В момента чета ... 71

• 47 863
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Прекалено много разочарования имам явно... Simple Smile толкова ли е странно?
Това не означава, разбира се, че и от чужди автори нямам греди. Но като цяло не съм почитател на бг литература и я заобикалям. Всеки с предпочитанията си. Wink
И аз така. 😀

# 121
  • Варна
Ми не знам, на мен ми е странно. Твърде много греди имам и с чуждестранни автори, то по тая логика изобщо не трябва да чета Laughing

# 122
  • Бургас
Добре, че не четем Елин Пелин .
Скрит текст:
„Ако в България се роди гений, то това ще бъде геният на завистта”
Чета "Време на измамници" от Пол Виалар, изд. 1969г. Действието се развива по време на Втората световна война, в Париж. Едно младо момче, сирак, се опитва "да стане "писател. Войната е фон. На преден план са мошеници, нагаждачи, хора, които успяват да извлекат от войната само ползи. С всякакви средства.

Последна редакция: чт, 29 юли 2021, 15:25 от armeria

# 123
  • Sofia
Приключих със "Съседката". И да, ужасно тежка книга. Искам сега да подхвана нещо по- разстоварващо, но си ме влече трилърската вълна и това е. Вероятно ще почна 2рата от трилогията Бастан.

# 124
Напоследък и мен ме влекат лекички. Трилърите броя към по-леките, макар че пак зависи от трилърите, но най-ужасните просто ги прескачам, мерси съм.

# 125
  • Варна
Започнах "Глина" и я зарязах. Много хубаво написана книга, но не ми се чете такъв тип история в момента. Минах на Жоел Дикер - Истината за случая „Хари Куебърт“, но пак не съм убедена, че ще ми хареса. Май ще зарязвам четеца и ще разровя какво съм накупила на хартия.

# 126
  • София
Аз вчера започнах "Детето" ( Фиона Бартън ) и неусетно почти я преполових.
Това е втората част от поредицата за нейната разследваща журналистка Кейт Уотърс.
И докато първата част ("Вдовицата") беше просто ОК, да не кажа, че не блестеше с нищо кой знае какво, тази мнооого ме грабна. Увлекателно написана , тип "студени досиета", огромен прогрес в сравнение с предишната книга. Много обичам когато авторите видимо надграждат с всяка следваща книга.
Приготвила съм си и третата ѝ книга "Заподозреният" за по-натам Simple Smile

# 127
  • Mostly in my mind
Аз точно трилърите слагам към разтоварваща литература, приятна за четене и релакс Blush Много хора ми се чудят. Grinning

# 128
  • Варна
Аз вчера започнах "Детето" ( Фиона Бартън ) и неусетно почти я преполових.
Може ли да се чете независимо? Намерих си я и нея онзи ден, да взема да я пробвам. "Вдовицата" не съм я чела.

# 129
  • София
Да, абсолютно. Нямат никаква връзка, освен героинята.
До момента само веднъж се споменава първия случай и то бегло.

# 130
  • Mediterraneo
Има ли ги в електронен формат, да почвам да ги търся.
И аз чета трилъри за разпускане Simple Smile

# 131
  • Варна
Детето я намерих в ел.вариант в някоя от фейсбук групите преди ден-два. Ако не я откриеш мога да ти я пратя.

# 132
От кои фб групи си теглите книги?

# 133
  • Варна
Въобще не знам, приятелка ме присъедини към 10-на, мяркам ги из новините и не гледам откъде свалям. Електронни книги, Дигитално хранилище за книги, Дигитална библиотека, Електронни книги за всеки... Не ги помня другите.

# 134
  • Sofia
И "Детето" и "Вдовицата" ги има в Мейлбукс.

Общи условия

Активация на акаунт