Каква марка хладилник да избера тема N⁰2

• 45 373
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
Купих един LG GBP61DSPFN  https://www.technopolis.bg/bg/Hladilnici-s-frizer/Hladilnik-s-fr … P61DSPFN/p/660225  дори не ми разрешиха да го видя защото го имали само в склада , според интернет е доста хвален модел дано не съм се минал Grinning.

# 91
Здравейте,от доста време  чета темата и сме се спрели на хладилник Side by Side на LG ,искам да е директно свързан към водопровода със сменяем филтър,но не намирам.Кое според  вас е по добре директно към водопровода или с воден резервоар.

# 92
Здравейте,от доста време  чета темата и сме се спрели на хладилник Side by Side на LG ,искам да е директно свързан към водопровода със сменяем филтър,но не намирам.Кое според  вас е по добре директно към водопровода или с воден резервоар.
Лично за мен - с връзка към водопровода. Но зависи какво количество вода пиете.
Аз пия много и ми беше досадно със стария хладилник пълненето на резвоара за вода.

# 93
Лично за мен - с връзка към водопровода. Но зависи какво количество вода пиете.
Аз пия много и ми беше досадно със стария хладилник пълненето на резвоара за вода.

Благодаря!
Сега трябва да намеря модел на LG за директно свързване към водопровода.

# 94
Здравейте! Между тези двата, кой би бил по-добър според Вас?
https://www.technopolis.bg/bg/Hladilnici-Side-by-Side/Hladilnik- … 918-EWPG/p/660132
https://zora.bg/product/sbs-959

# 95
  • Varna
Момичета,помагайте... оказа се че сегашния ми хладилник за вграждане вече напълно отказа и причината е в неправилно изработен шкаф за охлаждането му. Днес поредния майстор категорично каза, че е по добре да не слагам хладилник за вграждане повече. Сега търся хладилник с височина не повече от 170 см, за да може да се охлажда отгоре, но трябва да не е по-широк от 58 см. И да не е  по-дълбок от 60. Единствено Gorenje и Indezit намирам такива. Моля ако някой има идея или знае такэв хладилник с фризер да пише. Опитах да намеря мнения за хладилниците на Gorenje, но не намерих някой тук за е коментирал... Ако някой има мнение за тях, ще се радвам да сподели. Нямам големи претенции, просто искам да е с максимална вместимост за тези размери и колкото може повече рафтове. Бюджета е до около 1000 лева.

# 96
Да се оплача от Технополис  доставиха хладилника с 3 часа закъснение , бях платил за доставка до апартамента и по никакъв начин не пожелаха да го вкарат вътре в апартамента .Трябваше да го разпечатваме пред апартамента за да се види какво са докарали (не носят никаква отговорност ако не бъде прегледан) , в крайна сметка после си го вкарвах разпечатен и го закачих в дръжката на вратата Confused .

# 97
  • София
Хана, какъв му е проблемът на този шкаф?
Не може ли да се поправи?
Аз за единствената грешка, за която се сещам е да няма вентилация, но тя може да се направи.

# 98
  • Varna
Хана, какъв му е проблемът на този шкаф?
Не може ли да се поправи?
Аз за единствената грешка, за която се сещам е да няма вентилация, но тя може да се направи.
Отстрани на шкафа има колона, която също пречи на вентилацията. Над шкафа до тавана има още шкафове плътно. Вентилацията е проблема, но ще е много трудоемко преправянето на кухнята. Мъжа ми изобщо не дава и дума да се чуе да се разглобява и изрязва... Има още един вариант да сложа хладилника свободно стоящ до кухнята, но нещо не мога да преглътна идеята да си разваля визията на кухнята, че е и част от дневната. Тогава може да е по-висок, но трябва да е по-плитък отново заради тази колона...

# 99
  • София
Не нямах предвид да разглобявате.
Ремонт на място Wink
ММ, не е ОК с вградените "ми" уреди и ме заплаши, че следващият хладилник ще е свободно стоящ "извън" кухнята в трапезарията (колокухнята ни е визуално разделена - форма, полустени), та му предложих до дивана направо да го сложи Joy

Миля, че може да се прережат отзад шкафовете за да се направят отворите а шкафовете отгоре да станат по-плитки.
Скрит текст:

Мисля, че с такова може да се получи:
https://www.onlinemashini.bg/multifukcionalen-instrument-bosch-p … 30-v-11-kg-/38567

Последна редакция: нд, 08 авг 2021, 09:59 от Desem

# 100
  • София
Да се оплача от Технополис  доставиха хладилника с 3 часа закъснение , бях платил за доставка до апартамента и по никакъв начин не пожелаха да го вкарат вътре в апартамента .Трябваше да го разпечатваме пред апартамента за да се види какво са докарали (не носят никаква отговорност ако не бъде прегледан) , в крайна сметка после си го вкарвах разпечатен и го закачих в дръжката на вратата Confused .
Не виждам какъв е проблема, освен закъснението? Доставката до апартамент не е доставка в апартамент и поставяне на уреда вътре на мястото му, и това не е само за технополис. "не носят никаква отговорност ако не бъде прегледан" естествено, и пратки от куриер се гледат на място, иначе може да си удариш уреда (както е твоя случай) и да кажежш, че така е разопакован. А това, че сам си си ударил уреда - каква вина има продавача? Надявам се поне не е включен веднага след поставянето, а си изчакал/а 12ч., иначе после ще дойдеш да плюеш и по маркара, че скоро се е развалил.

# 101
  • София
Момичета,помагайте... оказа се че сегашния ми хладилник за вграждане вече напълно отказа и причината е в неправилно изработен шкаф за охлаждането му. Днес поредния майстор категорично каза, че е по добре да не слагам хладилник за вграждане повече. Сега търся хладилник с височина не повече от 170 см, за да може да се охлажда отгоре, но трябва да не е по-широк от 58 см. И да не е  по-дълбок от 60. Единствено Gorenje и Indezit намирам такива. Моля ако някой има идея или знае такэв хладилник с фризер да пише. Опитах да намеря мнения за хладилниците на Gorenje, но не намерих някой тук за е коментирал... Ако някой има мнение за тях, ще се радвам да сподели. Нямам големи претенции, просто искам да е с максимална вместимост за тези размери и колкото може повече рафтове. Бюджета е до около 1000 лева.

Този Либхер ми се струва много добър вариант, обаче е дълбок 63 см. Snaig също имат много добри варианти, но с горен фризер, ако ви устройва. За Горението нищо не мога да кажа, никога не съм ползвала техен хладилник.

# 102
Не виждам какъв е проблема, освен закъснението? Доставката до апартамент не е доставка в апартамент и поставяне на уреда вътре на мястото му, и това не е само за технополис. "не носят никаква отговорност ако не бъде прегледан" естествено, и пратки от куриер се гледат на място, иначе може да си удариш уреда (както е твоя случай) и да кажежш, че така е разопакован. А това, че сам си си ударил уреда - каква вина има продавача? Надявам се поне не е включен веднага след поставянето, а си изчакал/а 12ч., иначе после ще дойдеш да плюеш и по маркара, че скоро се е развалил.
За мен не е нормано да не искат да го поставят 5 метра по на вътре , ако бяха поискали още пари щях да платя.Куриерите винаги няма проблем да се внесе вътре и прегледа .По тяхната логика трябва на улицата да си преглеждам стоката което е пълен апсурд.Хладилника го пуснах 18 часа след доставката.

# 103
  • София
Обичайно доставката до входа на блока.
Технополис само в провинцията доставят до апартамент, за разлика от София (че и няколко етажа носят без пари).
В София където/каквото и да сме купували (техника/мебели) питаме за доставка до вратата на апартамент. Но е до вратата, не вкарват вътре, единствено на добра воля, ако е правено.
За "от блока" "до врата на апартамента" си има цена - тя или по ценоразпис или "както се уговорите съд шофьора". Предпочитам първият вариант, за да не се чудя какво да правим с нещата пред входа.

В очакване сме на доставка на нов хладилник, за който си платихме и 15 лв. за "до вратата", драстично малко на фона на цената на хладилника, но е доп.удлуга .... нещо като цената на пликчета в магазина.

# 104
В това отношение мога да похваля Техномикс Пловдив.
Докарват ми уредите вътре в дома, даже сме ги разопаковали, да не говорим колко пъти са ми изнасяли и старите уреди с количка до гаража. Перални 2, сушилня, миялна, хладилник.
С минимално доплащане за услугата.
Просто хората си вършат работата, така че да се върнеш при тях.
Правил съм и поръчка по телефона направо с уговорка за ден и час на доставка, само са порверявали дали имат наличен уреда и действат.
Но примерно нямат климатици и Тв на определени марки, така че се налага да де ползват и другите вериги.

Общи условия

Активация на акаунт