Пазаруване от HМ, тема 53

• 51 771
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
Не ми изглежда широко,ако махнеш подплънките ще висне според мен

+1
Супер е сакото.
То и моето ми се струва леко широко, явно самата кройка в раменете е така, а и подплънките разширяват.
Но не ги махай.

Iknik, ти си за бой, бе момиче!
Как може доставка да платиш?!
Ми направи нов акаунт, хем и още 10% ще имаш.
Да почнеш да четеш темата редовно! Simple Smile

# 61
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0959800001.html има ли някой полата,интересува ме дължината,ако някой сподели,ще съм много доволна.

# 62
Grinning Там е работата, че редовно я чета и уж всички врътки знам.

# 63
В Кой сайт можеше да се види размерите на дрехите.

# 64
Ще си го оставя, ще му сложа едно копче и ще се прибере леко. А и се надявам след прането да  се поотнеме от обема в раменете.

# 65
От тези мъжки дънки някой има ли впечатления?
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0985197002.html
Харесват ми като цвят, но са в по-ниската ценова категория и се притеснявам, да не са някакви много твърди като материя ...

# 66
Здравейте! Получих си пратките сравнително бързо. Някои неща за детето съм поръчала номер нагоре, но няма да връщам засега.
Искам да питам за бельото.
Тета Blush специално - за мъжките боксерки детските.
С предпазна лента ли дойдоха и с такава ли трябва да са по принцип?
Бяха на малка закачалка от тези каскадните ( надиплени) и опаковани с найлон, но без предпазна лента.
Моето бельо сега пристигна с такива ленти на всеки бр. бикини от комплекта и се зачудих за боксерките.
И размера не съм уцелила и се чудя дали и може ли да ги върна.
Връщането се плаща сега нали?

# 67
  • Варна
Нямат предпазни ленти боксерките. Тези, които аз поръчах нямаха, в магазините също нямат. Можеш да ги върнеш, по принцип се плаща връщането.

# 68
  • София
Вчера ми звъни куриера направо за пратката, без смс,без нищо. Вече така ли ще е? Не можах да я взема ще ходя до офис днес.

# 69
Аз получих по мейла първо,после смс,но му звъннах да я остави в офис .

# 70
Фиорче, аз от детските поръчвах, най-големите номера 164 или 170 бяха те. Никога не са ми идвали с предпазни ленти. По тройка все съм поръчвала май, сега и седмица бяха...но все без предпазни ленти са били.
То няма реално как да са обличани и мерени, защото нали са вързани едни за други с кордата. Новички си бяха видимо, не съм имала притеснения аз...Simple Smile

Какво му е на размера? Аз номера нагоре пускам, че са ми умалени на мен. Тесни и притеснителни не искам. Уцелвала съм до сега, стоят добре.

От мъжката номерация обаче не съм ръчала...

# 71

Нищо интересно май не видях,ще ровна пак.Ама без БД не ме кефи.

# 72
Винаги има БД...

# 73
  • Mostly in my mind
Благодаря за споделеното. Нямаше как да пропусна тази добра оферта. Обожавам бяло спално. Simple Smile дано не я анулират нещо.

# 74
Ма то е на точки Stuck Out Tongue Winking Eye

Ей я Лоли как бързо е намерила БД Joy

Общи условия

Активация на акаунт