Лещи за очи - 8

• 56 770
  • 810
  •   1
Отговори
# 600
ReNu ползвам от над 10-15 г. Купувам голяма опаковка и ползвам само техни контейнери- никога не съм имала проблем. Освен подарък контейнери , ReNu понякога пускат подарък малко шише разтвор, който ми е много удобен за пътуване.

Да, малкото шишенце е страшно удобно за път, но моето го изхвърлих преди време без да искам и се надявам скоро да пуснат пак такъв подарък. Blush

# 601
  • София
На мен и контейнерите на Рену ми протичат. Обикновено пускам кутийката в дамската си чанта и явно се подмята твърде много. Досега не съм попадала на нещо, което да не протече. Дори да се случи някой път да е наред, следващия път ще се е намокрило всичко наоколо. Sad

# 602
И на ReNu и на Opti Free никога не са ми протичали кутийките, а ги нося всекидневно в раницата. Понякога даже правят сякаш вакуум и не мога да ги отворя.

# 603
На мен и контейнерите на Рену ми протичат. Обикновено пускам кутийката в дамската си чанта и явно се подмята твърде много. Досега не съм попадала на нещо, което да не протече. Дори да се случи някой път да е наред, следващия път ще се е намокрило всичко наоколо. Sad

Аз имам комплект за пътуване или не зная как се нарича, но вътре има мини-шишенце, контейнер с нормален размер, щипка за лещите и едно като вендуза за сваляне. Така и да протече ще е вътре в кутията, но и не е текло. Иначе на Опти фрии редовно течаха като ги нося с мен някъде. Този комплект си го нося заради разтвора и е много практично.

# 604
Пробвайте да сложите малка ластичка, която ще играе ролята на уплътнение.

# 605
  • София
И на ReNu и на Opti Free никога не са ми протичали кутийките, а ги нося всекидневно в раницата. Понякога даже правят сякаш вакуум и не мога да ги отворя.
И сина ми казва така.

# 606
  • 1st floor
Проблемът не е, че ще намокри, а че ще остана без разтвор за вечерта. Изтича от всички кутийки, ако не стои хоризонтално.

# 607
Аз си купувам един разтвор, в голямото шише има контейнери и не текат:
https://befit.bg/eye-see-dezinfekcionen-raztvor-za-meki-leschi-360-ml

# 608
  • Пловдив
Никога не нося контейнерите с течност, винаги са ми празни, а си нося разтвор отделно. Понякога съм си присипвала в по-малко шишенце от някакво лекарство, примерно от шуслерови соли, дори и от течен парафин. Заема малко място и не рискувам да остана без течност за вечерта.

# 609
  • 1st floor
Никога не нося контейнерите с течност, винаги са ми празни, а си нося разтвор отделно. Понякога съм си присипвала в по-малко шишенце от някакво лекарство, примерно от шуслерови соли, дори и от течен парафин. Заема малко място и не рискувам да остана без течност за вечерта.
Това е идея! Благодаря!

# 610
  • софия
Разбирам, че е друг въпроса, но да се изкажа и аз Blush
За мен най - добрият вариант за кратки пътувания са еднодневните лещи.
Даже и за по-дълги, винаги вземам няколко чифта. В чантата си също имам такива заедно с кутийка с разтвор. При мен не тече.

# 611
Даже и за по-дълги, винаги вземам няколко чифта. В чантата си също имам такива заедно с кутийка с разтвор. При мен не тече.
Дали можете да препоръчате марка за еднодневни лещи, които не изсушават .

# 612
  • софия
Дали можете да препоръчате марка за еднодневни лещи, които не изсушават .
С две ръце(ако имах и с повече Blush) препоръчвам dailies total. на Alcon.
Като казах, че винаги нося , имам предвид  че в лоши за очите ми дни, заменям месечните. Или ако в движение, се замъгли постоянната, вадя в контейнерчето и заменям с, дневна.
Единствен недостатък-цената. Cry

# 613
  • пустинята Гоби
За кратки/ дълги пътувания всеки си носи, с каквото лещи е свикнал. Какво значение има изобщо пътуването? Конрейнерът протича, защото не сте го затворили добре.

# 614
  • софия
За кратки/ дълги пътувания всеки си носи, с каквото лещи е свикнал. Какво значение има изобщо пътуването? Конрейнерът протича, защото не сте го затворили добре.
Яено за някого е проблем пренасянето на разтвора. За да се избегне носенето му, вариант  са еднодневните лещи.
Това е значението!

Общи условия

Активация на акаунт