ДЕСЕТИ клас. Морски пръски, планинска прохлада - заслужен отдих и омайна наслада.

• 48 547
  • 725
  •   1
Отговори
# 660
Тази силиконова шина крие доста опасности.
За една бройка и аз да си взема.
Убедиха ме, че е най - доброто, ( боря бруксизъм, а като бонус ми обясниха, че ще изправя и кривини) взеха ми мярка, а като отидох, ми дадоха да пробвам от три пристигнали размера!
Проучих доста, могат да се изправят криви зъби, но във финалната фаза се пилят съседни, защото не може да изправя усукване. Нарушава се контакта между горни и долни, което е необратимо.
Дано да ползвате нещо друго, аз се отказах.

# 661
  • Sofia
И аз съм с Wacom, определено без него нито домашни мога да проверя, нито урок да предам.

Едвам ме навихте с Русалка Laughing

ММ каза по-хубавият за детето.

# 662
Много благодаря за мненията за Яна Пападопулу ! Мисля да навивам набора да отидем при нея. Надявам се да минем с нещо което се носи само нощем, защото той категорично отказва да носи шини или брекети.

# 663
  • някъде ... тук ...
Наборът си мина реда с шини. До преди 2 години ги носи, само на горна челюст. При ортодонта, който оправи с шини и предните горни зъби на батко му. Нямам идея дали и къде работти сега ортодонтът, пък и беше малко странен.
Утре съм го записала за ваксина при личната. Дано мине леко и без странични ефекти като при нас.

# 664
  • София
Ани, на таблета нищо не се вижда. Гледа на монитора или на телефона.
Другите са много по-хубави, разбира се, но когато го взимах, не знаех дали ще й допадне да работи с него и затова прецених, че този ме устройва като съотношение цена/качество.

# 665
  • Sofia
Да кажа за шината и аз - наборът носи 4 години само нощем на горните зъби, някъде до към 5 клас. Тогава ортодонтката каза да я махнем, че нямало нужда вече. Ми двата криви зъба се върнаха леко в изходно положение, но в това му е чарът Laughing Водих го в клиника "Д-р Моллови". Положителното е, че ортодонтката Кремена е много мила, той ходеше с желание, между другото му извади и пломбира няколо зъба, а той не натрупа негативни детски зъболекарски преживявания, каквито пазя аз от годините с училищния зъболекар и амалгамените пломби Confounded

# 666
  • София
Започнали са да публикуват условията за прием в УНСС, но изобщо не става ясно дали са равностойни двата вида ДЗИ и изпита. Явно секция Балообразуване ще чакаме да заредят.
https://priem.unwe.bg/bg/pages/17716/%d0%b4%d0%b7%d0%b8-%d0%bc%d … %d1%82%d0%b8.html

# 667
  • София
Сина ми носи шини от 2 клас чааак до миналата година.
Уж отидохме заради криви предни два зъба, а тръгнахме с шини за разтягане на челюстта.Уж една година а минаха доста....но сега всичко е ок.
Последните две години носи силиконова само на горните, защото кучешките не искаха да слязат на мястото си.
Дано мъдреците не ги разместят....
Ходим при Мирчева в Младост 1
Много съм доволна- вече само при нея ходим за зъбите си Не е само ортодонт но и зъболекар

# 668
В нашето(на сина ми) училище, от днес нещо интересно по БЕЛ. Госпожата следи всички издания и е станало ясно, че в "тестове" за 11-12 клас има задачи за "заявление", което се учи в 10 Клас и според г-жата е богато на упражнения по темата. Става въпрос за помагало на БГ учебник, но за 11-12 клас, но по тема, застъпена за 10 клас. Защото според нея задачите в учебника за 10 кл не са достатъчни

# 669
  • София
Светкавица, ти нямаш ли поне 100-на заявления, които да предпожиш на сина си да се подготви? Joy

# 670
  • София
Да почерпя виртуално за моя вече 16 годишен син Калоян

Голямото парти ще е в събота, но днес е денят Heart

# 671
Честит да е, много здрав, успешен и щастлив!

# 672
Честит празник! Да е здрав и щастлив и да сбъдва мечтите си с лекота!

# 673
  • София
Честит да е Калоян! Здрав, щастлив, разумен и успешен младеж!

# 674
  • София
Много благодаря за пожеланията Heart Eyes

Извън празничната тема, моля препоръчайте ми някакъв сборни/помагало за НВО по математика, че от училище нищо не предложиха и се чудя какво да купя на рожденика извън подаръка Blush

Общи условия

Активация на акаунт