Пазаруване от HМ, тема 53

• 50 984
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
Може, стига да му стане Simple Smile

# 511
Като стана въпрос,  могат ли да се връщат отделни поръчки в една пратка?

# 512
Аз съм връщала.

# 513
И аз така мисля,  че може, но в Еконт ми казаха, че досега нямали такъв случай  и трябвало в отделни. То за Еконта по- добре отделни, ама не и за моя джоб.

# 514
Ма защо трябва да уведомявам Еконт колко пратки и как връщам?! Слагам двата листа за връщане в един плик, лепя отвън етикета на последната и при листата слагам етикета на по предната от двете поръчки, и пращам.

# 515
Защо изобщо питаш Еконт
Ако са от един акаунт мятай в торбата, с съответните документи и толкоз.
Азалия, ужасна тениска. Нищо divided не харесвам

# 516
Ма то и аз вече не харесвам пък! Голяма греда са! Всичките са къси, лигаво трико на по-тънките, след едно пране се усукват по шевовете и за нищо не стават. Някои неща са им адски боклуци просто!

# 517
Задължително гледай да не е дивайдед! Ако не го пише, на някои снимки се вида етикета, никога не взимай от тях! Еднодневки за слаби тийнове и то без грам вкус

# 518
А, аз не съм питала Еконт, просто всяка поръчка я бях сложила в отделен прозрачен джоб, и куриерът видя, че има два стикера и каза - значи 2 пратки, иначе можело да не ми възстановят парите по другата. Та реших да проверя и да не рискувам.

# 519
Благодаря, ще знам вече. Имам още две тениски, които след едно пране станаха пак до пъпа. Даже са три, но третата не е обличана още... Сигурно, ако съм плоска отпед няма да са ми къси, ама няма как да се получи при мен. 😁

# 520
Днес гледам на витрината окачили рокля, каквато съм подарявала на племеницата през 2018г.. Ама 1:1..
Имах информация, че Бершка карат към бг залежала стока, но явно и с HM е същото.

# 521
На Дивайдед имам две палта ,едно яке ,дънки също ,за тениски не съм сигурна.Но много са си здрави,палтата са ми над 5-6 годишни и нищо им няма
Азалия,вече всичко е унисекс ,нали гледаш какво става😁,точно тая тениска става и за третия пол.
Едит,мой приятел работи в Ризърв ,също ми каза че карат насам залежала стока .

# 522
Трикото на тениската всъщност не изглежда зле, не е тънко и лигаво, обаче балкона ми като повдигне отпред и ми става до никъде. Мм не е малък хич, не е дебел, но е висок и сигурно и на него ще му е къса. Ма няма да я върна, за да ми върнат 10 лв. А така си я бях предвидила с това дългото с ципа и качулката, тази тениска и светло сини дънки... Сега пак си търся изчистена бежова тениска.

# 523
Лошото е, че оттам и качеството на покупките ни значително се понижава-кой знае кое къде, как и колко дълго е съхранявано. Пролетта купих комплект 3 клина, не са носени повече от два месеца и им цъфнаха дупки и на 3те броя.

# 524
  • Бургас
Бобчи, а от Reserved поръчваш ли?
Или някой друг, ако има опит с техния сайт моля да пише. Вчера се регистрирах и там също уж дават 10% за бюлетин. Но нямам ни код, ни нищо. А искам да направя една поръчка.

Общи условия

Активация на акаунт