Пазаруване от HМ, тема 53

• 50 959
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Пижамите по правило са уголемени. Идеята е там свобода на движението по време на сън, а не точна кройка по тялото и впити ластици.
Само, че като гледам модела, не виждам разлика с показаните по-горе спортни долнища. Smile
Аз си го взех за мотаене вкъщи и успешно ще изпълнява тази функция. Кройката е по- различна определено от тази на спортните долнища и по- удобна Simple Smile

# 601
  • Варна
Аз така се изнервих с едни детски пижами , всичко точно а ластика в кръста супер широк…. Сега ще се чудя как да ги преправям , че не си и струват връщането …
И на моя син винаги са му широки. Преправям както и всички останали долнища, щипвам по 1 пръст отляво и отдясно (отпред, за да не му убива при спане) и зашивам с няколко бода.

# 602
По същия начин ги стеснявам, ако са широки зашивам колкото е нужно от двете страни на талията; за пижамите на момичета пък съм забелязала, че ако горната част е достатъчно дълга, че да покрива кръстчето, долната е огромна, но ако взема в по-малък номер и долната част е добре, горната пък идва въз къса.
От последната оферта поръчах блузка за братче и сестричка (онези с надписите big brother/little sister).
Вчера минах и до реал (в Ринга), нищо интересно като намаления, имаше едно мижаво щандче с изостанали, взех за децата от офертата от “3 за 2”.

Последна редакция: нд, 26 сеп 2021, 11:16 от fenyx

# 603
  • Sofia
На широки в кръста зашивам допълнително ластик отзад.

# 604
Аз широки ластици “ лекувам” като вмъквам допълнителен тънък ластик.
Разбира се, това става ако вида на зашиването го позволява.
Играя си да правя дупка, с безопасна игла вкарвам новия и зашивам.
Но за детски малки дрешки не знам дали е удачно.

# 605
Дами, да ви питам. Потърсих отзивите за една дреха в руския сайт, има 8 отзива, но не ги виждам. Т.е. видях ги за момент, но после се скриха и не виждам отзивите а само скалата от отзиви. Пробвам през телефон, през лаптоп и не излиза нищо написано от потребители, а само скала, а ги видях и къде отидоха, не разбирам.
Това виждам

# 606
Понякога така става с руския сайт. Като отвориш артикула, изчакай малко и тогава цъкай на отзивите.

# 607
Обикновено рифрешвам няколко пъти и така се оправя това за отзивите, но не винаги се получава.

# 608
Не и не... Одеве бяха 28 отзива, сега вече са 31, но нищо не мога да прочета
https://www2.hm.com/ru_ru/productpage.0991731004.html

# 609
На мен ми се отварят, пишат, че е уголемена.
Подобен проблем имам с отзивите в БГ сайта, не винаги успявам да ги прочета.

# 610
Да, то от скалата се вижда, че намират дрехата за уголемена, но ми се искаше да прочета какво още казват за нея. Както и да е, поръчах черна, размерът, който обикновено поръчвам, ще видим.

# 611

Здравейте. Някоя от Вас да е поръчвала такива потници? Чудя се между 110/116 и 122/128. Ако някоя има тези размери,би ли измерила дължина и ширина? Ще съм много благодарна!

# 612
  • София
Sunn, имам от 5те цветни такива потници 110/116. Надявам се, че ще са същите размери 🤭.

Аааа, ти да видиш.... сега ги наложих един до друг... хаха, все различни 😂😂😂

# 613
И аз това щях да кажа. Аз купих от 5те разцветката оранжево, цикламено и т.н. и като ги наложих, се оказа, че имат разлика на дължина и ширина.

# 614
  • Popovo
Добро утро!Ако някой има код за върнати дрешки и няма да го ползва, може ли да ми услужи?Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт