ДЕСЕТИ клас. Морски пръски, планинска прохлада - заслужен отдих и омайна наслада.

• 48 610
  • 725
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Аз пък да похваля класния ни ръководител - беше изпратил всичко в родителската група преди на сайта на училището да се появи нещо Simple Smile
Калоян ще е първа смяна, което не го радва защото е отвикнал да става рано, но пак ще свикне Grinning
Има програма и списък с учебници, които ще потърси първо от по-големи приятели и после ще пазарува.
В учителите има доста смени, но се надяваме да е за добро.
Аз като родител съм поканена на 21.09 на родителска среща в двора на 18-то - питам се ако вали както обещава прогнозата какво ще ни правят.

Успешна, здрава и присъствена учебна година на всички деца пожелавам от все сърце!!!

# 241
  • София
Е ако вали, ще си общувате изпод чадърчетата Simple Smile

# 242
  • София
Е ако вали, ще си общувате изпод чадърчетата Simple Smile
Даже може да си вземете еднакви по десен чадърчета и да се разделите по класове Joy
Успешна да е новата учебна година, здрава, спокойна, забавна, увличаща и ползотворна! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 243
  • София
Успешна, присъствена и Здрава учебна година !

# 244
  • София
Успешна да е новата учебна година! Здрави и щастливи да са нашите 10-класници! И повече присъствено, по- малко ДО!

# 245
  • В средата на времето
Да им върви като по вода на нашите десетокласници! Да е успешна и да няма поводи за ДО! Flowers Four Leaf Clover

# 246
  • Sofia
Оффф, започва се....Confounded

Laughing Stuck Out Tongue Closed Eyes Добре де, шегувам се. Много хубава година пожелавам на децата ни! Flowers Four Leaf Clover Да се върнем към нормалното ежедневие в училище!
На себе си пожелавам "спокойно, Евгени" Laughing

# 247
  • София
Честита нова учебна година!
Да е успешна, присъствена и нека децата успеят да наваксат всички пропуски!

Ани, с теб сме. Ще сме омммм!, ще сме на розмарин и бело... 🤗
Приятел в нужда се познава.

# 248
Успешна и здрава година! Flowers Four Leaf Clover

# 249
  • София
Успешна и присъствена година учебна година. На добър час на всички ученици ученици🍀

# 250
“Спокойно, Евгени!” и от мен за всички! 😀

# 251
Ползотворна и спокойна учебна година, на добър час на ученици, родители и учители! Flowers Hibiscus

# 252
Честит първи учебен ден! Да са здрави и щастливи децата в училище, да имат пълноценен училищен живот!

На прекрасните ни учителки - честит празник! Вярваме във вас!

# 253
  • София
Здраве, много късмет и усмивки желая на всички деца!

# 254
  • Разпиляна във въображението
Успешна година! Да са живи и здрави!

Общи условия

Активация на акаунт