Пазаруване от HМ, тема 53

• 51 783
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
Да, Лоли, на ръка е различно.
Аз ги пускам в торбичка. По един чифт, предварително почистени с гъба.

# 136
Много благодаря!! И аз вече чакам, пък да видим! Изглежда много добре!
Благодаря за споделеното. Нямаше как да пропусна тази добра оферта. Обожавам бяло спално. Simple Smile дано не я анулират нещо.

# 137
  • Варна
Споделете как са като ги получите Simple Smile Стана ми интересно, на мен ми се струва, че тези помпони ще ме влудяват.

# 138
Комплектът изглежда много хубав. Мисля, че няма да има проблем с помпоните, тъй като са само от лицевата страна.

# 139
  • Варна
Ами именно, то там е проблемът Laughing

# 140
Защо? Нали няма да са към теб? А само за красота. Simple Smile

# 141
  • Варна
Калъфката на възглавницата не е ли с помпони и тя? Виж, на долния чаршаф не обърнах внимание, ама така или иначе не е за мен, гъделичка ме само като го погледна Laughing Иначе е сладурски, спор няма.

# 142
Мисля, че ще са меки и леки като пухчета и няма да създават дискомфорт, гъделичкане...от  НМ имам лятна блуза с подобни "израстъци" ,100 процента памук, ок ми е, вярно , че те стърчат навън, но и наопаки да я облека за проба, пак е ок. Simple Smile
    Влезе в историята този спален комплект,  задълбаваме в дребнотемие, съжалявам.

# 143
Аз пък мисля, че като спиш цяла нощ на тая възглавница, има вероятност сутринта да се събудиш като болен от шарка. Simple Smile))

# 144
Аз пък разходих ония дънки от 7 лв..сещате се. Ми ок са си..ще ги разхождам често Joy

# 145
Трябва да отслабна, за да си ги разходя и аз. А дано, ама надали. Откакто преболедувах ковида,апетитът ми се върна , а как хубаво си бях отслабнала...
Жълтите на платформа сандали от 15,99 лв. удобни ли се оказаха? Някой ги бе взел.

# 146
Аз пък мисля, че като спиш цяла нощ на тая възглавница, има вероятност сутринта да се събудиш като болен от шарка. Simple Smile))

Само едната страна на калъфката е с помпони. Така че едва ли ще има драма.

# 147
  • София
Получих, пробвах и ще връщам всичко. По размер са М, но са като за ХЛ или за някой 180-190 см.

# 148
Сигурно е новото М, за който е  хоум офис Wink

# 149
Минавам да зарадвам, поръчалите си чаршафите.. вече са 55лв! Добро решение взехме вчера!

Общи условия

Активация на акаунт