ДЕСЕТИ клас. Морски пръски, планинска прохлада - заслужен отдих и омайна наслада.

• 48 565
  • 725
  •   1
Отговори
# 615
Аз съм в потрес, че не знае Сгледа, а дори и одая и соба. За "постеля" каза покривка Blush, но кошара, което дори не е пасивна лексика, с неговия "превод" изби рибата.Обаче "грош" знае, така де, важното. Едно от първите му смислени изречения  беше "Мамо, дай палица" (паричка за люшкащи люлки)

# 616
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Надявам се всички болни бързо да се възстановят!
И аз съм в отбора на болните. Като цяло леко го карам вируса. Вече веднъж го боледувах, ваксинирана съм и сега отново🤨 Не успях да заразя никой в къщи.
Купона във Фермата отпадна по разбираеми причини, но пък ще се премести на хижата.

# 617
И аз от днес съм с + тест. Карантинирахме се и тримата. Мъжът ми остава да работи от вкъщи, но " трагедията " е при наборката -  проблем ,че не може да излиза. Днес се разминаваме в коридора, а тя сложила чак ръкавици, ще полудея.....

# 618
Да оздравяване бързо, ей! Ще се измъчи девойката с тез ръкавици, по-добре да мие често ръцете.
Попаднах на заглавието на темата ни от миналата година: "С маски, шлем, противогаз ще избутаме десети клас.

# 619
Тя ръкавиците ги слага не толкова за да се предпази , колкото да сложи бариера между нас.
С две думи...в следващите 10 дни, не се доближавайте до мен и не ми влизайте в стаята.
Пижамата щяла да я свали като мине карантината. Поне да я смени..
Ако оцелея , ще полудея с този пубертет.

# 620
  • София
Бързо оздравяване и без последствия!

# 621
Благодаря. А здравите- да се пазят

# 622
  • София
Бързо оздравяване на всички и както каза selena - без последствия!

# 623
  • София
Леле, момичета, недейте така, прелистих последните три страници и сигурно за поне 4 положителни теста прочетох.
Пожелавам на всички леко и бързо да го изкарат, другите да не се разболяват.

Иначе и моята тийн много митка, ходи на фитнес и на балет. Старае се и да учи, но не е доволна от резултата.
Малкото е на път да се срасне със стола, няма много опции за излизане.., нещо и на плуване не са ходили.., ужас ужас.

Колкото до думите - аз съм в потрес какви думи не знае, тези, които Светкавица е споделила, особено първите 2, абсурд да има идея какво значат.
Но то като не чете откъде да знае думи. Покойната ми майка все така ми казваше - чети, за да имаш богат речник. И ние сега това обясняваме на децата, ама нямат нито търпение, нито желание, като че ли. Много ми е тъжно това, но не виждам какво да направя. Колко пъти и казвам, че и давам едни 50 лева, да отиде в  Гринуич и да си купи каквото иска.. е никакъв интерес..ни-ка-къв!
Пък ти си говори..

Ние сме хоум, нехоум работно, което ще рече, че 3 дни съм вкъщи, 2 дни в работата, малко по-свежо е така, видиш някоя и друга мутра, побърбориш си с тоз-онзи..

Нечий мъж да е спазвал някаква диета и тя да е дала резултат?

# 624
  • София
Абе важно е и какво се чете. Доста книжлета има, коита изобщо няма да ти обогатят речника.

# 625
  • Sofia
От Кафка и Оруел премина на манга Satisfied “Чете” е голяма дума за тия издания.
На позитивните пожелавам много бързо и леко негативизиране Revolving Hearts

# 626
Моето си обогатява английския с нон стоп филми. Сигурно е станала много добра.
Мисля, че отглеждам най-дръпнатото хлапе на планетата. Има много кратки прозорци, в които може да се говори с нея.

# 627
АниК, много се радвам на твоя младеж! За Оруел и моята девойка ме пита онзи ден.
Тя е много запалена по анимета, но не манга. Знае всичко на студио Гибли наизуст. Много често рисува и сцени от филмите.

# 628
  • София
Аз съм чела само "Фермата на животните" и "1984"  от Оруел. Първата мисля, че е подходяща за тях.

# 629
  • София
Моето Дзвер всеки ден си мени мнението за профилите....
Да ви питам.....ако случайно отново реши да става адвокат 🤪 оценки по кой предмет ще му трябват.....
Направо вече ще побелея с него.....
Руски, английски, химия...после иска физика....утре може и музика да реши....

Общи условия

Активация на акаунт