В момента чета ... 71

• 47 216
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
  • в кукувиче гнездо
Да си призная, аз имам татуировки, но като го видях този, и не знам защо, но не искам да го чета...

# 106
За първи път чувам за това лице К. Кацаров. Предполагам е писал нещо за престой в затвор, ако съдя по заглавието…
Споделете, след като прочетете книгата, която вече имате…

# 107
  • София
Не я познавам тази личност, но вчера във ФБ получих покана да му харесам страницата. Отвсякъде взе да изскача нещо.

# 108
  • София
Саня, "Три целувки" е седмата част от поредицата. Според мен трябва да се четат в хронологичен ред, иначе не се разбира кой какъв е. Първата е "Жълтите очи на крокодилите". Първите 4 ги има в читанка.

# 109
Не я познавам тази личност, но вчера във ФБ получих покана да му харесам страницата. Отвсякъде взе да изскача нещо.
На мен ми изкочи по същия начин. Влязох в страницата и тази ме грабна много с описанието.
Това, че е рок музикант, не означава, че няма дарба да пише. Имаше откъс от книгата, който беше доста завладяващ и именно за това си я купих. Ще споделя впечатленията си след като я прочета.

# 110
Айде, айде .. без превземки. Я вижте Криско Картър.
Аз си продължавам пъплейки с Джейкъб. Харесва ми, много, обаче в тия жеги хич не ми се чете. И за първи път не се удържах и погледнах финала, щото с тая скорост ... а пък напираше да знам, не че нещо разбрах.

# 111
Ама аз не казвам,че няма дарба като е рок музикант. Обяснявам си татуировките.

# 112
  • Mediterraneo
Изненадвате ме с предразсъдъци. Не вярвах, че четящи хора могат да имат такива. И то по отношение на човека зад перото...

# 113
  • София
Мен въобще не ме интересува кой как изглежда. Просто до онзи ден не бях чувала за него, а сега ми изскача отвсякъде, явно си е започнал солидна рекламна кампания. GrinningЗа сега поне книгите му не представляват интерес за мен, но който ги прочете да пише, можи пък да има талант човека.

# 114
Оказва се, че "човекът зад перото" също си има своите предразсъдъци Sunglasses

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Izvesten-muzikant-ot-Plo … i-zhenata-1097340

П.П. Много време му отделихме ... колкото за 1/3 татуировка ръкав Joy

# 115
  • Варна
Отникъде не ми е изскачал на мен, за първи път го чувам. Но съм забелязала, че кликна ли на някой линк, особено във ФБ, но също и при търсене в гугъл после въпросното нещо или свързани с него неща започват да ми изскачат лавинообразно.
Започнах "Глина". Нямам впечатления още, сякаш лесно върви четенето засега, но съм едва в началото.

# 116
  • Mostly in my mind
Аз бих имала предразсъдъци единствено за това, че е бг автор.

# 117
  • Варна
Това пък е последното нещо, за което да имам предразсъдъци. Чела съм толкова хубави книги от български автори и толкова боклуци от прехвалени чужди, че няма накъде повече. Да отхвърлиш автор, защото е българин... не знам...

# 118
  • Mostly in my mind
Прекалено много разочарования имам явно... Simple Smile толкова ли е странно?
Това не означава, разбира се, че и от чужди автори нямам греди. Но като цяло не съм почитател на бг литература и я заобикалям. Всеки с предпочитанията си. Wink

# 119
Аз също не го бях чувала.
Но нямам предрасъдъци как изглежда, че е музикант или пък, че е българин. Ще споделя мнението си, когато прочета книгата.

Общи условия

Активация на акаунт