Знаете ли кого видях - 39 тема

• 110 079
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
Красиво е детето и е сладко и е артистично. За мен е лигаво и затова се държи така, както написаха по-горе резултат от семейната среда, като сме виждали майката как се държи, очаквано е детето да е разлигавено и да се налага. Допускам дори ако не стане неговата да легне и да се тръшка с всички сили.

# 646
Обсъждането на дете е грозно и спам в тази тема.

# 647
А пък поставянето на диагноза е два пъти по-идиотско! 😠

# 648
Кой е поставял диагноза? На други хора децата също са били обсъждани.

# 649
Иван и Андрей, Яна Грудева, Емануела Толева, Стефан от фермата, Димитър от фермата, Николай Василев - всички на събитието на bulgaria wants you в Пловдив.

# 650
  • София
Виктория Петрова и Красен Кралев. Тя е наистина много красива жена.

# 651
Бях чела, че да се разделили преди време, но явно не са.

# 652
Радина, Донков, бебето и кучето

# 653
  • пустинята Гоби
Бате Ненчо и Кирил Ефремов, заедно, в района на Народния театър.

# 654
  • ☀️София / London🌂
Георги Блажев, с куче, лигавеше се и се опитваше да снима нещо на телефона си.

# 655
  • София
Джулиана Гани, на 90% съм сигурна. Понеже всички са като клонинги, си оставям процент съмнение. Устата ѝ е огромна, беше си сплела изкуствената коса на две плитки. Имаше превръзка около очите, явно нещо си е правила. Качи се в един джип при някакъв батка.

# 656
  • Great Britain
На пръв поглед - лигаво, но на втори и трети може да се забележи  хиперактивност, последвано с развита мания за обръщане на повече внимание, вследствие на семейната среда!
На десети поглед,този коментар след като вися три дни тук ,сама трябваше да го изтриеш,ако имаш елементарно уважение не към друг ,а към себе си.

# 657
  • пустинята Гоби
Не само този коментар е за триене. И е много странно, че излизат от устите на майки, уж добронамерено.

# 658
Христо Калоферов в Надежда със сина си (най-вероятно) и някаква жена с тях.
В началото не го забелязах, но видях, че спряха на светофара и някакъв мъж клекна до количката на детето си и започна да му обяснява, че на червено се спира и тн. Загледах се в детенцето, тогава видях и кой е бащата, а той май реши, че зяпам него Joy Симпатичен е и на живо.

Последна редакция: ср, 30 мар 2022, 22:21 от Donna Paulsen

# 659
Интересна тема Simple Smile
Скоро не съм засичала никой , но преди време се разминахме с Веселин Маринов във Велико Търново 😅
След това пък Адриан Зурков (не съм сигурна за фамилията) от София ден и нощ посети магазина ми и останах с отворена уста като го видях 😅😅😅

Общи условия

Активация на акаунт