СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - ТЕМА 14

• 50 271
  • 733
  •   1
Отговори
# 630
Няма как овулацията да е 1 седмица преди очакваната менструация. Дори да е имало доминснтен фоликул, това не обещава овулация.
За сегашната ви бременност, възможно е просто овулацията да ви е била по- късно и дефакто да имате по- малко закъснение. На кой ден от цикъла правихте уронен тест и кога видяхте двете черти? За 9 ден закъснение резултата е наистина малко нисък, но да се надяваме че всичко е ОК. Изчакайте още 2-3 дена и отидете да ви видят на ехограф.

# 631
Няма как овулацията да е 1 седмица преди очакваната менструация. Дори да е имало доминснтен фоликул, това не обещава овулация.
За сегашната ви бременност, възможно е просто овулацията да ви е била по- късно и дефакто да имате по- малко закъснение. На кой ден от цикъла правихте уронен тест и кога видяхте двете черти? За 9 ден закъснение резултата е наистина малко нисък, но да се надяваме че всичко е ОК. Изчакайте още 2-3 дена и отидете да ви видят на ехограф.

Първият уринен и отрицателен тест в деня на очакваната М. 12.12. 25ден от месечния цикъл. На 14.12 втори уринен с много бледа втора черта, 27 ден от месечния цикъл.

# 632
По всяка вероятност всичко е ОК и просто сте имали по- късна овулация. Между другото засичахте ли я този месец?

# 633
По всяка вероятност всичко е ОК и просто сте имали по- късна овулация. Между другото засичахте ли я този месец?

Не съм я засичала, но някъде около 29-30 ноември имах розово зацапване, което имам понякога при овулация и мисля, че може би тогава ми беше.

# 634
И при мен първите прегледи, а всъщност и първата женска консултация ми бяха с вагинален ехограф, като ка ЖК използва и коремен.

# 635
Здравейте, имам бърз въпрос.

Цикълът ми обикновено е с дължина 36 дни, случва се и малко повече дни, и малко по-малко дни.

Днес е ден 37. В петък (17.12) пуснах кръвен - беше 0.15.

Понеделник получих зацапване - тъмно кафяво, еднократно. Следобяд нищо. В понеделник  - няколко светлорозови капки. След това - пак нищо.

Днес ще ми вадят мъдрец с упойка следобяд и пуснах пак кръвен - 0.27.

Знам, че и този е отрицателен. Може ли обаче да ми кажете - нарастването е, защото стойността варира, няма как да има начало на някаква бременност и затова да нараства, нали? (ПС по принцип заради дължината на цикъла и овулацията ми е по-късно). Единствено съм притеснена, защото упойката ще се слага следобяд..

Благодаря ви - ако отговорите бързо, би било супер!

# 636
Варира стойността, според мен не сте бременна.

# 637
Daisy, според мен бременност няма, но е добре да се видиш с АГ, за да разбереш от къде идва закъснението.
При мен подобни симптоми с кафяво зацапване и закъснение от 10 дена се получиха миналата година при задържан фоликул.

# 638
Момичета аз съм с резултати:
понеделник 6.36
вторник 10.26
четвъртък 27.82 ( 12ти ден от инсе)
От клиниката казаха, че е нисък резултат.. Вашите наблюдения?

# 639
Момичета аз съм с резултати:
понеделник 6.36
вторник 10.26
четвъртък 27.82 ( 12ти ден от инсе)
От клиниката казаха, че е нисък резултат.. Вашите наблюдения?

Стойността не е висока, ама за 12 ден след инсе е добре според мен на 9ти ден се вижда че е имало имплантация, а виждам и правилно удвояване Simple Smile Успех и пожелавам всичко да се развива правилно.

# 640
Удвоява се на 48 часа .
Според мен  не е ниско.
12 ден от инсе ... та вие нямате дори закъснение още... ( ако предположим, че сте с идеална лутелана фаза 14 дни)
Оплождането едва ли е станало в деня на инсето....
Стискам палци!

# 641
Благодаря ви! Светли празници ❤

# 642
Благодаря ви! Светли празници ❤

Нека това е мечтания ви коледен подарък Heart

# 643
И аз да споделя за моя мечтан Коледен подарък.
Трансфер на 5 дневни 2бр.
8 ден след трансфер ЧХГ 31.75
9 ден ЧХГ 50
10 ден ЧХГ 62

Не се ли покачва много бавно? Притесних се адски много.

Светли празници и много чудеса Ви желая.

# 644
Удвоило се е за 48ч, колко по-бързо от това?
Успех и весели празници!

Общи условия

Активация на акаунт