ДЕСЕТИ клас. Морски пръски, планинска прохлада - заслужен отдих и омайна наслада.

• 48 567
  • 725
  •   1
Отговори
# 600
  • София
ГО се изучава в 11-ти и 12-ти клас. Не виждам какво може да прави този предмет в програмата за 10-ти клас.

# 601
Може би по невнимание е попълнен предмет вместо за 11 в графика за 10 клас. Попитайте администратора/попълнилия информацията.

# 602
Карат си часовете, които мислех, че са за "запълване", както, нспр. понякога имат физика вместо биология, но и двата са им по програма. И на мен ми е странно, но ето, че и домашно имат.

# 603
При СМ се появиха на две пъти часове по ГО, но и двата пъти беше на място на отсъстващи учители. Нямат този предмет в 10 клас

# 604
  • София
Нещо сте замлъкнали, дружина Blush

Аз чак се зачудих дали няма нова тема и да съм я изпуснала.

Надявам се всички болни да са се възстановили напълно и нови карантинирани да няма.

Като се изключи, че сме предимно в къщи, сме добре - аз работя в захлас, а синковецът се прави, че учи. Чакам с нетърпение да разбера дали и тях ще ги връщат в училище, че да си запазим добрите отношения.
Мъжът ми има проект извън София и си е най-добре на чист въздух.

Хубава вечер на всички от мен и отивам да си сипя чаша червено вино за добро настроение Wine Glass

# 605
Карантинирани за съжаление има...аз съм в редиците и момчетата покрай мен. Добре че се оправя с приготвянето на аламинути и се грижи за брат си десетокласника иначе не ми се мисли какво щях да правя. За учене продължава в цветовете без зелен, но здрави да сме. Повтарям си спокойно Евгени ... Simple Smile

# 606
  • София
J_M_M бързо да отмине карантината и да се възстановиш.
Аз отдавна не се ядосвам за оценки, но ми се иска поне по тези предмети, които харесва да се постарае Калоян. В голямо чудене е за профили, но това ще го мисли/м след Нова година, поне тогава ни казаха от училище.

# 607
  • София
Преди час разбрах, че свекърва ми е с положителен тест, а дъщеря ми от вчера е при нея. Решихме да остане там, за да не се позитивира утре или други ден и да се карантинираме и ние. Ваксинирани са и двете. Надявам се всичко със свекърва ми да е наред и леко!

# 608
selena6 Flowers Four Leaf Clover бързо възстановяване на свекърва ти.

# 609
Бързо възстановяване на болните!

# 610
  • София
selena6, бързо и леко да минава при свекърва ти и детето да не го "пипва".
За профилите, от училището направиха  презентации в последните два дни, за да разберат какво ще се учи. Струва ми се много добро хрумване.

# 611
  • София
Бързо възстановяване на болните!❤
Лейди, това е страхотна идея. Адмирации за гимназията.
При нас всичко върви по план. Набора “учи”, ходи на фитнес, не се лишава от миткане и има някаква мадама около него.

# 612
И ние днес имаме род.среща  на всички 10 класове за профилите и НВО-то.
Да се оправят бързо болните!

# 613
Нещо смешно: Имат материал за пасивната лексика, разглеждаме го заедно, да упражня аз височайш контрол. В едно упражнение трябва да отдели кое е историзъм, кое архаизъм, кое-активна лексика. И питам за значението на посочените думи :
Какво е
Сгледа-не знам
Чобанлък-не знам
Грошове - парички
Кошара-креватче Joy Joy Joy
На изумения ми поглед добавя аргумент "Нали като бях малък ми казваше бързо лягай в кошарата" Joy

# 614
  • София
И аз май не знам “ чобанлък”.
На мнение съм, че такива думи се знаят само ако детето чете книги. Иначе така без специално да търсят значението на стари български думи не вярвам да ги знаят. Ей сега ще пробвам Марто.

Общи условия

Активация на акаунт