ДЕСЕТИ клас. Морски пръски, планинска прохлада - заслужен отдих и омайна наслада.

• 48 615
  • 725
  •   1
Отговори
# 255
  • някъде ... тук ...
Успешна и присъствена да е новата учебна година за децата!

# 256
  • у дома с любимите си хора
На добър час и попътен вятър! Здраве и присъствена учебна година пожелавам на децата!

# 257
Честит първи учебен! Здрави, успешни и вдъхновени деца и учители пожелавам!
В 9.ФЕГ бяхме на косъм да стартираме онлайн учебната година, заради "продължаващи ремонти". След кратка и бурна битка родителите успяхме да обърнем нещата и децата ще са присъствено поне докато всички са присъствено.

Последна редакция: ср, 15 сеп 2021, 14:08 от Госпожа Рада

# 258
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Успешна и присъствена учебна година!

И аз от групата "Спокойно, Евгени!" с 10-токлесничка и 7-класник, готова за новия тур НВО.

# 259
  • София
Честит първи учебен! Зрави, успешни и вдъхновени деца и учители пожелавам!
Във 9.ФЕГ бяхме на косъм да стартираме онлайн учебната година, заради "продължаващи ремонти. След кратка и бурна битка родителите успяхме да обърнем нещата и децата ще са присъствено поне докато всички са присъствено.

Браво, ФЕГ-ски мами! Това си е сериозен успех в трудна битка
Да им е успешна годината на хлапетата!

# 260
Честит първи учебен ден! На децата здраве и присъствени часове, на родителите спокойствие и търпение!

# 261
Браво, Ради! Много оганизирана наборна група и вече втора сериозна “битка”. Бъдете все така дейни и сплотени. Напредва вашата нова сграда: втори гимназиален ще го карате със сигурност само 1 смяна и в приятна обстановка.

# 262
Нашата тема направо роди революционна дружина. Шапка свалям и тук на най-смелите и последователните, които показаха, че промяна е възможна.

# 263
Успешна, здрава и присъствена година на всички. За майките - повече вино и купон!

# 264
  • София
До завчера се радвахме на морски пръски и не ни се мислеше за училище, но от трите деца все пак да отбележа, че наборът с най-голямо желание тръгна днес, че се и "загуби" за почти 4 часа със съучениците. Та това е и основната причина да му се ходи - социализацията, да не помисли някой, че е заради НЕ JoyJoy

Попътен вятър на децата ни! Здрава, присъствена, по-усмихната година за ученици и за учители Hug

П.П. Браво, мами на французойчета! Страхотна сила сте!

# 265
  • София
Здрава, успешна и присъствена учебна година за наборите! И търпение с мотивиращи питиета на мaмите и татковците.

ФЕГ-ските майки - адмирации и все така борбени срещу малоумното ръководство на това училище. Снощи разказах на каката във Франция каква бодра смяна от родители има. Пратих и даже линка от сутрешния блок на Нова тв. И тя ви поздравява Simple Smile

# 266
През учебната година в колко смятате, че е нормално да се прибират вечер, при положение, че е първа смяна? Започнаха пазарлъците…всеки ден без петък е заета с нещо допълнително и нямало да има време да се вижда с гаджето, а това е такава драма! Аз казах до 21, но беше възприето като БЕЗУМИЕ 😂😂😂. Моля, споделете опит!

# 267
Здрава, успешна и присъствена нова учебна година! Пожелавам си децата ни (вкл. и големите студенти) да имат възможност да наваксат така ценните за възрастта им емоции, преживявания, а и знания!

И аз да кажа, че ФЕГ-ската дружина е голяма сила!! Френската революция ряпа да яде! Simple Smile))) Благодаря и аз!

# 268
  • София
Успешна нова учебна година пожелавам на всички! Пък дано е и присъствена!

Аз не съм се включвала, но да споделя, че си прекарах чудесно във Варна. Страхотно се разходих. По-малко от 10 км на ден не съм вървяла.
Благодаря за насоките и идеите!
И до Балчих отскочих. Ботаническата градина е страхотна. Ходила съм само като дете.

Някой беше споменал среща. Лейди май. Хайде да се видим, преди да се е развалило времето. Grinning

# 269
През учебната година в колко смятате, че е нормално да се прибират вечер, при положение, че е първа смяна? Започнаха пазарлъците…всеки ден без петък е заета с нещо допълнително и нямало да има време да се вижда с гаджето, а това е такава драма! Аз казах до 21, но беше възприето като БЕЗУМИЕ 😂😂😂. Моля, споделете опит!
След 22 попада (т е, родителите) под  ударите на Закона за закрила на детето. Но между 21 и 22,вече вие решавате.Моят син в 22 е в леглото, т, е, вечерял, научил, изкъпан.Обсче няма гадже  Blush

Общи условия

Активация на акаунт