ДЕСЕТИ клас. Морски пръски, планинска прохлада - заслужен отдих и омайна наслада.

• 48 580
  • 725
  •   1
Отговори
# 570
Честит имен ден на всички именици!
светкавичке, мислех си за теб. Наложи ли се да пиеш АБ?
Да, от самото начало, защото започна като бронхит. Така прецени ЛЛ, аз много не обичам, но имам печални примери с колеги и не се противих.
В моя случай, бях и доста поуморена в посл време, това май също допринесе.

# 571
  • София
Браво, Светкавица!!! Да минава и да го забравяш!
Честит празник на всички празнуващи!

При нас нищо ново. Никой не се е замислил за НВО. Живеем си щастливо, девойката си е измислила следващия маникюр Simple Smile. Да се преброим кои си отглеждаме кифлички и кроасани?

Аз. Кроасан😄

# 572
Светкавица, тъкмо днес мислех да питам как си. Жалко, че ваксината не е помогнала, но кой пък знае, наистина, щом си на домашно лечение е добре.

Горгонзола, извинявам се, че ще го кажа, но съм на противоположното мнение. Възхищавам се на детето ти и съм сигурна в успеха му. Май и друг път съм си споделяла мислите с вас - нито една шестица няма значение за мен, ако е била за сметка на откриване и следване на истинските интереси. Зубъри много, реализирани таланти - малко.

Ако има нещо точно обратното на кифла, мойто е такова. Малкото и то тръгва така вече. Тотално алтернативна като стил, а доколкото виждам и като разсъждения. Само дето не знам кога ще си хване гадже така. Такива като нея не се котират.

# 573
  • нейде там, където ....
Бързо възстановяване на всички болни.

При нас НВО също влиза с някаква тежест в годишните оценки, та няма да пропуска. Дори и тези, които са по желание. В крайна сметка, наистина не са уточнили по чие. Уроци може да трябват за ДЗИ, сега - не. И като реши какво иска да учи след гимназията. Или като видим какъв профил ще запише след 10-ти клас.

Светкавица, тъкмо днес мислех да питам как си. Жалко, че ваксината не е помогнала, но кой пък знае, наистина, щом си на домашно лечение е добре.

Горгонзола, извинявам се, че ще го кажа, но съм на противоположното мнение. Възхищавам се на детето ти и съм сигурна в успеха му. Май и друг път съм си споделяла мислите с вас - нито една шестица няма значение за мен, ако е била за сметка на откриване и следване на истинските интереси. Зубъри много, реализирани таланти - малко.

Ако има нещо точно обратното на кифла, мойто е такова. Малкото и то тръгва така вече. Тотално алтернативна като стил, а доколкото виждам и като разсъждения. Само дето не знам кога ще си хване гадже така. Такива като нея не се котират.

Някои таланти имат нужда от по-яко побутване, стил летящ таралеж, за да се проявят. Особено при по-енергоспестяващите такива.

Споко, не всички момчета са кроасани.

Има и други, еднорози им казвам аз. Момчета и момичета, със собствено мнение, но и уважаващи чуждото. Те са над дребните житейски неща, но някак се справят и с тях, за голямо учудване на околните.

# 574
  • Sofia
Gorg0nzola, има план момичето, а аз съм ѝ голям фен Revolving Hearts Пък и на нея математиката си ѝ върви, ще се подготви.
Аз не съм по талантите, предпочитам да учат Laughing Иначе наборът музикално талантлив го раздава.
мартеа, и младежи, алтернативни в мисленето има, така че ще се намерят младите.
Светкавичке, да се оправяте с Минерва Flowers Four Leaf Clover

# 575
  • София
Честити да са днешните именици!
Живи,здрави и с хубаво да се слави името им!
Не знам при щерката каква тежест ще има НВО-то .
За кифла не е кифла.Не се гримира,понякога си слага спирала и поддържа маникюра си.Облича се като тийнейджърка,но е далеч от представите ми за кифлеене.
Лейди благодаря за линка!
Горгонзола няма нищо лошо в това детето да песледва мечтите си и да развива таланта си!
Мартеа не се знае дали няма да се промени твоето момиче,така че не я мисли.Ще намери своето място.
Светкавица радвам се,че се разписа и че си по-добре!
Надявам се и Минерва да е по-добре!

Последна редакция: ср, 27 окт 2021, 10:09 от Ali97

# 576
Честито на празнуващите днес - и малки, и големи! Весел празник!

Сиренце, аз съм голям фен на твоята девойка, но и на майка й, която съумява винаги така интересно и забавно да ни сподели и предаде житейските вълнения вкъщи! Wink И да започва да събира пари все пак, "наивитетът" е напълно осъществим, а времето лети! Simple Smile

мартеа, фен съм и на твоята прекрасна дъщеря и не смятам, че трябва да се променя! Two Hearts

Последна редакция: вт, 26 окт 2021, 21:51 от 50 Shades of Purple

# 577
  • София
Честит имен ден и от мен на всички именици - големи и малки!!!
Бъдете здрави и щастливи!

# 578
  • София
Боже хора, много сте мили и подкрепящи и аз като майка най-много бих се радвала да се сбъднат мечтите на детето ми. Но ми е ясно, че не всичко, което лети се яде. Няма как да съберем такава сума дори и за 10 години. И обясних съвсем разумно, че трябва да избере държавен университет и да се бори за стипендия. Другото би било да се залъгваме.

Иначе стила е алтернатив. Успешно вече прилича на аниме герой. На мен ми харесва така, сладичка ми е с рошава и яркочервена коса. Но понякога себеизразяването ѝ идва в повече на таткото. Особено когато гримът съвсем умишлено е нещо средно между сценичния грим на Kiss  и този на принцеса Турандот. Е, гаджета на пънкарките не знам кога се появяват в картинката и не знам дали изобщо искам да си ги представям на този етап.

# 579
Горгинзола, близо сме до вас Simple Smile

О, нещо погрешно съм се изразила може би. Аз много й се радвам на моята щерка. Живи и здрави, дано не се променя и да се отстоява каквато е.

# 580
  • София
Благодаря за поздравите! Здрави да са всички! Дано децата един ден си спомнят с усмивка за тези три странни години в училище. Когато детството остане назад, остават предимно усмивките.

Не сме се замисляли за НВО. При нас все още няма дори онлайн РС. Много усилия са ми нужни поне малко да се развълнувам по темата. Говорим си за това какво правят през деня, споделя впечатленията ( най-вече по история, напоследък и по генетика😃), мисля, че се чувства спокоен и му е прилично отношението към училището като отговорност, към учителите...Дано има късмет и здраве.

# 581
  • София
Честит празник на именниците и на колегите строители! Всички да сме живи и здрави, а останалото все ще се оправи!
Моя еднорог ли е, кроасан ли е, незная, но много ме тревожи. Дневника е в цветовете на дъгата. Станал е 150 кг и това е най - тревожното. Харчи по 100 лв на седмица за храна извън вкъщи. За момента говоренето няма голям ефект...
Да сме живи и здрави всички!

# 582
  • Sofia
мартеа, Gorg0nzola, точно такива си ги представям вашите девойки и са супер сладки. И момчета има за тях (веднага си представям компанията на сина ми), но още са много срамежливи да се припознаят. "Нашите" не харесват кифли. Нека сега си учат децата, има време за любови Grin
Моят младеж го влече извън БГ, но нито знае къде, нито за какво. Големи такси не можем да плащаме, така че ще го мислим, като наближи.Още умуваме география или философия да избере с историята (профилите) Confounded

# 583
  • Варна
Да оздравяват бързо болните момичета. И после да се пазят много.
Не мога да определя сина си. Важно е маратонките да са Nike, Борусия да печели, другото, както дойде. Селена, и "нашият" дневник е така.

# 584
Да ви кажа любовта при тинейджърите помага (поне засега) - миналата година по това време девойката имаше поне 2 двойки по физика и една по испански, дневника беше шарен… тази година не я виждам да се е стегнала много, обаче резултатите й са мноооого по-впечатляващи. Бързичко се организира, за да има време и за гаджето. Не е кифличка, грим рядко слага, но на маникюр ходи всеки месец, облича се спортно-елегантно, но много изчистено и семпло. Шестокласникът ме ядосва тази година, все трябва да го ръчкам да седне да учи, почна сериозно да се ослушва по разказвателните, хич не си дава зор, тая пуста ФИФА е голяма зарибявка…

Общи условия

Активация на акаунт