънуваш починал човек, ще видиш жив. Ако някой знае повече за сънищата нека каже.

# 313
Значи ще живееш много дълго и в мъки. Но пък няма да се гътнеш. Честито, ще черпиш бензодиазепини сега.

# 314
Продължавам да Ви следя тук, въпреки, че сто пъти се заричах, че ще спра.

Еми ужасни сте си, и това си е. Миналите през това стоят и се присмиват на прохождащите в това. Евала ви правя, продължавайте, така поне няма да се налага да пишете тук, щото то няма да има на кого. ☺
Изчела съм Ви първите мнения в тия теми-същите сте били, като нас “новодошлите”, ама сте си намерили спасението, за което съм много щастлива, понеже на никого не мисля лошото. Ама да се подигравате откровено на хората, за които това е нещо непознато, и ново е просто меко-казано отвратително! 😡

Общи условия

Активация на акаунт