Пазаруване от HМ, тема 53

• 50 988
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
Ако е удобно ,ще може ли да го измериш?И сз мисля ,че ще е огромно.Днес го мери навън на двора ,и аз бързах да я съблека да не шупне.Видях я твоята,даже реших че си поръчала един номер по-голям 🙄
Утре сутринта ще го измеря. Ами при нас е много трудно с размерите. Висока е, а слаба. Дължината, за да е добре, ширината е зле 🤣 Дънки и панталони поръчвам 86 и все са й широки и висят, но пък тъкмо на дължина.
Ето така й седят дънките с мини маус, които бях по-горе показала и са размер 86 (в талията са свити с по 5-6 дупки от двете страни). Якето пък е 92 и е добре.Много са им странни кройките и размерите на ХМ.

# 496
Определено са странни ,и на нашата някой път горното един номер,долното друг...
Обаче якето на Мини Маус много ми харесва !
Но аз ги мислих за гадженца Минчо и Минка Маус,те май братче и сестриче били и нещо ми станаха антипатични ,не ми се смейте🤭🤭

# 497
Хи-хи, и аз мислех, че са гадженца 🤣 За сефте чувам, че са братче и сестриче.

# 498
Ама как така не са гадженца? 😅

# 499
Споко, гадженца са, няма кръвосмешение! 😂😂😂

# 500
  • Варна
Преди години харесах на синковеца едни маратонки в Паоло Ботичели. На другия ден ги виждам абсолютно същите в китайски магазин на петорно по- ниска цена и с етикет на незнайна марка.
Че те Паоло Ботичели са си баш китайска марка Laughing Красиви, евтини и не особено качествени.

# 501
  • София
Или както аз ги наричам, по скоро са... Паоло Боклукчели. 😊

# 502
Момичета, оглеждам се за есенно/зимно яке за щерката, която е размер М. Бихте ли споделили, ако имате такова и сте доволни? Благодаря.

# 503
кецове:
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0961783001.html
Хубави са, вътре с подплата, дребен ги хареса. Отговарят си.

Питах и по напред, но да се повторя. Търся нещо подобно (високи кецове) 37 номер.
Има ли някоя майка, която би могла да ми измери дължина на стелка за 37 номер от H&M.Колебая се между 37 и 38 номер. Не съм купувала никога техни обувки.
Ако Вашите са този номер, удобно ли е да помоля да ми измерите?

# 504
Бобчи, размерите на якето 92 размер са:
Дължина-39см
Ширина-34см
Дължина ръкав от рамо-33см
Дължина ръкав от вътрешната страна-23см

# 505
Момичета,  поръчвали ли сте от килимите на ХМ? Интересува ме този с дългия косъм за 449лв. Хубав ли е? Намалят ли ги, че тая цена е уау. Ще чакам код за 25 процента,  но ми се иска и по голямо намаление.   Като цяло откъде купувате такъв тип килими? Благодаря предварително.

# 506
Деси,много благодарящ!Огромно ще е,оставям 86,днес пак го пробва,пръстите й наполовина излизат от ръкавите.Не седи на едно място и не мога да я огледам добре ,но то ще е.Много ми харесва якето,супер цвят е .

# 507
  • София
Припомняте ми как на каката всичко и беше голямо ( то и още е), а бебонко е на 4 м и вече е 74 размер. 🙈

# 508
Или както аз ги наричам, по скоро са... Паоло Боклукчели. 😊
За петгодишно тогава дете съм избирала евтини обувки за игра, хайде сега да не категоризираме кое боклук и кое не.
Дойде времето, в което можем да си позволим и купуваме марки, но и те са “боклукчели”, защото всичко е китайско и просто се пришива съответното етикетче. Нито Найка е Найк от едно време, нито пък другите. Имам пет парфюма на Диор, Гучи и други такива уж квалитетни, нито един от тях няма бач код, което за мен ги прави ментета, а са купувани от Щатски магазини.
Та, който робува на марка, тежко му- отвсякъде дебнат ментета.
По темата- поръчах едно долнище с висока талия, ще дам отзиви като пристигне, напоследък греда с размерите и материите НМ- ски.

# 509
Оплаквам се! Ама аз съм си виновна... От кога дебна проста тениска в такъв цвят и като я видях не гледах изобщо снимките, а поръчах. Ми тя ми е до пъпа! Ако бях видяла снимките на модела облечена, нямаше да поръчам... Нали може мъж да я носи? Това си е обикновена тениска.
Щото при тази цена връщането за 5 лв обезмисля цялата гимнастика...
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0990067003.html

Общи условия

Активация на акаунт