СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - ТЕМА 14

• 50 251
  • 733
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте мами, на 27.11 ми беше датата на последната менструация на 15-16, направихме опит за бебче, който в последствие лека по-лека  взе да си показва признаците, на втория ден от закъснението си направих тест Шуърчек, излезе бледа чертичка, след още един ден направих тест за ранно откриване на бременност, чертата беше доста по-ясна, а на следващия ден, сутринта пак направих два теста и двата с бледи черти, не се сдържах и на 29.12 направих кръвен тест за бета-ЧХГ, стойността му е 40.78, какво ви е мнението, има ли нещо което да ме притеснява?
Благодаря на всички отзовали се! ❤

# 646
Различните жени имат различни нива на ЧХГ. Единично изследване като това само потвърждава, че има бременност. 48 след първото ЧХГ, замерете още веднъж, трябва да се удвои. За спокойствие можете да пуснете и един прогестерон. Успех!

# 647
Различните жени имат различни нива на ЧХГ. Единично изследване като това само потвърждава, че има бременност. 48 след първото ЧХГ, замерете още веднъж, трябва да се удвои. За спокойствие можете да пуснете и един прогестерон. Успех!
И аз така си мисля да направя, благодаря за отзива!

# 648
Здравейте , местя се ит темата с бледите черти , последен цикъл 05.12 , овулация нямам идея кога е била тъй като тестовете не ми дадоха категорична наситена тестова линия .На 27.12 пускам ЧХГ заради положителен тест с бледа черта -10,9 ( предполагам е 8-9 дни след О ), на 28.12 е 29,3 и днес 30.12 е 58,7 .Надявям се на 02.01 да не ми дойде !Въпроса ми е -добре ли е това ЧХГ и добре ли нараства?? Защото ще се побъркам от притеснение , много искано бебче е:((

# 649
Здравейте , местя се ит темата с бледите черти , последен цикъл 05.12 , овулация нямам идея кога е била тъй като тестовете не ми дадоха категорична наситена тестова линия .На 27.12 пускам ЧХГ заради положителен тест с бледа черта -10,9 ( предполагам е 8-9 дни след О ), на 28.12 е 29,3 и днес 30.12 е 58,7 .Надявям се на 02.01 да не ми дойде !Въпроса ми е -добре ли е това ЧХГ и добре ли нараства?? Защото ще се побъркам от притеснение , много искано бебче е:((

Според мен много добре се удвоява. Изчакай 10тина дни и върви на доктор. Успех 🍀🍀

# 650

Според мен нараства чудесно Simple Smile успех и нека не идва М Simple Smile

# 651
За тия два дни четене, мисля че си бременна, защото ЧХГ ти се увеличило двойно за 2 дни, ако правилно съм разбрала! Стискам палци и успех! Blush

# 652
Изглежда добре нарастването, Ирен! Успех иии дано всичко е ок ❤ Страхотен новогодишен подарък ще е

# 653
Изглежда добре нарастването, Ирен! Успех иии дано всичко е ок ❤ Страхотен новогодишен подарък ще е
Това наистина ще е най най най прекрасния подарък -безценен.Почти на 36 съм и нямам деца , това ще е първа бременност и е адски желана и от двама ни след почти 9 годишна връзка

# 654
Успех! Стискаме палци

# 655
  • Пловдив
Здравейте,
Начало на последната ми менструация - 29. 11.
Предполагаема овулация/този месец не следих с тестове/ - 11-13.12.
Очаквах цикълът ми да започне около 25-26.12 .
На 29 сутринта направих тест с категорични две черти. Малко след това и кръвен тест с резултат 5585mUI/mL ипрогестерон 177.3 nmol/L
Днес, след 48 часа от първия тест, резултатът на ЧХГ е 8985mUI/mL
Притесненията ми са следните:
За 4 дневно закъснение не са ли високи стойностите?
За 48 часа не са се удвоили стойностите, да се притеснявам ли?
След празниците имах назначена операция за Миома около 4см, това ме притеснява най-много, имам час при АГ за 6 януари, до тогава не знам как да постъпя.
Ще бъда благодарна, ако съвети, първа бременност ми е и се чувствам много напрегнато.

# 656
Здравейте,
На 29 сутринта направих тест с категорични две черти. Малко след това и кръвен тест с резултат 5585mUI/mL ипрогестерон 177.3 nmol/L
След празниците имах назначена операция за Миома около 4см, това ме притеснява най-много, имам час при АГ за 6 януари, до тогава не знам как да постъпя.
Ще бъда благодарна, ако съвети, първа бременност ми е и се чувствам много напрегнато.
Доста високи стойности за такова кратко закъснение,но при всяка жена е различно покачването на ЧХГ пак и може да са две. При ЧХГ над 1000 се вижда плоден сак,ако има вариант си запишете оо рано час. Успех и мисля че шанса да е многоплодна е огромен☺

# 657
Здравейте,

Доста висока стойност за това закъснение, възможно ли е да била по - рано ову?
Може и да е многоплодна бременност.  След 5000 съм чела че ЧХГ не се удвоява на 48ч точно, а и удвояването е в диапазона 48-72ч Simple Smile . На мен всичко ми изглежда чудесно, и на 6.01 ще чуете и сърчице при такава стойност. Честито, ако това сте искала,  за мен няма съмнение бременна сте и всичко изглежда окей Simple Smile Весел празник!

# 658
  • Пловдив
Благодаря Ви много!

# 659
Здравейте,
Знам, че е хормон и няма много логика във въпроса ми, но все пак - изследването за ЧХГ сутрин на гладно ли трябва да се прави?
Благодаря ви!

Общи условия

Активация на акаунт