Пазаруване от HМ, тема 53

• 50 975
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
Здравейте!
В момента има ли такава игра ,организирана от HМ?Току що го получих от една колежка..
На компютера като отворя линка ми излиза всичко на китайски ,от телефона като отворя излиза ми тази игра..
Скрит текст:

да не би да е вирус..на сайта им не виждам нищо подобно..

# 556
Измама.
Виж от кой адрес ти е пратено това...

# 557
Вирус е отвсякъде !!

# 558
Освен това във ФБ страницата на НМ наскоро предупреждаваха само от техен сайт/страница да се взема информация за каквото и да е.

# 559
И аз мисля, че е измама. Добре, че тук винаги можем да се консултираме една с друга.

# 560
Измама е, разбира се.
Нашата валута не е евро.

# 561
Аз искам да питам, как се ориентирате кои дрехи са от рециклирани такива, преди да ги закупите?

# 562
Има намалени някакви неща. Но не излизат в намаленията, а ги виждам от Любими. Явно избирателно са намалили.

# 563
Аз искам да питам, как се ориентирате кои дрехи са от рециклирани такива, преди да ги закупите?

От линията Conscious.

Суитчъри имам намалени, от Любими.

# 564
  • Сливен
Извинявам се,че не  е по темата.Детските дрехи на Синсей как са като размер и качество спрямо НМ.Интересувам се от р.116см за момче спортни панталони и тениски.
Благодаря ,предварително.

# 565
# 566

Намерих много изгодно това сако, мисля, че е обсъждано тук.
Ако някоя дама го има, би ли споделила отговаря ли си на номера, хубава ли е материята и т.н, благодаря?!
Играта е вирус в Месинджър, поне от три седмици циркулира.

# 567
Имам подобно, но е сив меланж и материята е много ок. Моето е 36 номер.
Не се наемам да коментирам дори друг цвят от същ модел, защото разлики има, знаем. А и не виждам дори кой модел е това. Прилича на моето, но до там.

# 568
Имам подобно,почти същото изглежда де.Зеленикаво е,42 е и си отговаря .Пише да не се пере в пералня,но аз там си пера и него и още две сака от НМ.

# 569
  • София
Ако саката ги даваме на химическо, златни ще излязат. А точно тези не са.
Ох, точно за зеленикавото ми беше много мерак да намеря и същия панталон, но в бг сайт няма.

Общи условия

Активация на акаунт