Лещи за очи - 8

• 56 601
  • 810
  •   1
Отговори
# 750
А от Клокотница ли поръчвате? Аз цял живот нося лещи от там.Трябва да ги сменям възможно най-скоро и се надявам да не са вдигнали много цените:thinking:

Ами не съм поръчвала оттам от години.
Ходя в кабинета на д-р Саша Захариева, с астигматизъм съм и предпочитам тя да направи измерването и направо при нея ги поръчвам. Сравнявала съм цените при нея и в сайтовете, около 20-тина лева на леща по-евтино съм ги намирала и честно казано не ми се занимава да пращам рецепти и  да не знам дали ще ги изпълнят правилно.

# 751
Не са ли готови лещите, какво трябва да се изпълни за твърдите? Аз поръчвам меки само онлайн, цените са с огромна разлика.

# 752
Не са ли готови лещите, какво трябва да се изпълни за твърдите? Аз поръчвам меки само онлайн, цените са с огромна разлика.
Моите ги правят по поръчка, тъй като съм с късогледство и астигматизъм и няма как да има  готови точно с моите параметри.
При меките е така за цената, при твърди няма голяма разлика.

# 753
Ще свикне и след 1 седмица ще забрави, че е имала проблеми с лещите. Аз първите дни направо си издирах очите да ги сваля и ходех при братовчедка ми, за да ми ги сваля. 😀
И аз съм с метода на щипането при свалянето.
Иначе аз съм с малки очи и до ден днешен ми е трудно понякога да ги слагам. Дърпам долния клепач надолу и гледам леко нагоре и така успявам да ги сложа, без да ми се прегъват.

# 754
И аз съм с малки очи и дърпам долния клепач.А съвсем в началото нещо с едното око ми размазано.Чудя се аз защо така тази леща, но на края на вечерта диря аз леща, чегъртам…не мога да я извадя.Накрая си светнах в окото и гледам- леща няма.😂😂😂 Тя паднала през деня, а аз въобще не съм разбрала.

Последна редакция: вт, 26 дек 2023, 23:10 от ДХ3

# 755
Оф, на мен ми се е късала в окото ...ужас някакъв. Не знаеш има ли останало нещо, няма ли....но пък с времето така преодолях инстинкта за мигане, не трепвам Joy

# 756
  • Бургас
И аз съм станала спец в слагането и свалянето на лещи! Без значение дали пътувам с автобус,кола или пък под душа ми е падала и съм я намирала във ваната... случаи много!
А! Забравих! И скъсана леща съм носила. Нови,току що купени! Тръгнах да ги слагам,но какво стана не знам,едната й се скъса едно парченце! Е така в носих,скъсана!😂

# 757
Аз не мога скъсана, веднага я усещам и ме дразни жестоко.

# 758
  • София
Когато сина ми започна да носи лещи беше голяма драма слагането и махането. За около седмица свикна. Сега година вече след като носи ги слага и маха без огледало.

# 759
Здравейте,
позволявам си да споделя 2 статии относно поставяне и сваляне на контактни лещи. Първата съдържа инструкции и професионално заснето видео, което показва стъпките при поставяне и сваляне на контактни лещи, включително позицията на пръстите:

https://lensin.bg/%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3/%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D … D0%B5%D1%89%D0%B8 

а второто - инструкции за свалянето им и стъпките при употреба на многоункционални и пероксидни разтвори:

https://lensin.bg/%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3/%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D … D0%B5%D1%89%D0%B8

Вярвам, че са полезни, въпреки че могат да бъдат възприети като реклама.

# 760
Здравейте!
Някой друг забелязва ли промяна в лещите Biofinity? Ползвам ги от години и винаги са ми били комфортни, но миналия месец тези, които взех ги чувствам по коренно различен начин и ми дразнят. Някой друг забелязал ли е подобно нещо?

# 761
А по колко часа носите лещите? Спазвате ли съвета за най-много 8 часа?

# 762
  • софия
А по колко часа носите лещите? Спазвате ли съвета за най-много 8 часа?
E не, разбира се!!! Как да го спазваме????!!
Слагам ги, да кажем  в 8,30 и как в 16,30 ще трябва да ги извадя?! Ами ако трябва да ида на кино, театър, концерт, врчеря?! Свалям ги вечер. Понякога и малко по - рано, да кажем към 20ч.

# 763
  • пустинята Гоби
Всички сме така, няма да е от това дразненето.

# 764
Здравейте!
Някой друг забелязва ли промяна в лещите Biofinity? Ползвам ги от години и винаги са ми били комфортни, но миналия месец тези, които взех ги чувствам по коренно различен начин и ми дразнят. Някой друг забелязал ли е подобно нещо?

малко да, даже набедих разтвора, че е нов вид. за сметка на това за последните няколко месеца два пъти ми се къса леща, което почти никога не ми се е случвало.

Общи условия

Активация на акаунт