Каква марка хладилник да избера тема N⁰2

• 47 817
  • 735
  •   1
Отговори
# 285
  • Велики Преслав
Тя въздушната струя като отворите вратата спира.

# 286
  • София
Благодаря за поясненията. Дано корейчето остане тихо.

# 287
  • Велики Преслав
Марсиан, да така се прави, защото иначе, биха се качили на главата на човек. Разбира се има изключения. Но рядко.

# 288
В случаят на  slanchice е добре да се възползва от всички права, предоставяни и /да се чете с ударение/от закона за защита на потребителите и клаузите вкл. в гаранционните условия. По-коректни ят вариант е подмяна на уреда със същия или друг модел по избор/с евентуално доплащане при уред с по-висока търговска цена/.
При самият уред, дефекта се е проявил на 1'т ден и може да претендира за пропуснати ползи и понесени щети.

Последна редакция: пт, 03 сеп 2021, 14:40 от niljaniljo

# 289
На 27.08 и аз получих едно LG, но от Зора и друг модел и при мен има изкривяване. Като се натисне с ръка и хлътва...Това ни е на селската къща, в която сме само през уикендите и то не всеки уикенд. Нямам възможност да стоя и да чакам техник през седмицата да ни посети, направо се чудя какво да правя. Съпруга ми казва да не се занимавам Frowning1

Скрит текст:

# 290
  • Велики Преслав
А, как така да не се занимавате. Ами това е дефект.

# 291
Ами ако не беше поста на slanchice ние въобще нямаше и да го видим това.

Току що писах запитване на страницата на LG и приложих снимката и ще видя какво ще ми отговорят. Със Зора не ми се занимава, аз го купих и онлайн.

# 292
И при мен го има но ако не знаеш какво да търсиш няма да го видиш , няма да го признаят за дефект. Това е на GBP61DSPFN , вероятно е масово но е трудно видимо.

# 293
  • Велики Преслав
Явно партидата е с дефекти.

# 294
Моят модел е GBP31DSlZN.

Това са вече различни модели, различни магазини...Дали е партида , да не се окаже,че си е така Laughing

Редактирам си поста:

Току що ми звъннаха от ЛГ, дефект е. Ще ми се обадят от сервиз за смяна на панела. Въпроса е, че ние уикенда сме там, дано имат такава опция.

Последна редакция: пт, 03 сеп 2021, 16:22 от simpatiuh4e

# 295
На 27.08 и аз получих едно LG, но от Зора и друг модел и при мен има изкривяване. Като се натисне с ръка и хлътва...Това ни е на селската къща, в която сме само през уикендите и то не всеки уикенд. Нямам възможност да стоя и да чакам техник през седмицата да ни посети, направо се чудя какво да правя. Съпруга ми казва да не се занимавам Frowning1

Скрит текст:
LG е детерминирало границите си на сайта относно представяне в географски ширини. Детерминанта за населени места в рамките на държава няма.
Хеджирането винаги е  низходящо/прехвърляне на отговорност/, но си търсете правата. Един дефект може да е началото на "ефектът на доминото" от проблеми/технически/.

Последна редакция: пт, 03 сеп 2021, 17:26 от niljaniljo

# 296
Моят модел е GBP31DSlZN.

Това са вече различни модели, различни магазини...Дали е партида , да не се окаже,че си е така Laughing

Редактирам си поста:

Току що ми звъннаха от ЛГ, дефект е. Ще ми се обадят от сервиз за смяна на панела. Въпроса е, че ние уикенда сме там, дано имат такава опция.
Сега гледах друг модел в Технополис и при него го имаше , ако е дефект е трудно видим и не бих го забелязал.
Не бих ги извикал за да сменят панел , на практика никога не биха го направили по добре от както е в момента.Става дума за 5- 6 мм надуване  .

# 297
Моят модел е GBP31DSlZN.

Редактирам си поста:

Сега гледах друг модел в Технополис и при него го имаше , ако е дефект е трудно видим и не бих го забелязал.
Не бих ги извикал за да сменят панел , на практика никога не биха го направили по добре от както е в момента.Става дума за 5- 6 мм надуване  .
И това мнение субективно или меродавно да го отчитаме. Не виждам да сте посочили причини и последствия от дефекта. За панела и смяната сме на едно мнение. Хубаво е да се отчете, че някъде в ЕС, към който принадлежите, уред се връща не само за неудовлетворени изисквания описани като възможни в анонса, а и за драскотина, която ви притеснява. Сумата за уреди с козметичен дефект е /-30%/.С технически ,  е непродаваем.
Във визираният случай, клиентът е заплатил пълноразмерно за уред, анонсиран в сайт/на магазин/и възраженията са обективни.И един въпрос:Като потърпевщ клиент ли се изказвате или има и друга обективна причина?

Последна редакция: пт, 03 сеп 2021, 19:42 от niljaniljo

# 298
Съгласен съм че в белите държави ще го заменят без значение за какво , но тук за такава козметика е в сферата на фантастиката да убедите Технополис или Зора и др да ви го заменят. Днес като бях в Технополис ги питах дали това е дефект , за тях това не е .Който има желание да се занимава с сервизи , аз няма как да остана без хладилник дори за час .

# 299
Съгласен съм че в белите държави ще го заменят без значение за какво , но тук за такава козметика е в сферата на фантастиката да убедите Технополис или Зора и др да ви го заменят. Днес като бях в Технополис ги питах дали това е дефект , за тях това не е .Който има желание да се занимава с сервизи , аз няма как да остана без хладилник дори за час .
Мнението ви отново е изказано субективно, но е обвързано с вашите нужди. Всеки един сигнал за нередности би бил в полза на следващ клиент/тук ще включа стойностното измерение, а именно, че ако за един не е проблем като сума, то за друг е въпрос на планиране за покупка. /

Последна редакция: пт, 03 сеп 2021, 21:54 от niljaniljo

Общи условия

Активация на акаунт